دقیقا سر AC 1 من میگفتم چقدر عالی بود شک دارم اون موقع 10 درصد هم این بازی رو تا ته رفتن ولی بعدش که AC 2 اومد همه چسبیدن بهش گفتن به به چه چه بعد الان انگاری Ezio خز شده، جدیدا همه شدن عاشقانه سینه چاک الطیر و رفقا .آره دقیقا یادمه بعد از عرضه AC1 همه به اینکه بازی تکراری بود و انتظاراتمون رو برآورده نکرد اشاره میکردن! بعد از عرضه AC2 تا یه مدت این جماعت از روند داستانی و گیم پلی عنوان دوم راضی بودن ولی نمیدونم چی شد یه دفعه دچار Ezio زدگی شدند!! AC1 (وکرکتر الطیر) تبدیل شد به بهترین عنوان از سری Assassins Creed !@_@
دقیقا سر AC 1 من میگفتم چقدر عالی بود شک دارم اون موقع 10 درصد هم این بازی رو تا ته رفتن ولی بعدش که AC 2 اومد همه چسبیدن بهش گفتن به به چه چه بعد الان انگاری Ezio خز شده، جدیدا همه شدن عاشقانه سینه چاک الطیر و رفقا .
این Ezio که توی CG نشون دادن نمونه عالی از یه Asassin که من میخوام اگر یکی بگه از الطیر خوشش میومد بدون شک باید از این Ezio خوشش بیاد کاری به اون Ezio قدیمی ندارم ولی اینی که الان میبینیم یه مرد کامله چیزی در سطح الطیر و شایدم بالاتر ...
درسته اتفاقا همین دیروز هر سه عنوان این سری رو فقط برای یادآوری و تفاوتهاشون بازی کردم . نظرم اینه که عنوان دوم بدون تردید از لحاظ گیم پلی نسبت به AC1 بهتر شده و Brotherhood همه المانهای مثبت گیم پلی رو کاملا به کمال رسونده .تازه جالبه که این مسائ سر AC2 هم نبود.زمانی که BH در حال ساخت بود و تریلر های دیوانه کننده اش میومد نمی دونم از کجا اتزیو زدگی شروع شد!من خودم الطیر رو خیلی دوست دارم(از نام کاربریم پیداست)ولی به نظر AC از جمله معدود فرانچایز هایی هست که هر نسخه پیشرفت کرده و تا حالا پسرفتی توش دیده نشده.
کلا هیچی از سری نمیدونیول کنین بابا همه اینا از بازی PRINCE OF PERSIA گرفتن اگه اون ریش های پدر بزرگی EZIOنبود حله حل بود همه 3 بازیکن (الطیر-دزموند-ازیو)قیافشون یکیه فقط 2وBRواین تازه شبیه هم هستن ولی 1 کاملا فرق داره این ریش های ازیو در این نسخه جدید خوبه ولی در BR به گند کشیده شده مخصوصا اون موه های 3 متریش
مگه اون دزموند در BR نمرد پس این دیگه چیه این ........
1و2وBRداستانشون کاملا یکی بود ولی این یه چیز دیگه است
دوستان عزیز لطفا نگاهی به این سایت بیندازید
http://forum.xs-games.ir/archive/index.php/t-504.html?
دیگه از قیافه اتزیو خوشم نمیاد!
پیرمرد ریشو!!!