تلفن های هوشمند و تبلت ها از دلایل اصلی در فروش کم PS Vita هستند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Vita-vs-mobile.jpg

کنسول دستی Playstation Vita از فروش خوبی برخوردار نیست و آرزوی سونی برای فروش بیشتر آن امری عادی است. آقای Fergal Gara از شرکت سونی انگلستان تلفن های هوشمند و تبلت ها رو مقصر اصلی می دانند و در رابطه با این موضوع گفته اند:
صادقانه بگویم ما آرزوی فروش بیشتری را برای ویتا داشته ایم. بازاری که PS Vita وارد آن شده بسیار پیچیده تر از چیزی است که برای آن طراحی و در نظر گرفته شده بود. بازی های موجود بر روی تبلت ها و موبایل بازار را تغییر داده اند و مردم نمی توانند دستگاه های زیادی را همزمان با خود حمل کنند. حقیقت متقاضیان تجربه ای که ویتا منحصرا ارائه می کند، به زیادی افرادی که به دنبال بازی های قابل حمل هستند نیست. چندکاره بودن تلفن های هوشمند و تبلت ها برای مردم همیشه جذابیت به همراه دارد.
نظر شما چیست؟
Via
VG247

بنده با توجه به اينكه آيفون خريدم و روش DX the fall و gta sa رو انجام دادم كاملا از فروش ويتام راضي هستم . تجربه اي كه از ويتا انتظار داشتمو از ايفون دارم ميگيرم!

دقیقا همینطوره!
الان ادم بازی هایی مثل Infinity Blade III یا Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas(یه زلدای واقعی برای موبایل و تبلت) رو که رو IOS بازی میکنه قشنگ به این موضوع پی میبره! ( تازه قیمتشاشون هم نسبت به کیفیتشون فوق العاده است!)
ضمن اینکه اکثر بازی ساز های بزرگ دارن به این سمت کشیده میشن! مثلا کپکام چند ماه پیش اعلام کرد که اقدام به سرمایه گذاری بزرگی به ارزش 4 بیلیون ین معادل $39.1 million دلار جهت احداث استودیویی اختصاصی برای IOS در Osaka نزدیک به ساختمان اصلی خود نمود. ضمن اینکه REMEDY هم رسما اعلام کرده که داره یه بازی جدید برای IOS میسازه! EA هم گفته بود که قصد داره موتور Frostbite رو به زودی روی موبایل ها بیاره! acti هم یواش یواش داره COD خودش رو روی موبایل ها و تبلت ها میاره نمونش همین COD: Strike Team ! راک استار رو هم که همتون خبر دارید!
با این اوصاف دیگه جایی برای ویتا نمی مونه مگر اینکه سونی یه حمایت درست و حسابی ازش بکنه که با این اوصاف خیلی بعیده!
البته میدونم که این چیزی که می خوام بگم ربطی به عنوان نداره ولی این قضیه کشیده شدن بازی ساز های بزرگ به این سمت یه جنبه دیگه هم داره اونم اینه که دیگه شرکت هایی مثل GAMELOFT که خیلی وقت دارن رو این پلتفرم ها بازی می سازن خیلی ضرر خواهند کند حتی ممکن نابود بشن چون مثلا همین گیم لافت کلا دو تا IP خوب برای موبایل داره یکی MODERN COMBAT یکی هم ASPHALT اولیش رو که قشنگ ACTIVISION با یه COD درست حسابی له میکنه همین COD: Strike Team نمیدونین که چه استقبالی ازش شده! بازی گیم پلیش اصلا با MODERN COMBAT قابل قیاس نیست فقط گرافیکش پایین بود که اگه تو عناوین بعدیش فقط یه ذره رو گرافیکش کار کنه قشنگ MODERN COMBAT رو له کنه! سری ASPHALT معروفش هم که فقط کافیه EA یه NFS با موتور Frostbite بسازه اونوقت این IP اش هم حرفی برای گفتن نداره!!!

ههه ... اینا بی ارزگی و کم کاری خودتون در مورد این کنسول رو ربط میدن به اسمارت فون ها ... حتما 3ds هم یه کنسول خونگیه و یا بازی هاش سوپر فضاییه که این طور فروش میره و کابردش فرق میکنه ... ؟//

اینها سالی (نمیگم 10-15 تا) سالی 5-6 تا عنوان شاخ برای کنسول معرفی کنن ببینید فروشش چطور فرق میکنه .... هر چی بازی برای ویتاست پورته ... کلا بازی های خیلی خوب منحصر به خودش به انگشت های 2 دست نمیرسه ...

