تصاویر Beyond: Two Souls

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
07960326701325834995.jpg

پ.ن: Mind-Blown !!

فک کنم این بازی تاپیک داره برای بحث، اینجا تصاویر می ذارن نه متن:| .

با کله اومدیم گفتیم شاید تصویر جدید اومده تایک همش بالاست :d.

نه آخه مثل این عقده ای ها رفتار میکنه.
صنعت گیم نیازی نداره سینما بشه، گیم خیلی جلوتر و موفق تر از سینماست. سینما باید سعی کنه از گیم تقلید کنه تا گیم از سینما . . .
اصلن با این حرکتش حال نمیکنم. یه جورایی میزنه تو سر گیم، همین پوستر های بازیش رو نگاه، حس میکنم یه جورایی صنعت گیم رو خار و خفیف نشون میده.
بعدش تنوع هم در بازیاش بده، Heavy Rain رو عملن از نیمه دوم ادم بی دلیل میره جلو همه چیز تابلو میشد گیم پلی هم که دیگه رو اعصاب بود. حداقل کمی مراحل اکشن تر هم بزاره. آدم تیر اندازی کنه و...
اینم نتیجه خیانتی که cod و دیگر شوتر های کلون دارن به صنعت گیم میکنن اتفاقا اگر امثال ایشون نباشن دیگه صنعت گیم این یه کم خلاقیت رو هم از دست میده
البته هم cod و هم اینگونه بازی ها در جای خودش و به اندازه با ارزشه

من کاری با HR ندارم ، ولی بازی از نظر داستانی در حد و اندازه های فارنهایت باشه بسیار ازش استقبال میشه ، حتی اگه فقط QTE باشه و دکمه زنی !

اینم نتیجه خیانتی که cod و دیگر شوتر های کلون دارن به صنعت گیم میکنن اتفاقا اگر امثال ایشون نباشن دیگه صنعت گیم این یه کم خلاقیت رو هم از دست میده
البته هم cod و هم اینگونه بازی ها در جای خودش و به اندازه با ارزشه
فارنهایت تنوع بود، HR هم تنوع بود دیگه :دی.
بسمون نیست؟ :دی؟

HR داستانش شاهکار نبود(من چیزی در حد SH2 یا فارنهایت انتظار داشتم)ولی بازی خوبی بود هر چند می تونست بیشتر رو گیم پلی کار(منظورم این نیست که سبکش رو تغییره بده).این هم می خوره بازی خوبی
صنعت گیم نیازی نداره سینما بشه، گیم خیلی جلوتر و موفق تر از سینماست. سینما باید سعی کنه از گیم تقلید کنه تا گیم از سینما . . .
اصلن با این حرکتش حال نمیکنم. یه جورایی میزنه تو سر گیم، همین پوستر های بازیش رو نگاه، حس میکنم یه جورایی صنعت گیم رو خار و خفیف نشون میده.
بعدش تنوع هم در بازیاش بده، Heavy Rain رو عملن از نیمه دوم ادم بی دلیل میره جلو همه چیز تابلو میشد گیم پلی هم که دیگه رو اعصاب بود. حداقل کمی مراحل اکشن تر هم بزاره. آدم تیر اندازی کنه و...
من خود عاشق بازیم ولی دیگه لطفا صنعت فیلم سازی رو ترول نکن.از نظر من اول کتاب،بعد فیلم بعد گیم بعد هم موسیقی.تازه که از HR انتظار تیر اندازی داره به نظر این سبک بازی ها به دردش نمیخوره

اونوخ بجای این که میانگین کارش نزدیک 90 بشه و کلی هم بفروشه و این حرفا ، احتمال زیاد یه میانگین 50 ، 60 درصدی به علاوه یه شکست تجاری میذاشت رو دست تهیه کننده فیلمی مثل هوی رین !
کیوان احیانا اطلاع داری 90% فیلم هایی که در طول سال میاد ، حتی معروف ترین هاشون ، با بازیگر های معروف میانیگنی در حد همون 50-60 میگیرن؟ :دی
در طول سال شاید فقط یه فیلم بیاد که میانگین در حد 90 بگیره.
مثلا همین Avengers میانگینش 69 هست یا Prometheus که 65 هست. تازه این ها مثلا فیلم های شاخی بودن.
چراغ قوه هم بذاره دیگه نورِ علا نوره. نه؟ :دی

