بله؟ بـــــــــــــــــــــــــــله!
به این میگن تقلب؟ اگه بخای تمام فن هاش رو خودت یا بگیری پیر میشی من خودم با اینکه از فوتبال سگا :dتا الان FiFaبازی میکردم نمیوتونم ادعا کنم همه فن هاش رو یاد گرفتم چون مدتی از عمرم بخاطر عدم آشنایی با پیشرفت FIFAروی کنسول های نسل جدید پای PCتلف شد اما از Fifa 08سعی کردم تمام فن های کسانی که باهاشون بازی کردم یاد بگیرم اما مثلآ هنوز طرز اینکه تو وقتی توپ رو هواست پاس پشت پا بدی رو بلد نیستم!
درضمن مطمئن باش کسی که خودش میره دنبالش همیشه فوت کوزه گری خودش رو داره و چیزی که خیلی براش زحمت کشیده به همین راحتی آموزش نمیده!(و اون روش بازیشه!)
در ضمن آموزش دادن حرکات نمایشی به دیگران خیلی لذت بخشه حتی اگه بهت اعتبار ندن یا ازت تشکر نکنن!
اما اصل فن فیفا اینه که بفهمی چجوری بازی کنی نه اینکه چجوری نمایشی بازی کنی و این تفاوت کسی که سالها پا فیفا بوده رو با کسی که میاد تو این تاپیک مشخص میکنه!
شما داخل محوطه جریمه وقتی پاس رو گرفتی و هنوز دست چپ بازیکنت رو به دروازه هست(برای وقتی پاس از طرف راست میاد) کلیدی که باهاش روپایی میزنی (فقط همون کلید) رو به صورت تقه ای (نگه ندار!) بزن توپ میاد بالا تا توپ اومد بالا شوت بزن 90%مواقع قیچی میکنه!