احمد کیه برادر؟ من که نمیشناسم! 3 تا اسسین رو هم 2 بار تا ته رفتم!یکی بیاد بره با اینا صحبت کنه یه فکری به حال این ریش شخصیت ها بکنند، الان ریش احمد خیلی ضایع است خب :biggrin1:.
اون عکسی که دو نفر با لباسای سیاه و سفید تو پست اول هست الطیر و اتزیو هستن دیگه. سمت چپی الطیره(میگم من هنوز نفهمیدم اسم اصلیش الطیر هست یا الطعیر! آخه الطیر که یعنی پرنده! :d )چرا هیچ عکسی از الطایر نیست ؟ :d من اعصاب روان ندارما :d نکنه میخواند مثل AC II دوباره با الطایر بازی کنیم ؟ :d
برو بابا کدوم باگ؟!:dولی طراحی صورت ها معلومه پیش رفت کرده، این عکسها از خود بازی هست؟ به نظر میاد گرافیکش خوب شده. هرچند اگر باگ های نسخه قبل رو اگر خدا قهرش نگیره درست کنند ممنون میشم.
احمد کیه برادر؟ من که نمیشناسم! 3 تا اسسین رو هم 2 بار تا ته رفتم!
اون عکسی که دو نفر با لباسای سیاه و سفید تو پست اول هست الطیر و اتزیو هستن دیگه. سمت چپی الطیره(میگم من هنوز نفهمیدم اسم اصلیش الطیر هست یا الطعیر! آخه الطیر که یعنی پرنده! :d )
برو بابا کدوم باگ؟!:d
اون رو که میدونم برادر من :d تو تاپیکی که از اولین تیزر بازی نشون دادن حضور داشتم تا حالا :d منظورم توی خود بازی بود :dاون عکسی که دو نفر با لباسای سیاه و سفید تو پست اول هست الطیر و اتزیو هستن دیگه. سمت چپی الطیره(میگم من هنوز نفهمیدم اسم اصلیش الطیر هست یا الطعیر! آخه الطیر که یعنی پرنده! )
اَی گاز بگیر اون زبونو:dاحتمالا فقط چند مرحله ی کوتاه با الطایر بازی کنیم ... :d
اینا همش بخاطر اینه که عشق اتزیو رو در دل ما ریشه ای کنن که هیچ فایده ای نداره ما الطیر میخوایم:dاولش که معرفی کردن اومدن تو تیزر اول اسم عزیز دل ما رو (الطائر بن لااحد ) رو نوشتن گفتیم به به باز هم با عشقمون بازی میکنیم! بعد شد جفتشون! بعد شد آخرین نسخه از 3 گانه ی اتزیو ! حالا هم که هرچی عکسه از اتزیو ـه :d
سلامسلام بچه ها منم از طرف دارای Assassin's Creed هستم ولی تا هالا متوجه این تاپیک نشده بودم ببخشید منو
سلام
ـه؟خوشبختم منم طرفدارشم.
خواهش میکنم این چه حرفیه.
=========================
لینک مشاهده ی آنلاین تریلر.
تریلر در رابطه با دزموند هست.
=========================