HR داستانش شاهکار نبود(من چیزی در حد SH2 یا فارنهایت انتظار داشتم)ولی بازی خوبی بود هر چند می تونست بیشتر رو گیم پلی کار(منظورم این نیست که سبکش رو تغییره بده).این هم می خوره بازی خوبی

من خود عاشق بازیم ولی دیگه لطفا صنعت فیلم سازی رو ترول نکن.از نظر من اول کتاب،بعد فیلم بعد گیم بعد هم موسیقی.تازه که از HR انتظار تیر اندازی داره به نظر این سبک بازی ها به دردش نمیخوره
ترول ؟ :|؟ یه روزی میاد هرکی کلمه ترول رو به کار برد سرش رو میزنم :دی.

صنعت سینما یک صنعت نسبتن بسته است که دنیاش رو میتونی فقط از چشم کارگردانش ببینی، صنعت گیم صنعتیه که میتونی دنیایی رو خلق کنی که هرکسی به یک دید بهش نگاه کنه.
واقعن بعد کتاب بدون شک صنعت گیم اگر یه عده خنگ و خول توش نباشند می تونه خلاقانه تر و جالب تر باشه :دی.
چراغ قوه هم بذاره دیگه نورِ علا نوره. نه؟ :biggrin1:
آره، فقط برای تعویض باطری های چراغ قوه مجبور نشیم کلید های X و O رو نگه داریم آنالوگ رو بکشیم پائین :دی.

صنعت سینما یک صنعت نسبتن بسته است که دنیاش رو میتونی فقط از چشم کارگردانش ببینی، صنعت گیم صنعتیه که میتونی دنیایی رو خلق کنی که هرکسی به یک دید بهش نگاه کنه.
من HR رو بازی نکردم ولی به نظرم این حرف رو باید دقیقآ در مورد HR زد نه بقیه بازی ها ! :دی
یعنی 99% بازی ها رو من و اصغر و اکبر و نقی و تقی دقیقآ یه جور می بینیم ! کنترلر رو دستمون میگیریم و دو تا دشمن می کشیم و میریم پشت سنگر و سه تا دشمن دیگه رو می کشیم ، بعد راه باز میشه و یه cutscene ثابت می بینیم و دوباره چند نفر دیگه رو از بین میبریم و بازی تموم میشه ! :دی 60 بار دیگه هم بازی کنیم فرقی نمیکنه ! باز هم دقیقآ همون اتفاق ها می افته و فقط ممکنه جای دشمن دو متر عوض بشه.
ولی HR تفاوتش دقیقآ توی همینه که هر کسی به یک دید میتونه بهش نگاه کنه. مثل اینکه بازی 15،20 تا پایان داره و کلی انتخاب که هرکسی انتخاب هاش میتونه با اون یکی متفاوت باشه ، حتی شخصیت های اصلی میتونن بیفتن بمیرن ! :دی یعنی دور اول که من بازی میکنم ، میتونم یه تجربه کاملآ متفاوت با تو داشته باشم در حالی که توی 99% بازی های این نسل این طور نیست و اگه 100 نفر بازی رو انجام بدن و دور هم جمع بشن ، هر 100 تا دقیقآ یه چیز دیدن و نگاهشون با هم فرقی نمیکنه ! :دی

