اینم نتیجه خیانتی که cod و دیگر شوتر های کلون دارن به صنعت گیم میکنن اتفاقا اگر امثال ایشون نباشن دیگه صنعت گیم این یه کم خلاقیت رو هم از دست میدهنه آخه مثل این عقده ای ها رفتار میکنه.
صنعت گیم نیازی نداره سینما بشه، گیم خیلی جلوتر و موفق تر از سینماست. سینما باید سعی کنه از گیم تقلید کنه تا گیم از سینما . . .
اصلن با این حرکتش حال نمیکنم. یه جورایی میزنه تو سر گیم، همین پوستر های بازیش رو نگاه، حس میکنم یه جورایی صنعت گیم رو خار و خفیف نشون میده.
بعدش تنوع هم در بازیاش بده، Heavy Rain رو عملن از نیمه دوم ادم بی دلیل میره جلو همه چیز تابلو میشد گیم پلی هم که دیگه رو اعصاب بود. حداقل کمی مراحل اکشن تر هم بزاره. آدم تیر اندازی کنه و...
فارنهایت تنوع بود، HR هم تنوع بود دیگهاینم نتیجه خیانتی که cod و دیگر شوتر های کلون دارن به صنعت گیم میکنن اتفاقا اگر امثال ایشون نباشن دیگه صنعت گیم این یه کم خلاقیت رو هم از دست میده
البته هم cod و هم اینگونه بازی ها در جای خودش و به اندازه با ارزشه
من خود عاشق بازیم ولی دیگه لطفا صنعت فیلم سازی رو ترول نکن.از نظر من اول کتاب،بعد فیلم بعد گیم بعد هم موسیقی.تازه که از HR انتظار تیر اندازی داره به نظر این سبک بازی ها به دردش نمیخورهنه آخه مثل این عقده ای ها رفتار میکنه.
صنعت گیم نیازی نداره سینما بشه، گیم خیلی جلوتر و موفق تر از سینماست. سینما باید سعی کنه از گیم تقلید کنه تا گیم از سینما . . .
اصلن با این حرکتش حال نمیکنم. یه جورایی میزنه تو سر گیم، همین پوستر های بازیش رو نگاه، حس میکنم یه جورایی صنعت گیم رو خار و خفیف نشون میده.
بعدش تنوع هم در بازیاش بده، Heavy Rain رو عملن از نیمه دوم ادم بی دلیل میره جلو همه چیز تابلو میشد گیم پلی هم که دیگه رو اعصاب بود. حداقل کمی مراحل اکشن تر هم بزاره. آدم تیر اندازی کنه و...
کیوان احیانا اطلاع داری 90% فیلم هایی که در طول سال میاد ، حتی معروف ترین هاشون ، با بازیگر های معروف میانیگنی در حد همون 50-60 میگیرن؟اونوخ بجای این که میانگین کارش نزدیک 90 بشه و کلی هم بفروشه و این حرفا ، احتمال زیاد یه میانگین 50 ، 60 درصدی به علاوه یه شکست تجاری میذاشت رو دست تهیه کننده فیلمی مثل هوی رین !
چراغ قوه هم بذاره دیگه نورِ علا نوره. نه؟نه آخه مثل این عقده ای ها رفتار میکنه.
ترول ؟HR داستانش شاهکار نبود(من چیزی در حد SH2 یا فارنهایت انتظار داشتم)ولی بازی خوبی بود هر چند می تونست بیشتر رو گیم پلی کار(منظورم این نیست که سبکش رو تغییره بده).این هم می خوره بازی خوبی
من خود عاشق بازیم ولی دیگه لطفا صنعت فیلم سازی رو ترول نکن.از نظر من اول کتاب،بعد فیلم بعد گیم بعد هم موسیقی.تازه که از HR انتظار تیر اندازی داره به نظر این سبک بازی ها به دردش نمیخوره
آره، فقط برای تعویض باطری های چراغ قوه مجبور نشیم کلید های X و O رو نگه داریم آنالوگ رو بکشیم پائینچراغ قوه هم بذاره دیگه نورِ علا نوره. نه؟ :biggrin1:
من HR رو بازی نکردم ولی به نظرم این حرف رو باید دقیقآ در مورد HR زد نه بقیه بازی ها !صنعت سینما یک صنعت نسبتن بسته است که دنیاش رو میتونی فقط از چشم کارگردانش ببینی، صنعت گیم صنعتیه که میتونی دنیایی رو خلق کنی که هرکسی به یک دید بهش نگاه کنه.
کلا سبک RPG رو زدی منهدم کردی با این حرفتمن HR رو بازی نکردم ولی به نظرم این حرف رو باید دقیقآ در مورد HR زد نه بقیه بازی ها !
یعنی 99% بازی ها رو من و اصغر و اکبر و نقی و تقی دقیقآ یه جور می بینیم ! کنترلر رو دستمون میگیریم و دو تا دشمن می کشیم و میریم پشت سنگر و سه تا دشمن دیگه رو می کشیم ، بعد راه باز میشه و یه cutscene ثابت می بینیم و دوباره چند نفر دیگه رو از بین میبریم و بازی تموم میشه !60 بار دیگه هم بازی کنیم فرقی نمیکنه ! باز هم دقیقآ همون اتفاق ها می افته و فقط ممکنه جای دشمن دو متر عوض بشه.
ولی HR تفاوتش دقیقآ توی همینه که هر کسی به یک دید میتونه بهش نگاه کنه. مثل اینکه بازی 15،20 تا پایان داره و کلی انتخاب که هرکسی انتخاب هاش میتونه با اون یکی متفاوت باشه ، حتی شخصیت های اصلی میتونن بیفتن بمیرن !یعنی دور اول که من بازی میکنم ، میتونم یه تجربه کاملآ متفاوت با تو داشته باشم در حالی که توی 99% بازی های این نسل این طور نیست و اگه 100 نفر بازی رو انجام بدن و دور هم جمع بشن ، هر 100 تا دقیقآ یه چیز دیدن و نگاهشون با هم فرقی نمیکنه !
![]()
خب گفتی 99% گفتم شاید RPG رو یادت رفته حساب کنیRPG که جای خود داره !![]()
منظورم بیشتر بازی های این نسل هست که 90%ـشون copy paste همدیگه هستن و تکرار مکررات !نوع گیم پلی و کاورگیری و تیراندازی و ... دیگه توی اکثر بازی ها انقدر شبیه هم شده که آدم تجربه جدیدی نمیبینه و این جور بازی ها که حداقل یه کم متفاوت هستن غنیمته !![]()
RPG که جای خود داره !کلا سبک RPG رو زدی منهدم کردی با این حرفت :biggrin1:
ولی خب Heavy Rain و Indigo Prophecy از بهترین بازی های چند سال اخیر بودن، یعنی بازی هایی بودن که نمونه ـشون وجود نداشته و امیدوارم Beyond هم یه چیزی در حد اون 2 تا بازی و حتی بهتر از اون ها باشه.
با آرایه اغراق آشنا نیستی دیگه !خب گفتی 99% گفتم شاید RPG رو یادت رفته حساب کنیالان شد 90%، یه 20% دیگه بیای پایین قضیه حله![]()
![]()
![]()
![]()
WHAT...!!! :-oاز این زن های خوشکل موشکل چرا طراحی نمیکنند بزارن تو بازی ؟ جفت شخصیت ها زشتند اون یکی که اصلا کچله