بابا کجاش چرت بود. این بازی نسخه به نسخه گیم پلیش پیشرفت میکنه. البته به نظرم داستان توی 1 و 2 بهتر روایت شده بود ولی brotherhood هم خوب بود ولی به نظرم این یکی عالی میشه.دوباره باید ریخت این ezio رو تحمل کنیم.
این نسخه هم مثل نسخه ی قبلی چرته.unish:
برادر من خودتو کنترل کن !! بیچاره نظرشو گفته !! کسی هم حق نداره به نظر دیگران بی احترامی کنه !! شما هم در مقابلش نظرتو بگو !! دیگه این حرفارو نداره که !!حيف که نميشه فحش داد تو اين سايت و گرنه هرچي فحش از دهنم در ميومد بهت ميدادم.دوست نداري برو بچسب به همون بازي ميکرو و سگا و آتاري.لياقتت همونه.
الان مثلا من از AC: BH متنفرم و از AC II به قدر ِ AC1 خوشم نیومد باید فحش بخورم ؟حيف که نميشه فحش داد تو اين سايت و گرنه هرچي فحش از دهنم در ميومد بهت ميدادم.دوست نداري برو بچسب به همون بازي ميکرو و سگا و آتاري.لياقتت همونه.
حيف که نميشه فحش داد تو اين سايت و گرنه هرچي فحش از دهنم در ميومد بهت ميدادم.دوست نداري برو بچسب به همون بازي ميکرو و سگا و آتاري.لياقتت همونه.
حيف که نميشه فحش داد تو اين سايت و گرنه هرچي فحش از دهنم در ميومد بهت ميدادم.دوست نداري برو بچسب به همون بازي ميکرو و سگا و آتاري.لياقتت همونه.
1 درست صحبت کن.2اگه از این بازی خیلی خوشت میا د برو 40 تا شو بخر غاب بگیر بذار تو خونت.3هربازی طرفدار و انتقاد کننده خاص خودش رو داره .4اگر من توحین کردم به بزرگی خودت ببخش
آره دقیقا یادمه بعد از عرضه AC1 همه به اینکه بازی تکراری بود و انتظاراتمون رو برآورده نکرد اشاره میکردن! بعد از عرضه AC2 تا یه مدت این جماعت از روند داستانی و گیم پلی عنوان دوم راضی بودن ولی نمیدونم چی شد یه دفعه دچار Ezio زدگی شدند!! AC1 (وکرکتر الطیر) تبدیل شد به بهترین عنوان از سری Assassins Creed !@_@آقا اصلا برای چی می گید چرت بود آخه؟هیچکی دلیل نمی گه,فقط می گه چرت بود!!!حالا باز یه سری از بجه ها AC2 هم خوششون نیومده بود,خب طبیعیه که از BH هم خوشون نیاد!ولی آخه چجوری ممکنه یه نفر از AC2 خوشش بیاد و از BH بدش بیاد!
اونموقع که AC1 اومد,همه ریختن گفتن بازیه تکراری می شه.خب غیر تکراریش هم می شه این دیگه!
آره دقیقا یادمه بعد از عرضه AC1 همه به اینکه بازی تکراری بود و انتظاراتمون رو برآورده نکرد اشاره میکردن! بعد از عرضه AC2 تا یه مدت این جماعت از روند داستانی و گیم پلی عنوان دوم راضی بودن ولی نمیدونم چی شد یه دفعه دچار Ezio زدگی شدند!! AC1 (وکرکتر الطیر) تبدیل شد به بهترین عنوان از سری Assassins Creed !@_@
من یکی کاملا مصونم از این اتهامات . 3 بار AC1 رو کامل تموم کردم . عاشق تک تک ِ لحظاتش بودم . طبیعیه از 2 خوشم نیومد و از BH متنفر شدم .