اول اپلود کن بعد برو تو امضاء بعد ایکون تصویر.بعد لینک عکس را بده و تغییرات را بزن. اگر نمیشه سایز عکست خیلی بزرگه. من چند تا امتحان کردم تا یکی جواب داد. چون سایت هنوز مشخص نکرده چند در چند میتونی بگذاری باید عکس های مختلفو امتحان کنی!
من به همون قسمت میرم ولی جایی نیست که وارد کنم، فقط جای ایمیل داره و تنظیمات پیامدرود
با توجه به الویت بندی های انجام شده تغییرات در حال انجام است.
اتصال Tapatalk مجددا برقرار شد.
تغییراتی در قالب ها اعمال شده و همچنان در جریان است.
BBcode ها در قسمت پروفایل کاربری فعال شد.
نمایش گیمر تگ ها در قسمت انتهایی محل قرار گیری آواتار. به قسمت تنظیمات خود وارد شوید و گزینه اطلاعات تماس را انتخاب نمایید، سپس نام کاربری خود در شبکه های مشخص شده را وارد کنید.
امضا ها را هم محدود خواهیم کرد.
متاسفانه ابعاد آواتار به سایز قبلی تغییر نخواهد کرد، تنها مقداری از نسخه قبلی کوچکتر هستند. تصاویر را باید مجددا و با ابعاد جدید آپلود کنید در غیر این صورت سیستم آن ها را Scale خواهد کرد و دچار افت کیفیت و کشیدگی خواهند شد. نسبت با توجه به محل قرارگیری Avatar ست میشه و در کل از قانون خاصی پیروی نمیکنه.سایز الان آواتارا 130 در 200 که با 140 در 240 سابق از نظر نسبت تصویری تفاوت داره خواهشا رسیدگی کنید !
نوشته ی تک لایک هنوز انگلیسی ـه !
اشتباه متوجه شدید منظورم نوشته ایه که زیر پست بعد لایک شدن مینویسه ! نوشته های تک لایکی هنوز انگلیسیه ....عبارت Like تقریبا تبدیل به یک استاندارد شده و در تمامی نرم افزار ها و شبکه های اجتماعی همواره با آن درگیر هستیم، در نتیجه فکر نمیکنم ترجمه نشدن آن مشکلی ایجاد کند.
امضا ها را هم محدود خواهیم کرد.
متاسفانه ابعاد آواتار به سایز قبلی تغییر نخواهد کرد، تنها مقداری از نسخه قبلی کوچکتر هستند. تصاویر را باید مجددا و با ابعاد جدید آپلود کنید در غیر این صورت سیستم آن ها را Scale خواهد کرد و دچار افت کیفیت و کشیدگی خواهند شد. نسبت با توجه به محل قرارگیری Avatar ست میشه و در کل از قانون خاصی پیروی نمیکنه.
عبارت Like تقریبا تبدیل به یک استاندارد شده و در تمامی نرم افزار ها و شبکه های اجتماعی همواره با آن درگیر هستیم، در نتیجه فکر نمیکنم ترجمه نشدن آن مشکلی ایجاد کند.