تغییر ریجن و زبان کنسول!

• Thread starter Thread starter pspbaz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
يه بازي UC گذاشتم نميشناخت.با gecko اجرا كردم فقط عكس يه وي ريموت ميومد كه اول همه بازي ها مياد و بعد هنگيد.البته قبلا بازي رو ميشناخت.
جالبه برای من تا حالا رو بازی ای اینجوری نشده بود ! البته نباید انتظار زیادی داشت چون Video Mode ـه دیگه ...

آقا من با اين برنامه كشور رو usa گذاشتم دستگاه Semi شد. ولي يه بازي UC دارم با آپديت(Order Up!) اگه اون آپديت رو بريزم درست ميشه يعني؟ كنسولم J هست.
---------------------------
pspbaz فكر كنم WiFi Max برا PSP يش داشته باشه. از طريق اونم ميشه با Wii اينترنت رفت.

آخرین ویرایش:
آقا من با اين برنامه كشور رو usa گذاشتم دستگاه Semi شد. ولي يه بازي UC دارم با آپديت(Order Up!) اگه اون آپديت رو بريزم درست ميشه يعني؟ كنسولم J هست.
این برای منم سواله؛ چون وقتی کشور رو میزنی US ؛ مثل اینکه باید فیرمور 3.2 رو از طریق خود این برنامه دانلود کنی تا درست بشه ریجن U/C.

نمیدونم میخوای امتحان کن ولی ریسکش بالاس! جایی هم ندیدم درست توضیح داده باشه...

کیان فکر کنم گفت میشه که برگردونی به تنظیمات اولیه. زیاد باهاش ور نرو... ;)

راستشو بخای خودمم نمیدونم ! ولی مطمعنا" باید آپدیتش بالا تر ورژن کنسول خودت باشه ...
این برای منم سواله؛ چون وقتی کشور رو میزنی US ؛ مثل اینکه باید فیرمور 3.2 رو از طریق خود این برنامه دانلود کنی تا درست بشه ریجن U/C.
همینه دیگه ! چی برات سواله ؟ :دی
مثل اينكه بازي رو نميشناسه هر بازيي رو تست كردم نشنواخت:(:(
من مگه نگفتم اول صفحه ی قبل رو بخون من همه ی اینا رو کامل توضیح داده بودم :evil: در هر صورت اگه با آپدیت مشکلت حل نشد صفحه های قبل رو بخون و درستش کن دیگه حوصله ندارم توضیح بدم :دی

سلام
اين اولين پست من هست و از آشنايي دوستان خوشحالم
من اين آپديت رو انجام دادم روي كنسول ريجن j خودم و الان زبان كنسولم انگليسي هست ور‍‍ژن دستگاهم 3.3j بود كه downgrade كردمش به 3.2u الان با چيپ1.7 YAOSM كه از قبل روش بود بازي هاي uc و j رو اجرا مي كنم. بازي هاي pal رو هم با Gecko region free كه روي homebrew اجرا مي شه مي تونم اجرا كنم مثلBW II Pal . البته update بازي رو با wii update manager-1.2 از تو isoش remove كردم نميدونم ضروري بود يا نه.
اينجا ويدئوي كامل طرز استفاده از AnyRegion Changer هست كه bricks هم نشه. اگر هم اينترنت سريع نداريد اينجا مي تونيد كامنت هاي همون ويدئو رو ببينيد كه راهنمايي خيلي خوبيه.
روش كار:
Language setting:English و Console Area Setting:USAباشه بعد Save رو بزنيد. از پايين System menu region رو USA بزاريد بعد go رو بزنيد. با بقيه هم كاري نكنيد. آخرش كه كارش تموم شد reboot.