من نظرم اینه که هیچ وقت بازار مبایل نباید با بازار گیم درگیری تا این حد داشته باشه 100% یکی از دلایل اصلی خرید گوشی های هوش مند گرون قیمت همین گیم هست !! که هر سال هم تعدادی زیادی با cpu های با قدرت بیشتر و همچنین گرافک بیشتر وارد بازار میشن اینطور بخواد پیش بره دیگه چیزی به عنوان کنسول دستی نخواهیم داشت و 100 البته بازار کنسول های خانه گی هم تحتت تاثیر میزاره و موجب ضعف اونم به نظرم بشه آخه زمانی که سازنده بازار مبایل رو میبینه دیگه سرمایه گذاری توی بخش کنسول کاهش پیدا میکنه!!!
(جان من اسمات فون هم شد کنسول گیم !!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

ههه ... اینا بی ارزگی و کم کاری خودتون در مورد این کنسول رو ربط میدن به اسمارت فون ها ... حتما 3ds هم یه کنسول خونگیه و یا بازی هاش سوپر فضاییه که این طور فروش میره و کابردش فرق میکنه ... ؟//

اینها سالی (نمیگم 10-15 تا) سالی 5-6 تا عنوان شاخ برای کنسول معرفی کنن ببینید فروشش چطور فرق میکنه .... هر چی بازی برای ویتاست پورته ... کلا بازی های خیلی خوب منحصر به خودش به انگشت های 2 دست نمیرسه ...
3DS بهتر از ويتا ميفروشه ولي اونم فروشش خيلي پايين اومده الان 3 سال از اومدن 3ds ميگذره و نتونسته به 40 ميليون برسه تو نسل قبلي DS حدود 150 ميليون فروخته يه مقايسه كوچيك بكني ميبيني اينم فروشش نصف شده. خيلي زور بزنه تا آخر عمرش 70 ميليون بفروشه اونم در خوشبينانه ترين حالت

3DS بهتر از ويتا ميفروشه ولي اونم فروشش خيلي پايين اومده الان 3 سال از اومدن 3ds ميگذره و نتونسته به 40 ميليون برسه تو نسل قبلي DS حدود 150 ميليون فروخته يه مقايسه كوچيك بكني ميبيني اينم فروشش نصف شده. خيلي زور بزنه تا آخر عمرش 70 ميليون بفروشه اونم در خوشبينانه ترين حالت

دقیقا چرا نمیخواید به این نکته توجه کنید که قیمت ds حول و حوش 100 دلار بوده .... ؟؟؟‌ میانگین فروش سالانه 3ds فوق العاده بوده ...با اینکه سال اول هم از نظر فروش خوب نبود ...

من نمیگم تاثیر نداره ... ولی نه اینکه یه کنسول بدن بیرون سالی 3 میلیون بفروشه ... بگن اه به خاطر اسمارت فون هاست ... کنسول ها هر کاری که بکنن بازار خودشون رو دارن به شرطی که گیمر و کاربر و کودک و بزرگ رو متقاعد کنن که ارزش خرید داره ... کاری که 3ds با بازی هاش میکنه و سونی هم فقط میگه ویتا بگیرید بازی های ps4 ریموت کنید ....

اسمارتفونها شاید رو بازار کنسولای دستی تاثیر بزارند ولی غیرممکنه رو بازار کنسولا تاثیر بزارند چون محاله شرکتهایی مثل ea,atcivision, ubisoft و *R و……از فروش بازیاشون رو کتسولا چشم پوشی کنند چون سودش خیلی بیشتره.دلیل اینکه بازار بازیای موبایل موفقه اینه که با هزینه خیلی کم میشه سود خوبی بدست اورد وگرنه اگر بنا به خرج کردن باشه کنسولا و پی سی خیلی بهتر جواب میدند
========================
من هیچ وقت نتونستم بیشتر از یه ربع پای بازیای موبایل بشینم.از نظر منی که هم ویتا دارم و هم اسمارتفون اصلا تجربه ویتا با اسمارتفونها قابل مقایسه نیست حتما باید تجربه کنید تا متوجه حرف من بشید.

