Naughty Kitty
کاربر سایت
و خبر خوب : شما میتونین به راحتی با عوض کردن Console Video Mode کنسولتون رو از J به Pal تبدیل کنین ( که با اینکه کاملا" درست کار میکنه ولی به هیچ دردی نمیخوره) فقط کافیه در همون قسمت NTSC رو به Pal تغییر بدین و بعد Save Settings رو بزنین ( با این کار کنسولتون بازی های ریجن کنسولتون رو اجرا نمیکنه و فقط میتونین بازی های Pal رو اجرا کنین )
کار بعدی که میتونست خیلی مفید باشه اینه که همون قسمت Console Video Mode رو روی MPAL تنظیم کنین با این کار کنسولتون میتونه یازی های J و UC رو به هم اجرا کنه ! یعنی دیگه نیازی نیست که بازی های UC رو پچ کنین ! ولی مشکل اینجاست که بعد از این کار صفحه ی تلویزیون سیاه سفید میشه یعنی انگار کنسول رو به تلویزیون سیاه سفید وصل کردین ! پس در واقع این کار به هیچ دردی نمیخوره ! (دوستان لطفا" خودتون این بخش رو امتحان کنین چون امکان داره مشکل سیاه سفید شدن از TV من باشه ...)
کیان پس فقط Video Mode رو عوض میکنه ؟ اگه اینجوری باشه که نمیشه بهش گفت ریجن عوض میشه! تازه اینطوری که میگی درست هم کار نمیکنه؛ همون پچ کردن خودمون بهتر بود!
از یه برنامه کوچیک خب نمیشد انتظار عوض کردن ریجن رو داشت البته! باید منتظر همون Custom Firmware درست حسابی باشیم...

. راستی امشب بهت می زنگم که بازیا رو بیارم برات. حالا میرم بخوابم ولی شب حتماً بازم تلاش میکنم این زبون دستگاه رو ok کنم. ولی یه چیز دیگه. وقتی زبون انگلیسی میشه تو Option نمیره. یه صفحه ی Opera میاد. :confused: