تكنيك هاي FIFA11

به نظر شما اين تايپك مفيد واقع شده يا نه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    82
یه خواهش دارم لطفا به سایت http://www.fifplay.com/ برین و اونجا که نوشته the most important league for fifa 12 به ایران رای بدین نذارید عربستان از ایران جلو بزنه تا در فیفا 12 لیگ ایران هم وجود داشته باشه. بازم ازتون مچکرم.
iran.gif

همین الآن رای بدهید.

اگه خود دربازه بان باشی (Be A Goal Keeper) آره.در غیر این صورت نه
مرسی
فقط یه چیز دیگه من بازی میکنم حریف یه دریبل میزنه من بلد نیستم!
اینکه وقتی داره حرکت میکنه یهو 180 درجه میچرخه(پشت میکنه بهت:d) و بلافاصله توپ رو با یک پا به سمت بالا یا پایین میبره!چجوری باید این دریبل رو بزنم؟

مرسی
اینکه وقتی داره حرکت میکنه یهو 180 درجه میچرخه(پشت میکنه بهت:d) و بلافاصله توپ رو با یک پا به سمت بالا یا پایین میبره!چجوری باید این دریبل رو بزنم؟
یعنی چی؟دریبل زیدانی منظورته؟

مرسی
lt رو نگه دار یه بار بزن جلو بعد بزن بالا یا پایین

مگه ronaldo chop برای رد کردن بازیکنی که در کنارت می دود نیست؟انگار تو فیفا 11 نمیشه این جوری ردش کرد

یعنی چی؟دریبل زیدانی منظورته؟
نه بابا دیگه انقدرام اوشگول نییستم:d
lt رو نگه دار یه بار بزن جلو بعد بزن بالا یا پایین

مگه ronaldo chop برای رد کردن بازیکنی که در کنارت می دود نیست؟انگار تو فیفا 11 نمیشه این جوری ردش کرد
مر30

سلام دوستان. خواستم بدونم چطور میشه توی محوطه جریمه پنالتی گرفت؟ (منظورم اینه که چطور می تونم سر داور کلاه بذارم و پنالتی بگیرم).
با تشکر

کسی اون تکنیکه که توپ رو میزاره لای پاش بعد از پشت سرش بندازه جلوش ؟ من این تکنیک رو میزنم ولی داره میاره بالا میخوره به کمرش توپ میوفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or