دقیقا چرا نمیخواید به این نکته توجه کنید که قیمت ds حول و حوش 100 دلار بوده .... ؟؟؟‌ میانگین فروش سالانه 3ds فوق العاده بوده ...با اینکه سال اول هم از نظر فروش خوب نبود ...

من نمیگم تاثیر نداره ... ولی نه اینکه یه کنسول بدن بیرون سالی 3 میلیون بفروشه ... بگن اه به خاطر اسمارت فون هاست ... کنسول ها هر کاری که بکنن بازار خودشون رو دارن به شرطی که گیمر و کاربر و کودک و بزرگ رو متقاعد کنن که ارزش خرید داره ... کاری که 3ds با بازی هاش میکنه و سونی هم فقط میگه ویتا بگیرید بازی های ps4 ریموت کنید ....
قيمت لانچ DS دقيقا 150 دلار بوده و بعدا مثل هر كنسول ديگه اي ارزون شده
نميدونم شايد حق با تو باشه ولي بنظرم بازار كنسولاي دستي داره كوچيك ميشه بعيد ميدونم كامل از بين بره به هرحال موبايل هيچوقت جاي يه كنسول واقعي رو نميگيره و يه سري افراد هستن كه حتما كنسول تهيه ميكنن اما به هر حال خيلي ها هم روي همون اسمارت فونا بازي ميكنن و هزينه كنسول رو به جون نميخرن در كل اون دوراني كه DS بيش از 150 ميليون و PSP هم 90 ميليون ميفروخت ديگه تموم شد خدا بيامرزتش
در مورد ويتا هم يه چيزي ميگم قبول كن بحث مرغ و تخم مرغه

اكثر شما فكر ميكنيد كه ويتا فروش نميره چون سوني ساورتش نميكنه ولي من ميگم اشتباه ميكنيد دقيقا برعكس سوني ويتا رو ول كرده چون فروش نميره. يه نگاه به لانچ تايتل ويتا بندازيد واقعا از لانچ PS4 بهتره ولي باعث نشد مردم هجوم بيارن. به فروش KIll zone و Tear Away نگاه كن افتضاح بوده وقتي سوني ميبينه كه بازي فوق العاده هم روي ويتا ميده نمفروشه كار عاقلانه رو ميكنه و ميزاره استوديوهاش برن براي PS4 بازي بسازن كه فروش كنن.

بعيد ميدونم كه ديگه سوني كنسول دستي بسازه ولي اگرم بسازه احتمالا نسل بعد شاهد يه كنسول ضعيف و ارزون خواهيم بود مثل الان 3DS

آخرین ویرایش:
قيمت لانچ DS دقيقا 150 دلار بوده و بعدا مثل هر كنسول ديگه اي ارزون شده
نميدونم شايد حق با تو باشه ولي بنظرم بازار كنسولاي دستي داره كوچيك ميشه بعيد ميدونم كامل از بين بره به هرحال موبايل هيچوقت جاي يه كنسول واقعي رو نميگيره و يه سري افراد هستن كه حتما كنسول تهيه ميكنن اما به هر حال خيلي ها هم روي همون اسمارت فونا بازي ميكنن و هزينه كنسول رو به جون نميخرن در كل اون دوراني كه DS بيش از 150 ميليون و PSP هم 90 ميليون ميفروخت ديگه تموم شد خدا بيامرزتش
در مورد ويتا هم يه چيزي ميگم قبول كن بحث مرغ و تخم مرغه

اكثر شما فكر ميكنيد كه ويتا فروش نميره چون سوني ساورتش نميكنه ولي من ميگم اشتباه ميكنيد دقيقا برعكس سوني ويتا رو ول كرده چون فروش نميره. يه نگاه به لانچ تايتل ويتا بندازيد واقعا از لانچ PS4 بهتره ولي باعث نشد مردم هجوم بيارن. به فروش KIll zone و Teae Away نگاه كن افتضاح بوده وقتي سوني ميبينه كه بازي فوق العاده هم روي ويتا ميده نمفروشه كار عاقلانه رو ميكنه و ميزاره استوديوهاش برن براي PS4 بازي بسازن كه فروش كنن.

