تصاویر Assassin's Creed III

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
طبق خبری که سایت mondoxbox در جدیدترین تیتر خود گذاشته است عکس زیر متعلق به بازی Assassin's Creed III میباشد.

81050.jpg

Last edited by a moderator:
محیط بازی شبیه سرزمین Skyrim ـه :دی !
فوق العاده دلربا هستند تصاویر .
خدا کنه از صفر شروع کنن ، مثل دو ... از اونجایی که ننش زایمان میکنه منظورمه :دی !

این عکسا رو دیدم به بازی امیدوارم شدم...مثل اینکه واقعا یوبیسافت بیدار شده و میخواد یه تغییراتی ایجاد کنه... نسخه اخرو بازی کردم دیگه همه چیش از دم تکراری شده بود وقتی دو نسخه اخرو بازی میکنی مثل این میمونه که داری یبازی رو دو بار بری تنها حذابیتش برام داستان بود ولی الان با دیدن این عکسا به نسخه بعدی امیدوار شدم هم یه تغییر کلی تو گرافیک هم جو و هم محیط های بازی(با توجه به تصاویر) باعث میشه واقعا احساس کنیم یه نسخه جدید و بهتر رو داریم بازی میکنیم...(در کل از این 4 تا تصویر خیلی خوشم اومد :دی)

خدا کنه از صفر شروع کنن ، مثل دو ... از اونجایی که ننش زایمان میکنه منظورمه :دی !
کیوان اگه بتون یه مقدار المان های بازی های RPG مثل skyrim رو به بازی اضافه کنن میشه انتظار یه شاهکار رو داشت :d

بیشتر به محیط RDR میخوره :دی اون قسمت برفی و دار و درخت مثل همون قسمتی هست که خرس و اینا داشت یا محیط شهری با خونه هاش همه چیز به شدت میدهد محیط RDR را :دی بویژه اون شکار حیوانات که اگه برای پول در آوردن باشه به شدت استقبال میشه :دی
بارون هم که داره :دی

کیوان اگه بتون یه مقدار المان های بازی های RPG مثل skyrim رو به بازی اضافه کنن میشه انتظار یه شاهکار رو داشت :d

این کار رو نمیکنن :دی ... ! من دیدم یکی دو تا از بچه تو اون یکی تر معرفی بازی گفته بودن یکم بازی رو سخت تر کنن ؛ اصلا فلسفه موفقیت فرقه اساسین ، به همین ساده بودن گیم پلی بازیشه ، یکی از دلایل موفقیت و فروش خفنش هم همینه ، این که المان RPG به بازی اضافه کنن خب خوبه ، من خوشم میاد ، تو هم ممکنه خوشت بیاد ، اما یوبی این کار رو نمیکنه چون نمیخواد توده گیمر عام رو از دست بده ...
المانهای جدیدی هم بخوان به بازی اضافه کنن مثل همین مدیریت منابع مالی که تو برادرهود و ریولیشن بود ، یا نهایتا در سطح همون مبارزه های استراتژیک که توی ریویلیشن بود میشه ؛ یجوری فرقه اساسین مثل سالاد میمونه :دی !
المانهای نقش آفرینی هم همین الانش هم داره دیگه ، همین آپدیت زره و ساخت بمب و ...
فکر نمیکنم ازین بیشتر بخوان گیم پلی بازی رو پیچیده کنن ...

اطلاعات کوچکی به بیرون درز پیدا کرده !
1-بازی از Red Dead الهام گرفته !
2- میتونید در بازی به شکار حیوانات بپردازید !
3-محیطهای جنگی در بازی وجود دارد که بیار زیبا کار شده اند
4-در بازی بارش برف و باران وجود دارد !
5- حتی در بازی تغییر فصل هم مشاهده شده است ( نمیدونم منظورش چیه )
6-میط های کوهستانی در بازی وجود دارند ! و تاثیر بسیاری به در بازی دارند !
7- در بازی به صلاح کمان بسیار بها داده شده است !
8- بازی در نيمه دوم قرن هجدهم ميلادي (1800_1750) اتفاق میافتد !
9- جنگ تمپلارها و اساسین ها دوباره به اوج امده است !
10- شخصیت بازی یک فرد بومی امریکایی بهنوعی سرخ پوست است !
11- شما با متحد شدن جرج واشنگتون رهبر امریکایی به جنگ انگلیسی های اشغال گر میروید !
12- یوبی سافت قول داده است که در دوشنبه اطلاعات جامعی از بازی را منتشر کند !

----------------

ماشالله اینقدر تاپیک برای این بازی زدید ادم میمونه کجا بگه !

اولین تصویر از کاراکتر اول بازی لیک شد.

vochcm17pgj3uimy31e4.jpg

محیط های بازی واقعا زیبان و معلومه تغییرات خوبی داشته
ولی از این پرچم امریکا زیاد خوشم نمیاد
تو همه عکسا هست
اگه طرف جرج واشینگتون هم باشیم که دیگه حسابی گندش در میاد
حدس میزنم تو دیالوگ های بازی یه خط در میون (( زنده باد امریکا )) باشه
از این تبلیغات امریکایی دیگه خسته شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن