تصاویر Assassin's Creed: Revelations

یکی بیاد بره با اینا صحبت کنه یه فکری به حال این ریش شخصیت ها بکنند، الان ریش احمد خیلی ضایع است خب :biggrin1:.
احمد کیه برادر؟ من که نمیشناسم! 3 تا اسسین رو هم 2 بار تا ته رفتم!
چرا هیچ عکسی از الطایر نیست ؟ :d من اعصاب روان ندارما :d نکنه میخواند مثل AC II دوباره با الطایر بازی کنیم ؟ :d
اون عکسی که دو نفر با لباسای سیاه و سفید تو پست اول هست الطیر و اتزیو هستن دیگه. سمت چپی الطیره(میگم من هنوز نفهمیدم اسم اصلیش الطیر هست یا الطعیر! آخه الطیر که یعنی پرنده! :d )

ولی طراحی صورت ها معلومه پیش رفت کرده، این عکسها از خود بازی هست؟ به نظر میاد گرافیکش خوب شده. هرچند اگر باگ های نسخه قبل رو اگر خدا قهرش نگیره درست کنند ممنون میشم.
برو بابا کدوم باگ؟!:d

احمد کیه برادر؟ من که نمیشناسم! 3 تا اسسین رو هم 2 بار تا ته رفتم!

اون عکسی که دو نفر با لباسای سیاه و سفید تو پست اول هست الطیر و اتزیو هستن دیگه. سمت چپی الطیره(میگم من هنوز نفهمیدم اسم اصلیش الطیر هست یا الطعیر! آخه الطیر که یعنی پرنده! :d )

برو بابا کدوم باگ؟!:d

الطیر درسته که کاملا هم معنی پرنده رو میده ، اتزیو هم به زبان ایتالیایی معنی پرنده رو میده ، دزموند هم فکر کنم هم همین معنی رو میده ( این یکی رو مطمئن نیستم )

اون عکسی که دو نفر با لباسای سیاه و سفید تو پست اول هست الطیر و اتزیو هستن دیگه. سمت چپی الطیره(میگم من هنوز نفهمیدم اسم اصلیش الطیر هست یا الطعیر! آخه الطیر که یعنی پرنده! )
اون رو که میدونم برادر من :d تو تاپیکی که از اولین تیزر بازی نشون دادن حضور داشتم تا حالا :d منظورم توی خود بازی بود :d
اولش که معرفی کردن اومدن تو تیزر اول اسم عزیز دل ما رو (الطائر بن لااحد ) رو نوشتن گفتیم به به باز هم با عشقمون بازی میکنیم! بعد شد جفتشون! بعد شد آخرین نسخه از 3 گانه ی اتزیو ! حالا هم که هرچی عکسه از اتزیو ـه :d
احتمالا فقط چند مرحله ی کوتاه با الطایر بازی کنیم ... :d

احتمالا فقط چند مرحله ی کوتاه با الطایر بازی کنیم ... :d
اَی گاز بگیر اون زبونو:d
اولش که معرفی کردن اومدن تو تیزر اول اسم عزیز دل ما رو (الطائر بن لااحد ) رو نوشتن گفتیم به به باز هم با عشقمون بازی میکنیم! بعد شد جفتشون! بعد شد آخرین نسخه از 3 گانه ی اتزیو ! حالا هم که هرچی عکسه از اتزیو ـه :d
اینا همش بخاطر اینه که عشق اتزیو رو در دل ما ریشه ای کنن که هیچ فایده ای نداره ما الطیر میخوایم:d
ولی اینو داشته باش این 3گانه اتزیو نیست حالا بیبین تو BH قرار بود پایان داستان اتزیو باشه جمله خوده یوبیه واموندس:d
شده تو اسپین اف بعدی لئوناردو یه صندلی چرخ دار بالدار واسه اتزیو بسازه نسخه بعدی ام میبینیمش که میشه پایانی بر 4 گانه اتزیو :((:d

• Like
Reactions: TOP Game
سلام بچه ها منم از طرف دارای Assassin's Creed هستم ولی تا هالا متوجه این تاپیک نشده بودم ببخشید منو
سلام
ـه؟خوشبختم منم طرفدارشم.
خواهش میکنم این چه حرفیه.

=========================

لینک مشاهده ی آنلاین تریلر.
تریلر در رابطه با دزموند هست.

• Like
Reactions: shahnam and Kasra-M
سلام
ـه؟خوشبختم منم طرفدارشم.
خواهش میکنم این چه حرفیه.

لینک مشاهده ی آنلاین تریلر.
تریلر در رابطه با دزموند هست.

بچه ها تریلر جدیده که میخوان اتزیو رو دار بزنن رو دیدین تو بعضی قسمتاش الطایر رو هم نشون می داد البته نمی دونم دزموند بود یا الطایر کف وخون قاطی کردم عجب تریلری بود و عجب اهنگ قشنگی داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or