تصاویر Assassin's Creed III

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
طبق خبری که سایت mondoxbox در جدیدترین تیتر خود گذاشته است عکس زیر متعلق به بازی Assassin's Creed III میباشد.

81050.jpg

Last edited by a moderator:
دقیقا برای BH هم همینقدر هیجان وجود داشت اما نتیجش.....
البته اگه تیم ACII رو بازی کار کنه و واقعا به مدت سه سال رو بازی کار کرده باشن که جزو محالاته میشه امید داشت با یه بازی خوب طرف باشیم

انجین بازی جدیده ظاهرا ... و تغییرات زیاد و امیدوار کننده ست ، یه جورایی از همین عکسها و حال و هوای بازی میشه حدس زده جزء گنده های امساله ...

کاش اینو یه سری که کارشون ترول بازیهای بزرگ هست بفهمن

Brotherhood که عنوان خوبی بود ، درسته تغییرات زیادی نداشت ولی به عنوان یه بازی 1 ساله خوب بود ، حتی بنظر من Revelations هم برای کسی قبلیها رو بازی نکرده باشه عنوان خیلی خوبیه ، ولی خوب دیگه خیلی تکراری بود جو کلی بازی و انگار داشتی همون قبلیا رو با تغییرات جزئی ادامه میدادی . تنها چیزی که AC لازم داشت تغییرات گسترده تو بازی بود که یه شوک بهش وارد بشه و یه حس تازگی به آدم بده که ظاهرا قراره همین اتفاق بیفته .

احتمال میدم تصاویر از نسخه Wii U باشه، اختلاف با نسخه های قبلی بسیاره :دی !
البته نمیشه با قاطعیت گفت چون الان واسه قضاوت خیلی زوده ولی با توجه کیفیت سایه هایی که تو این عکس میبنیم :
55796758442506074109.jpg
احتمال میدم تصاویر مربوط به نسخه pc باشه :d

آخه UBI بدبخت كاري نكرده كه!! سر جمع 5 تا عكس داد بيرون!! هيچ ادعايي هنوز صورت نگرفته!! اما همين 5 تا عكس كل نت رو تركونده:d:punk:
هرجور باشه من به شدت استقبال مي كنم:x

من که با دیدن تصاویر امیدوارم شدید ...
تیریپش که مثل الطایره تا حدودی ...
فقط به قول دوستان رو گیم پلی بازی و درجه سختی و مخقی کاری باید خیلی کار کنند ...
من فقط با الطایر احساس آساسین بودن می کردم ... وقتی چند نفر محاصرم می کردن واینمیستادم بجنگم و الفرار رو ترجیح میدادم ... ولی این لامصب اتزیو مثل پشم میکشت هرکی جلوش بود!
قسمت مخفی کاری هم به جان خودم اگه یکم از المان های بتمن هم کمک بگیرن عالی میشه ...!
در کل من امیدوارم به این بازی و منتظرشم فجیع ...

گراف بهتر شده الان دارم AC2 رو بازی میکنم واقعا گرافیکش خیلی داغونه..

بازی احتیاج به تنوع داشت ولی اینها ریسک بزرگی کردن که باید دید چی میشه..

اما با توجه به تیم عظیمی که دارن و مدت زمانی که روی این عنوان کار کردن باید چیز جالبی در بیاد..

بیشتر بچه های قدیمی رو من دیگه در بازیسنتر نمیبینم واقعا تو این چند ساله به جای این که پیشرفت کنیم سطح کیفی تاپیک ها پایین اومده . کلا گیر دادن به هر بازی شده کلاس که آره ما بازی هایی در سطح استاد بازی میکنیم . بعد تقلید از بازی بزرگی مثل rdr چه اشکالی داره داشتن هوای برفی شد تقلید میخواین به جای برف از آسون آتش بباره کلا یابارانه یا برف یا ابری یا........ باید همه رو بگم به غیر از این هوا ها چیز دیگه ای هم روی کره زمین هست تازه زحمت کشیدن هوای برفی و بارانی رو گذاشتن بعد هی همه میگن شماره های قبلی بازی خسته کننده و تکراری شده بود و......... خوب اینا دارن در هر بخش تغییراتی هم انجام میدن مثلا بودن حیوانان در بازی هم محیط باز رو زنده تر میکنه هم با کشنشون میتونه پول در بیاره اگه دوست ندارین میخواین همون سیستم نسخه قبلی باشه که بعد میشه تکراری . گیر بدین تا میتونین گیر بدین ..........

بعد از Brotherhood و Revolution که جفتشم به نظر خودم تلف کردن وقت بود و یه سری عنوان های فرعی واسه کش دادن داستان و پیچیدگی و خود یوبی هم تو داستانش مونده بود این یکی فکر میکنم حتی بهتر از شماره اول و دومش ظاهر بشه ! استایل گرافیکی یه چیزی بین RDR و SR هست و من یکی خیلی خوشم اومد ، جهش خیلی خوبی هم نسبت به شماره اصلی 2 داشته و جوش هم یجورایی نو میزنه .

دوره انتخابی و امریکا و این حرف ها هم که فقط بگم WOW ، بی صبرانه منتظریم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or