تصاویر Assassin's Creed: Revelations

دوباره باید ریخت این ezio رو تحمل کنیم. :-&
این نسخه هم مثل نسخه ی قبلی چرته.:punish:
بابا کجاش چرت بود. این بازی نسخه به نسخه گیم پلیش پیشرفت میکنه. البته به نظرم داستان توی 1 و 2 بهتر روایت شده بود ولی brotherhood هم خوب بود ولی به نظرم این یکی عالی میشه.
من به شخصه این بازی 100 نسخه دیگه هم ازش بیاد میگیرم البته اگه همینجوری از لحاظ گیم پلی پیشرفت داشته باشه:d.
واقعا بازیه عالی ای هستش.

دوباره باید ریخت این ezio رو تحمل کنیم. :-&
این نسخه هم مثل نسخه ی قبلی چرته.:punish:

حيف که نميشه فحش داد تو اين سايت و گرنه هرچي فحش از دهنم در ميومد بهت ميدادم.دوست نداري برو بچسب به همون بازي ميکرو و سگا و آتاري.لياقتت همونه.

• Like
Reactions: AM†R
حيف که نميشه فحش داد تو اين سايت و گرنه هرچي فحش از دهنم در ميومد بهت ميدادم.دوست نداري برو بچسب به همون بازي ميکرو و سگا و آتاري.لياقتت همونه.
برادر من خودتو کنترل کن !!:| بیچاره نظرشو گفته !!:| کسی هم حق نداره به نظر دیگران بی احترامی کنه !!:| شما هم در مقابلش نظرتو بگو !! دیگه این حرفارو نداره که !!:|

• Like
Reactions: Saber
الان مثلا من از AC: BH متنفرم و از AC II به قدر ِ AC1 خوشم نیومد باید فحش بخورم ؟

• Like
Reactions: War Has Change

1 درست صحبت کن.2اگه از این بازی خیلی خوشت میاد برو 40 تا شو بخر قاب بگیر بذار تو خونت.3هربازی طرفدار و انتقاد کننده خاص خودش رو داره .

آخرین ویرایش:

ببین داداش از شعورت کاملا معلومه فکر میکنی بقیه فحش بلد نیستن حالا شما لابد فکر می کنی با اینو بازی کردن خیلی بزرگ شدی خدا رو چه دیدی شاید تو خواب خودتو جای قهرمان EZIO میزاری ببین اتفاقا این بازی های میکرو اتاری مال بزرگزاست مال موقعی که هنوز چشم به جهان نگشوده بودی کوچولو

1 درست صحبت کن.2اگه از این بازی خیلی خوشت میا د برو 40 تا شو بخر غاب بگیر بذار تو خونت.3هربازی طرفدار و انتقاد کننده خاص خودش رو داره .4اگر من توحین کردم به بزرگی خودت ببخش

امیر خودتو ناراحت نکن شعور ضایع میزنه اون قسمت اخرم پاک کن چیه نوشتی

آقا اصلا برای چی می گید چرت بود آخه؟هیچکی دلیل نمی گه,فقط می گه چرت بود!!!حالا باز یه سری از بجه ها AC2 هم خوششون نیومده بود,خب طبیعیه که از BH هم خوشون نیاد!ولی آخه چجوری ممکنه یه نفر از AC2 خوشش بیاد و از BH بدش بیاد!
اونموقع که AC1 اومد,همه ریختن گفتن بازیه تکراری می شه.خب غیر تکراریش هم می شه این دیگه!
پ.ن:یکمی نظراتون رو هم متعادل کنید لطفا!خیر سرش این AC:BH بهترین اکشن ادونچر سال 2010 شد حتی از GOW3 هم رد کرده....

آقا اصلا برای چی می گید چرت بود آخه؟هیچکی دلیل نمی گه,فقط می گه چرت بود!!!حالا باز یه سری از بجه ها AC2 هم خوششون نیومده بود,خب طبیعیه که از BH هم خوشون نیاد!ولی آخه چجوری ممکنه یه نفر از AC2 خوشش بیاد و از BH بدش بیاد!
اونموقع که AC1 اومد,همه ریختن گفتن بازیه تکراری می شه.خب غیر تکراریش هم می شه این دیگه!
آره دقیقا یادمه بعد از عرضه AC1 همه به اینکه بازی تکراری بود و انتظاراتمون رو برآورده نکرد اشاره میکردن! بعد از عرضه AC2 تا یه مدت این جماعت از روند داستانی و گیم پلی عنوان دوم راضی بودن ولی نمیدونم چی شد یه دفعه دچار Ezio زدگی شدند!! AC1 (وکرکتر الطیر) تبدیل شد به بهترین عنوان از سری Assassins Creed !@_@

• Like
Reactions: Miesam
آره دقیقا یادمه بعد از عرضه AC1 همه به اینکه بازی تکراری بود و انتظاراتمون رو برآورده نکرد اشاره میکردن! بعد از عرضه AC2 تا یه مدت این جماعت از روند داستانی و گیم پلی عنوان دوم راضی بودن ولی نمیدونم چی شد یه دفعه دچار Ezio زدگی شدند!! AC1 (وکرکتر الطیر) تبدیل شد به بهترین عنوان از سری Assassins Creed !@_@

خوب داداش نظر شخصی یکی خوشش میاد یکی هم نمیاد شاید همه از الطیر خوششون نمی یومد اما با توجه به ازیو قدر الطیر رو دونستن (البته نمی گم ازیو بده اما نسبت به اطیر پایین تره )

من یکی کاملا مصونم از این اتهامات . 3 بار AC1 رو کامل تموم کردم . عاشق تک تک ِ لحظاتش بودم . طبیعیه از 2 خوشم نیومد و از BH متنفر شدم .

من که از شخصیت ازیو خیلی خوشم مییاد مخصوصا حالا که سنش بالا رفته و تبدیل به یک کهنه سرباز مقتدر شده به نظر من انقدر خوب شده که من بعد از اسنیک اونو بهترین میدونم البته شخصیت پردازی الطایر رو هم عالی میدونم ولی قبول کنید نصف خفن بودنش برای اینه که صورتشو کامل تو بازی نشون نمیدند!b-)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or