تغییر ریجن و زبان کنسول!

• Thread starter Thread starter pspbaz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
و خبر خوب : شما میتونین به راحتی با عوض کردن Console Video Mode کنسولتون رو از J به Pal تبدیل کنین ( که با اینکه کاملا" درست کار میکنه ولی به هیچ دردی نمیخوره :دی ) فقط کافیه در همون قسمت NTSC رو به Pal تغییر بدین و بعد Save Settings رو بزنین ( با این کار کنسولتون بازی های ریجن کنسولتون رو اجرا نمیکنه و فقط میتونین بازی های Pal رو اجرا کنین )
کار بعدی که میتونست خیلی مفید باشه اینه که همون قسمت Console Video Mode رو روی MPAL تنظیم کنین با این کار کنسولتون میتونه یازی های J و UC رو به هم اجرا کنه ! یعنی دیگه نیازی نیست که بازی های UC رو پچ کنین ! ولی مشکل اینجاست که بعد از این کار صفحه ی تلویزیون سیاه سفید میشه یعنی انگار کنسول رو به تلویزیون سیاه سفید وصل کردین ! پس در واقع این کار به هیچ دردی نمیخوره ! (دوستان لطفا" خودتون این بخش رو امتحان کنین چون امکان داره مشکل سیاه سفید شدن از TV من باشه ...)

کیان پس فقط Video Mode رو عوض میکنه ؟ اگه اینجوری باشه که نمیشه بهش گفت ریجن عوض میشه! تازه اینطوری که میگی درست هم کار نمیکنه؛ همون پچ کردن خودمون بهتر بود!

از یه برنامه کوچیک خب نمیشد انتظار عوض کردن ریجن رو داشت البته! باید منتظر همون Custom Firmware درست حسابی باشیم...

من بقیش رو امتحان نکردم ولی اگه این فیلما اجازه بده امشب تست میکنم :دی ولی اون حالتی که توش سیاه سفید میشد خیلی به درد بخور بود تو تست کن ببین چی میشه ...
من اینجا رو خوندم یه چیزای جدیدی دستگیرم شد تو هم کامل بخون 7 صفحه بیشتر نیست ...
ویرایش : اونی که اختار میداد رو تست کردم فقط حدث بزن چی شد ! زبان کنسول انگلیسی شد !!! :excited:
البته کنسول Semi هم شد که وقتی دوباره ژاپنی کردم از Semi خارج شد ولی همینم خیلی باحال بود ! فردا تحقیق میکنم که چجوری میشه از Semi خارج کردش ...

آخرین ویرایش:
کیان جداً دیوونه ایا. من همون warning اول برنامه رو خوندم کپ کردم که امتحان کنم. اون وقت همه چی رو امتحان کردی. دمت گرم. ایول داره. mpal هم امتحان کردم. مال منم هم سیاه سفید شد و هم کم کیفیت. با او زبان انگلیسی هم خیلی حال کردم. اگه مشکل semi نداشت عالی بود :(. راستی امشب بهت می زنگم که بازیا رو بیارم برات. حالا میرم بخوابم ولی شب حتماً بازم تلاش میکنم این زبون دستگاه رو ok کنم. ولی یه چیز دیگه. وقتی زبون انگلیسی میشه تو Option نمیره. یه صفحه ی Opera میاد. :confused:

کیان جداً دیوونه ایا
ممنون :دی منو خجالت زده کردی !
یه صفحه ی Opera میاد.
اون یعنی Semi Break شده دیگه !
بچه های J دار اینو ببینین :
if i change my region and menu with this tool on my jap wii to pal, would it basicly function as a pal wii?
the japanese system menu doesn't have any english language files. you'd have to change the system menu to US or EU.

من یه چیزی رو حدس میزنم
توی یکی از گزینه هاش نوشته insstall 3.2 اینجوری اگه تمام گزینه هارو روی خصوصیات uc بزاریم بعد آنبریکش کنیم درست نمیشه؟

این که میگه فیرمور 3.2 "هر ریجنی" هم میریزه !!

AnyRegion Changer will also install System Menu 3.2 and the appropriate IOS for any of the three main regions.
Features

AnyRegion Changer lets you easily make and save changes to the volatile SYSCONF and setting.txt files.

AnyRegion Changer lets you change the following settings to any of the known values: setting.txt:

* AREA setting: Used to determine which region the System Menu should be--normally the cause of full bricks.
* GAME setting: Used to determine which region of Discs and channels the System Menu will boot.
* VIDEO setting: The Wii's video mode setting. Seems to be used universally.

SYSCONF:

* IPL.LANG setting: Used to determine what language to use for various things. Sometimes contingent on AREA setting.
* IPL.SADR country setting: Used to determine region information for the Weather/News channels and the Wii Shop channel.

اون Area Code که گفتی مثل اینکه "ریجن" رو کلا عوض میکنه؛ یعنی اگه ما کد آمریکا رو بزنیم میشیم U/C !