بعيد ميدونم كه ديگه سوني كنسول دستي بسازه ولي اگرم بسازه احتمالا نسل بعد شاهد يه كنسول ضعيف و ارزون خواهيم بود مثل الان 3DS

دقیقا همینطوره رقابت تو تمام عرصه های کامپیوتری زیاد شده و بازار همه داره تقسیم میشه ... من در مورد ps4 هم گفتم شاید تو مدت 4-5 ساله بیشتر از مدت مشابه ps2 بفروشه ...ولی اصلا گمان نمیکنم به فروش 155 میلیونی برسه

اما در مورد بازی ها ... نیاز نیست خودمون رو بپیچونیم ... بازی های شاخ ویتا که پورت نیستن رو نام ببریم ... به متاشون هم نگاه کنیم ... چند تا بازی ارزشمند از توش در میاد ... ؟؟؟ هر کاری کنیم خود سونی به خاطر حال و روز ویتا مقصره ... اصلا نمیدونه باید چه کاری برای این دستگاه انجام بده ...

این تئوری که ما یه محصول تولید کردیم ... یه ساپورت افتضاح هم ازش کردیم به خاطر فروش و حالا هم همین طور به حال خودش رهاش کنیم ... یه فاجعه است ... ادم رو یاد مدیریت های خودمون میاندازه ...

ویتا اش کشک خاله سونیه ... چه بخواد یا نخواد وبال گردنشه ... پس به نفع خودشه این معادله رو عوض کنه

دقیقا همینطوره رقابت تو تمام عرصه های کامپیوتری زیاد شده و بازار همه داره تقسیم میشه ... من در مورد ps4 هم گفتم شاید تو مدت 4-5 ساله بیشتر از مدت مشابه ps2 بفروشه ...ولی اصلا گمان نمیکنم به فروش 155 میلیونی برسه

اما در مورد بازی ها ... نیاز نیست خودمون رو بپیچونیم ... بازی های شاخ ویتا که پورت نیستن رو نام ببریم ... به متاشون هم نگاه کنیم ... چند تا بازی ارزشمند از توش در میاد ... ؟؟؟ هر کاری کنیم خود سونی به خاطر حال و روز ویتا مقصره ... اصلا نمیدونه باید چه کاری برای این دستگاه انجام بده ...

این تئوری که ما یه محصول تولید کردیم ... یه ساپورت افتضاح هم ازش کردیم به خاطر فروش و حالا هم همین طور به حال خودش رهاش کنیم ... یه فاجعه است ... ادم رو یاد مدیریت های خودمون میاندازه ...

ویتا اش کشک خاله سونیه ... چه بخواد یا نخواد وبال گردنشه ... پس به نفع خودشه این معادله رو عوض کنه

من ويتا ندارم ولي شمايي كه داري گويا دلت خيلي پره ازونطرف منم 3DS دارم و منم اتفاقا دلم خيلي خونه الان دارم با DS مقايسش ميكنم ميبينم هيچي براي گفتن نداره اونايي هم كه هست تو بازار ايران پيدا نميشه. برعكس DS اصلا 3DS پشتيباني ترد پارتي نداره ( البته در مقايسه با DS ) ولي پشتيباني خود نينتندو عاليه. به شخصه الان كه بازياي دو تا كنسول رو دارم مقايسه ميكنم بيشتر نظرم به ويتا نزديك شده. ولي از هيچكدوم به اندازه ي نسل قبل راضي نيستم

دقیقا یادمه کسی بود حرف من که می گفتم psvita به همین خاطر فروشش اینقدر پایین هست رو نقض می کرد و می گفت اتفاقا فروش 3ds کم کرده هیچ ربطی به psvita نداره که البته حرفی که قبل از اومدن psvita می زدم رو الان این تحلیل گر زده

دنیای 3ds با تبلت ها فرق داره شاید تا حدودی مشابه باشن اما اینقدری تفاوت دارن که همچنان فروش خوبی داره علتشم بازی های متفاوتی هست که داره شما نمی تونید نظیر بازی های فکری عالیش یا بازی های ماریو یا زلدا یا خیلی دیگه از عناوینش که واقعا روی این کنسول دستی لذت بخش هستند رو روی تبلت یا گوشی بازی کنید به علاوه قیمت بسیار کمتری هم داره قابل حمل ترم هست

آخرین ویرایش:
موبایل هایی که با پردازنده k1 انویدیا که قراره به زودی عرضه بشن تیر خلاص به ویتا خواهد بود سونی نشون داده ویتا دیگه اهمیتی واسش نداره و تمرکزش رفته رو ps4 چون استدیو ها همه برای ps4 بازی میسازن کاری به ویتا ندارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or