تصاویر Beyond: Two Souls

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
07960326701325834995.jpg

پ.ن: Mind-Blown !!

اصلا من موندم چه سخت افزاریه داره این طراحی وگرافیک رو میکشه؟

بیخود نبود کیج بیچاره اشاره کرده بود هنوز قدرت واقعی ps3رو ندیدید .بنده خدا چقدر تو این سایت حرف پشت سرش زدن.

من هنوز که هنوزه نفهمیدم چرا دیوید کیج نرفت کارگردان سینما بشه؟ :دی؟
واقعن میگن لقمه رو در سرت بچرخونی همین مثال دیوید کیج هست :دی.

برانکه انچنان کارگردان موفقي نميتونست بشه!
سينما خيلي جدي تر از اين حرفاست!!
در ضمن به نظر من من اين چنين بازي ها (هوي رين و فارنهايت و....) کاملا لازم هست براي صنعت گيم!
به قول اون دوستمون که ميگه باز بايد دکمه بزنيم و تماشا کنيم!?
بله!اين همه انچارتد و مکس.پين و ايکس و y بازي کرديد!!
براي تنوع ي بارم ي دکمه بزنيد که تعريف شده نباشه براي عمل خاصي و به تماشا بنشينيد!!
ايرادي نداره که!
پ.ن :d

تو وقتی یه جا تحویلت می گیرن و برات کلی شوت و کف می زنن میری یه جای دیگه ای که نگاهم بهت نمی کنن و با اولین حرکت زیر پاشون لهت می کنن؟ :دی
ولی کاش که این بشر یه زره به بازی هم علاقه داشت بعد میدیدیم که گیم پلی بازی هاش استاندارد تر میشد چون توی مصاحبه هاش که یکی دو بار گفته که ترجیح میده بیشتر توی وقتای اضافیش کتاب بخونه یا فیلم ببینه تا بازی کردن :دی ولی با همه این تفاسیر بازم از کاراش به شدت استقبال می کنم چون تکه و نمونش پیدا نمی شه .

اونوخ بجای این که میانگین کارش نزدیک 90 بشه و کلی هم بفروشه و این حرفا ، احتمال زیاد یه میانگین 50 ، 60 درصدی به علاوه یه شکست تجاری میذاشت رو دست تهیه کننده فیلمی مثل هوی رین !

نه آخه مثل این عقده ای ها رفتار میکنه.
صنعت گیم نیازی نداره سینما بشه، گیم خیلی جلوتر و موفق تر از سینماست. سینما باید سعی کنه از گیم تقلید کنه تا گیم از سینما . . .
اصلن با این حرکتش حال نمیکنم. یه جورایی میزنه تو سر گیم، همین پوستر های بازیش رو نگاه، حس میکنم یه جورایی صنعت گیم رو خار و خفیف نشون میده.
بعدش تنوع هم در بازیاش بده، Heavy Rain رو عملن از نیمه دوم ادم بی دلیل میره جلو همه چیز تابلو میشد گیم پلی هم که دیگه رو اعصاب بود. حداقل کمی مراحل اکشن تر هم بزاره. آدم تیر اندازی کنه و...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or