تغییر انجمن از Vbulletin به XenForo

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تغییر به Xenforo بهترین کار برای این فروم هست، ولی یکسری تغییرات نیاز داره تا

تغییرات فروم کامل بشه. یکیش تغییره فونته، اصلاً مگه میشه شما کت و شلوار بپوشید

بعد به جای کفش با دمپایی برید بیرون، توی پرشین تولز که گوش نمیدن، اینجا میگم

فونتهایی مثل ایران سنس رو جایگزین فونت تاهوما کنید یا اینکه به لیست فونتها اضافه

کنید تا خوانایی متون بالا بره چند نوع تم هم اضافه کنید. تم پرشین تولز خیلی عالیه

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.
این آپلودر تصویر خیلی خوب شده و از شر اون فرم قبلی راحت شدیم.
توی این چند روزی که با فروم جدید کار کردم دیگه اصلا حاضر نیستم با فروم قبلی کار کنم. دستتون درد نکنه و خسته نباشید

• Like
Reactions: hamid hamidpor
این قابلیت قالب قبلی که نشون میداد هر کسی چندتا پست توی اون تاپیک داره و میشد تمام پستاش دید هم حتما اضافه کنید.
چون بخوای پست های(جدید و قدیمی) چندنفر دنبال کنی دیگه نمیشه که کل تاپیک بگردی، این مورد مخصوصا وقتی بدرد میخوره که بعد چندوقت بیای تاپیک خاصی (مثل فوتبال) و ببینی 30_40 صفحه یا بیشتر رفته جلو راحت میتونی بری پست های چندنفر دنبال کنی نه اینکه تمام صفحات بخونی...

پ.ن: آقا بذارین توی اولویت!:D

• Like
Reactions: fosil
این نوشته " آخرین نوشته" تو صفحه اصلی انجمن مربوط به آخرین نوشته هر ترد هر بخش و کوچیک کنید یا ایکون مانندش کنید چون واقعا اسم و موضوع تاپیک اصلا مشخص نیست

قبلا گفتم آواتارم عوض نمیشه. الان باید بگم آواتاری که انتخاب میکنم 7-8 ساعت بعد تغییرش اعمال میشه.
لطفا درستش کنید.
با تشکر از زحمات شما.

قبل از تغییرات توی بازارسنتر اکانت ایکس باکس یه بنده خدایی رو ازش خریدم اونم مشخصاتش رو اونجا برام پیغام گذاشت ولی حالا به بازارسنتر و قسمت پیام هاش اصلا دسترسی ندارم! تکلیف چیه الان؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or