------------------
حالا کیان امتحان کن ببین تو همون حالتی که فقط زبونش رو انگلیسی کردی ؛ بازی ها از Disk Channel اجرا میشن یا نه؟
------------------
ویرایش:
من یه چیزی رو حدس میزنم
توی یکی از گزینه هاش نوشته insstall 3.2 اینجوری اگه تمام گزینه هارو روی خصوصیات uc بزاریم بعد آنبریکش کنیم درست نمیشه؟

من الان نمیدونم اول باید Area Code رو عوض کنیم بعد این 3.2 U/C رو روی J بریزیم یا نه؟

آخه امکان Full-brick هست اگه اینجا رو اشتباه کنیم...

آخرین ویرایش:
این که میگه فیرمور 3.2 "هر ریجنی" هم میریزه !!
توی یکی از گزینه هاش نوشته insstall 3.2
آره ولی همون طور که تو پست صفحه ی قبل گفتم باید به اینتر نت وصل بشیم که ما نمیتونیم ...
اون Area Code که گفتی مثل اینکه "ریجن" رو کلا عوض میکنه؛ یعنی اگه ما کد آمریکا رو بزنیم میشیم U/C !
اینو امتحان نکن (همون طور که خودت میدونی) توی اون اختاری که اول میده نوشته باید اینو با System menu Installer رو یه چیز قرار بدی در غیر این صورت امکان Full Break هست ( الان فهمیدم که چه ریسکی کردم :دی ) البته برای من و حمید Travis اینجوری نشد ولی شانسه دیگه ...
حالا کیان امتحان کن ببین تو همون حالتی که فقط زبونش رو انگلیسی کردی ؛ بازی ها از Disk Channel اجرا میشن یا نه؟
اومده بودم همینو بگم ! نمیشه دیشب وقت نکردم ولی امروز دیدم که عین Game region Setting هست یعنی حتی آیکون رو هم نمیاره :(
من الان نمیدونم اول باید Area Code رو عوض کنیم بعد این 3.2 U/C رو روی J بریزیم یا نه؟
اگه به اینترنت دسترسی داری اون Area رو عوض کن و Save رو بزن بعد 3.2 رو بریز

آخرین ویرایش:
نمیشه دیشب وقت نکردم ولی امروز دیدم که عین Game region Setting هست یعنی حتی آیکون رو هم نمیاره
با اون Gecko region free چی؟ با اون هم نمیاد بازی ها ؟

بعد فکر کنم بهتر باشه اصلا اون Video Mode رو کاری نداشته باشیم؛ چون بازی های خود Wii رو که خودمون پچ میکنیم درست میشن؛ این فقط به درد بازی های VC و WiiWare میخوره که اگه اونا هم همه رو NTSC ـشون رو دانلود کنیم مشکلی ندارن...

با اون Gecko region free چی؟ با اون هم نمیاد بازی ها ؟
نه اگه خود Wii بازی رو نشناسه Gecko هم نمیشناسه ...
بعد فکر کنم بهتر باشه اصلا اون Video Mode رو کاری نداشته باشیم
اگه اون MPAL کار نکنه آره دیگه ولی تو تست کن ببین چی میشه شاید اگه تلویزیون رو روی Pal تنظیم کنی بشه یه کاری کرد ...
بهنام چرا خودت تست نمیکنی مطمعنم که تو چیزای جدیدی متوجه میشی ...
این فقط به درد بازی های VC و WiiWare میخوره که اگه اونا هم همه رو NTSC ـشون رو دانلود کنیم مشکلی ندارن...
اتفاقا" مشکل دارن ! با اینکه میگن به دو دسته ی PAL و NTSC تقسیم شده ولی در واقع بین NTSC/J و NTSC/UC تفاوتی هست (میدونم خودم گفته بودم فرقی نداره ولی اشتباه میکردم)

i am fgs

سلام من fgs هستم منو برای ۳ روز بن کردن متسفانه فقط بگم که اگه بشه این کار رو به راحتی کرد همه میرن ۳۶۰ یا ۴۲۰ تومن میدن ریجن j میخرین خودشون uc میکنن و به قیمت بالا میفروشن این یه مشکلی داره وگرنه قبل از این که این برنامه به دست ما برسه مغازه دارا دخله همه ی wii های pal رو اوردن چون کمتر کسی میخره

ولی بچه ها فکر نکنم اون mpal هیچ ربطی به اجرای بازی ها داشته باشه. فقط فرمت ویدئو رو تغییر میده. اگه یه بازیه UC یا Pal داشتم امتحان میکردم. من با این نرم افزار همه چی رو امتحان کردم (البته به جز قسمتی که باید به اینترنت وصل شد) خوشبختانه Full break نمیشه واسه من. هر موقع مشکل پیدا کرد تنظیمات رو عین قبل کنین درست میشه.

من ذاشتم رو mpal حالا تصویر سیاه سفیدهتو برنامه هم میرم تصویر پرش داره من هر کار می کنم نمی تونم درست کنم لطفا کمک کنید
برگردونش رو همون UC که قبلا" بود درست میشه ...
ولی بچه ها فکر نکنم اون mpal هیچ ربطی به اجرای بازی ها داشته باشه. فقط فرمت ویدئو رو تغییر میده. اگه یه بازیه UC یا Pal داشتم امتحان میکردم.
مگه پست صفحه ی قبل من رو نخوندی ؟ وقتی رو MPAL میزاری میتونی هم بازی های UC و هم J رو اجرا کنی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or