صفحه پرش داشت ناجور اصلا گزیته هارو نمی دیدم به هر حال با 4 تا کردن چشام درست شدمن چجوری به حالت قبل برگردونم؟ اصلا گزینه هارو نمی بینم!
صفحه پرش داشت ناجور اصلا گزیته هارو نمی دیدم به هر حال با 4 تا کردن چشام درست شدمن چجوری به حالت قبل برگردونم؟ اصلا گزینه هارو نمی بینم!
آخه کلا به این برنامه و عملکردش شک دارم! :biggrin1: البته دیدم خیلی ها امتحان کردن و 100% درست کار کرده. بعد جدا از امکان brick شدن؛ مهمترین چیزش تغییر ریجن ـه که اینطوری که میگی برای ما عملی نیست. پس بیخیالش شدم! Video Mode هم که گفتم فکر نمیکنم مهم باشه... یه کاربرد دیگه ش هم اینه که میتونی با تغییر همون Area Code از Shop Channel کشورهای مختلف استفاده کنی؛ که باز اینم به درد ما نمیخوره!بهنام چرا خودت تست نمیکنی
مطمئنی ؟ آخه اینایی که ما دانلود میکنیم ریجن ندارن که؛ فقط اون فرمت Video ـشون (پال , NTSC) باعث میشه که اجرا نشه یا بد اجرا شه...اتفاقا" مشکل دارن ! با اینکه میگن به دو دسته ی PAL و NTSC تقسیم شده ولی در واقع بین NTSC/J و NTSC/UC تفاوتی هست (میدونم خودم گفته بودم فرقی نداره ولی اشتباه میکردم)
میدونم ! ولی فرق داره من بازی NTSC داشتم که کار نمیکرد ولی وقتیGame Region Setting رو رو USA گزاشتم اجرا شد (SMB3 بود عجب شاهکاریه !!)مطمئنی ؟ آخه اینایی که ما دانلود میکنیم ریجن ندارن که؛ فقط اون فرمت Video ـشون (پال , NTSC) باعث میشه که اجرا نشه یا بد اجرا شه...

اره من خودم super smash browl UC دارم اجرا میکنم رو Jپس يعني الان من جي بگيرم ميتونم تمام بازي هاي يوسي رو اجرا كنم؟
اینطور که معلومه بله!ممنون اما اين رو مي دونستم كه يه سري بازي ها رو ميشه مي خواستم بدونم ايا با اين برنامه ميشه همه رو اجرا كرد ؟

بستگی به تلویزیونت داره امکان داره صفحه سیاه سفید بشه این تاپیک رو کامل بخون دستت میادپس يعني الان من جي بگيرم ميتونم تمام بازي هاي يوسي رو اجرا كنم؟
برای من که فقط MP3 مشکل داره و دلیل اونم مشکل کنسول خودمه (این بازی تو کنسول من فقط و فقط با Gecko کار میکنه) در بقیه موارد فعلا" مشکلی نداشتم ...ايا با اين برنامه ميشه همه رو اجرا كرد ؟
تو هم فقطگیر میدی به Break شدن هاسلام آقا كسي تا حالا با اين كار دستگاهش بريك نشده؟
خوب ديگه :cheesygriتو هم فقطگیر میدی به Break شدن ها :biggrin1: نه تا حالا نشده ...
راستش يه ADSL 256 دارم با usb هم اونو به وي وصل كردم البته به كامپيوتر هم وصل هست.ولي هر چي IP و DNS و اينا ميدم يه چيز ژاپني مينويسه كه اولش يا 50300 ـه يا 51420 ـه بقيش هم ژاپني هيچي نميفهميم.اگه فينگليش بود يه چيزي.امروز اگه خدا بخواد ميخوام با اون فينگليشش كنم بينم ميشه.راستی تو با wii lمیتونی به اینترنت وصل شی اگه میتونی صفحات قبل رو بخون و اون قسمتی که نیاز به اینترنت داره رو تست کن همه بچه های سایت ! مدیونت میشن :biggrin1:
من اگه درست فهمیده باشم شما مودم رو "مستقیم" با USB به Wii وصل کردی ؟ درسته ؟راستش يه ADSL 256 دارم با usb هم اونو به وي وصل كردم البته به كامپيوتر هم وصل هست.ولي هر چي IP و DNS و اينا ميدم يه چيز ژاپني مينويسه كه اولش يا 50300 ـه يا 51420 ـه بقيش هم ژاپني هيچي نميفهميم.اگه فينگليش بود يه چيزي.امروز اگه خدا بخواد ميخوام با اون فينگليشش كنم بينم ميشه.