من HR رو بازی نکردم ولی به نظرم این حرف رو باید دقیقآ در مورد HR زد نه بقیه بازی ها ! :دی
یعنی 99% بازی ها رو من و اصغر و اکبر و نقی و تقی دقیقآ یه جور می بینیم ! کنترلر رو دستمون میگیریم و دو تا دشمن می کشیم و میریم پشت سنگر و سه تا دشمن دیگه رو می کشیم ، بعد راه باز میشه و یه cutscene ثابت می بینیم و دوباره چند نفر دیگه رو از بین میبریم و بازی تموم میشه ! :دی 60 بار دیگه هم بازی کنیم فرقی نمیکنه ! باز هم دقیقآ همون اتفاق ها می افته و فقط ممکنه جای دشمن دو متر عوض بشه.
ولی HR تفاوتش دقیقآ توی همینه که هر کسی به یک دید میتونه بهش نگاه کنه. مثل اینکه بازی 15،20 تا پایان داره و کلی انتخاب که هرکسی انتخاب هاش میتونه با اون یکی متفاوت باشه ، حتی شخصیت های اصلی میتونن بیفتن بمیرن ! :دی یعنی دور اول که من بازی میکنم ، میتونم یه تجربه کاملآ متفاوت با تو داشته باشم در حالی که توی 99% بازی های این نسل این طور نیست و اگه 100 نفر بازی رو انجام بدن و دور هم جمع بشن ، هر 100 تا دقیقآ یه چیز دیدن و نگاهشون با هم فرقی نمیکنه ! :دی
کلا سبک RPG رو زدی منهدم کردی با این حرفت :دی
ولی خب Heavy Rain و Indigo Prophecy از بهترین بازی های چند سال اخیر بودن، یعنی بازی هایی بودن که نمونه ـشون وجود نداشته و امیدوارم Beyond هم یه چیزی در حد اون 2 تا بازی و حتی بهتر از اون ها باشه.
RPG که جای خود داره !
biggrin1.gif

منظورم بیشتر بازی های این نسل هست که 90%ـشون copy paste همدیگه هستن و تکرار مکررات !
biggrin1.gif
نوع گیم پلی و کاورگیری و تیراندازی و ... دیگه توی اکثر بازی ها انقدر شبیه هم شده که آدم تجربه جدیدی نمیبینه و این جور بازی ها که حداقل یه کم متفاوت هستن غنیمته !
خب گفتی 99% گفتم شاید RPG رو یادت رفته حساب کنی :دی الان شد 90%، یه 20% دیگه بیای پایین قضیه حله >:d< :دی :دی

آخرین ویرایش:
کلا سبک RPG رو زدی منهدم کردی با این حرفت :biggrin1:
ولی خب Heavy Rain و Indigo Prophecy از بهترین بازی های چند سال اخیر بودن، یعنی بازی هایی بودن که نمونه ـشون وجود نداشته و امیدوارم Beyond هم یه چیزی در حد اون 2 تا بازی و حتی بهتر از اون ها باشه.
RPG که جای خود داره ! :دی
منظورم بیشتر بازی های این نسل هست که 90%ـشون copy paste همدیگه هستن و تکرار مکررات ! :دی نوع گیم پلی و کاورگیری و تیراندازی و ... دیگه توی اکثر بازی ها انقدر شبیه هم شده که آدم تجربه جدیدی نمیبینه و این جور بازی ها که حداقل یه کم متفاوت هستن غنیمته !

خب گفتی 99% گفتم شاید RPG رو یادت رفته حساب کنی
biggrin1.gif
الان شد 90%، یه 20% دیگه بیای پایین قضیه حله
yahoo_6.gif
biggrin1.gif
biggrin1.gif
با آرایه اغراق آشنا نیستی دیگه ! :| :دی

آخرین ویرایش:
از این زن های خوشکل موشکل چرا طراحی نمیکنند بزارن تو بازی ؟ جفت شخصیت ها زشتند اون یکی که اصلا کچله
WHAT...!!! :-o
اولا 2 شخصیت کجا بود؟ اگه منظورت پلیسه هست که اون قابل بازی نیست.
دوما اونی که کچله همون Ellen Page هست که تو قسمت هایی از بازی مو داره و قسمت هایی موهاشو زده.
سوما، میخوای بگی Ellen Page زشته...؟!!!
چهارما، شخصیت خوشگل میخوای Lollipop Chainsaw بازی کن.
و در آخر هم وقتی دارن یارو موشن کپچر میگیرن بعد بیان دوباره شخصیت طراحی کنن؟!

فقط اميدوارم داستانش از HR خيلي بهتر باشه .
به نظرم داستان HR اصلا شايسته عنواني نبود كه قرار بود مبناش داستان باشه خيلي كليشه اي بود .*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or