prince_fable
کاربر سایت
این برای منم سواله؛ چون وقتی کشور رو میزنی US ؛ مثل اینکه باید فیرمور 3.2 رو از طریق خود این برنامه دانلود کنی تا درست بشه ریجن U/C.آقا من با اين برنامه كشور رو usa گذاشتم دستگاه Semi شد. ولي يه بازي UC دارم با آپديت(Order Up!) اگه اون آپديت رو بريزم درست ميشه يعني؟ كنسولم J هست.

راستشو بخای خودمم نمیدونم ! ولی مطمعنا" باید آپدیتش بالا تر ورژن کنسول خودت باشه ...آقا من با اين برنامه كشور رو usa گذاشتم دستگاه Semi شد. ولي يه بازي UC دارم با آپديت(Order Up!) اگه اون آپديت رو بريزم درست ميشه يعني؟ كنسولم J هست.
همینه دیگه ! چی برات سواله ؟این برای منم سواله؛ چون وقتی کشور رو میزنی US ؛ مثل اینکه باید فیرمور 3.2 رو از طریق خود این برنامه دانلود کنی تا درست بشه ریجن U/C.
من مگه نگفتم اول صفحه ی قبل رو بخون من همه ی اینا رو کامل توضیح داده بودممثل اينكه بازي رو نميشناسه هر بازيي رو تست كردم نشنواخت![]()
در هر صورت اگه با آپدیت مشکلت حل نشد صفحه های قبل رو بخون و درستش کن دیگه حوصله ندارم توضیح بدم بله من acces point دارم اما این ریسک رو نمی کنم که کنسول رو آپدبت کنم چون کنسولم uc هست---------------------------
pspbaz فكر كنم WiFi Max برا PSP يش داشته باشه. از طريق اونم ميشه با Wii اينترنت رفت.
راستی بعد از عوض کردن Region تو Setting هم میتونستی بری دیگه ؟
سلام
اين اولين پست من هست و از آشنايي دوستان خوشحالم
من اين آپديت رو انجام دادم روي كنسول ريجن j خودم و الان زبان كنسولم انگليسي هست ورژن دستگاهم 3.3j بود كه downgrade كردمش به 3.2u الان با چيپ1.7 YAOSM كه از قبل روش بود بازي هاي uc و j رو اجرا مي كنم. بازي هاي pal رو هم با Gecko region free كه روي homebrew اجرا مي شه مي تونم اجرا كنم مثلBW II Pal . البته update بازي رو با wii update manager-1.2 از تو isoش remove كردم نميدونم ضروري بود يا نه.
اينجا ويدئوي كامل طرز استفاده از AnyRegion Changer هست كه bricks هم نشه. اگر هم اينترنت سريع نداريد اينجا مي تونيد كامنت هاي همون ويدئو رو ببينيد كه راهنمايي خيلي خوبيه.
روش كار:
Language setting:English و Console Area Setting:USAباشه بعد Save رو بزنيد. از پايين System menu region رو USA بزاريد بعد go رو بزنيد. با بقيه هم كاري نكنيد. آخرش كه كارش تموم شد reboot.
سلام! خیلی خیلی خوش اومدی!! :smile:
فقط یه سوال: این چیپ های Wiikey , Wiican این Automatic region detection رو دارن یا نه؟ :confused: اگه هم نداشته باشن میشه بعد از تغییر ریجن از همون Gecko region free بازی ها رو اجرا کرد؟
. اگر مي خوايد مطمئن بشيد از كسي كه chip براتون نصب كرده بپرسيد كه براي همه regionها يه جور chip استفاده مي كنه يا فرق داره. اگر فرق نداشت، chipتون با region جديد هم به سلامتي كار مي كنه.حالا اگه هم نشناسه فکر کنم بشه برگردوند به حالت اولش، درسته؟ سعی میکنم که امتحانش کنم! البته کیان باید اول ریسک کنه (اما امتحانش ضرر نداره. 30 دقيقه وقت مي خواد . wii تون هم انگليسي مي شه . اگر مي خوايد مطمئن بشيد از كسي كه chip براتون نصب كرده بپرسيد كه براي همه regionها يه جور chip استفاده مي كنه يا فرق داره. اگر فرق نداشت، chipتون با region جديد هم به سلامتي كار مي كنه.