نكته 1: اين تغيير region هيچ خطري نداره اگر درست انجام بشه اما براي من با adsl 128 تقريبا يك ربع طول كشيد تا فرمور جديد رو download كنه.
نكته 2: اگر چيپتون Automatic region detectionنيست مثل YAOSM ممكنه بعد از تغيير region بازي هاي كپي رو اجرا نكنه و چيپتون فقط با region قبليتون سازگار باشه كه در اين صورت يا بايد چيپ عوض بشه يا دوباره برگرديد به region قبليتون كه خيلي ساده ست و همون مقدار طول مي كشه تا فرمور رو download كنه. اما به امتحانش مي ارزه شايد چيپتون Automatic region detection باشه اونوقت يه وي خدا داريد! :)

آخرین ویرایش:
خدا رو شکر بالاخره یکی اینو تست کرد ! ممنون که اطلاع دادی
البته ما اینایی که توضیح دادی رو میدونستیم ولی چون هیچ کس ADSL نداشت نتونسته بودیم تست کنیم ...
راستی بعد از عوض کردن Region تو Setting هم میتونستی بری دیگه ؟

راستی بعد از عوض کردن Region تو Setting هم میتونستی بری دیگه ؟

بله توي setting ميره. كلا براي تغيير region براي اينكه semi-brick نشه Console Area Setting و System menu region بايد يكي باشن. بقيه تنظيمات كاربرد هاي ديكه دارن كه دوستان اشاره كردن.

سلام
اين اولين پست من هست و از آشنايي دوستان خوشحالم
من اين آپديت رو انجام دادم روي كنسول ريجن j خودم و الان زبان كنسولم انگليسي هست ور‍‍ژن دستگاهم 3.3j بود كه downgrade كردمش به 3.2u الان با چيپ1.7 YAOSM كه از قبل روش بود بازي هاي uc و j رو اجرا مي كنم. بازي هاي pal رو هم با Gecko region free كه روي homebrew اجرا مي شه مي تونم اجرا كنم مثلBW II Pal . البته update بازي رو با wii update manager-1.2 از تو isoش remove كردم نميدونم ضروري بود يا نه.
اينجا ويدئوي كامل طرز استفاده از AnyRegion Changer هست كه bricks هم نشه. اگر هم اينترنت سريع نداريد اينجا مي تونيد كامنت هاي همون ويدئو رو ببينيد كه راهنمايي خيلي خوبيه.
روش كار:
Language setting:English و Console Area Setting:USAباشه بعد Save رو بزنيد. از پايين System menu region رو USA بزاريد بعد go رو بزنيد. با بقيه هم كاري نكنيد. آخرش كه كارش تموم شد reboot.

سلام! خیلی خیلی خوش اومدی!! :smile:

فقط یه سوال: این چیپ های Wiikey , Wiican این Automatic region detection رو دارن یا نه؟ :confused: اگه هم نداشته باشن میشه بعد از تغییر ریجن از همون Gecko region free بازی ها رو اجرا کرد؟

سلام! خیلی خیلی خوش اومدی!! :smile:

فقط یه سوال: این چیپ های Wiikey , Wiican این Automatic region detection رو دارن یا نه؟ :confused: اگه هم نداشته باشن میشه بعد از تغییر ریجن از همون Gecko region free بازی ها رو اجرا کرد؟

ممنونم :smile:
من امتحان نكردم تا حالا. فكر كنم با trucha ميشه. يا با اين.
اما امتحانش ضرر نداره. 30 دقيقه وقت مي خواد . wii تون هم انگليسي مي شه :love:. اگر مي خوايد مطمئن بشيد از كسي كه chip براتون نصب كرده بپرسيد كه براي همه regionها يه جور chip استفاده مي كنه يا فرق داره. اگر فرق نداشت، chipتون با region جديد هم به سلامتي كار مي كنه.

اما امتحانش ضرر نداره. 30 دقيقه وقت مي خواد . wii تون هم انگليسي مي شه . اگر مي خوايد مطمئن بشيد از كسي كه chip براتون نصب كرده بپرسيد كه براي همه regionها يه جور chip استفاده مي كنه يا فرق داره. اگر فرق نداشت، chipتون با region جديد هم به سلامتي كار مي كنه.
حالا اگه هم نشناسه فکر کنم بشه برگردوند به حالت اولش، درسته؟ سعی میکنم که امتحانش کنم! البته کیان باید اول ریسک کنه (:دی) بعد من!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or