تصاویر Assassin's Creed III

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
طبق خبری که سایت mondoxbox در جدیدترین تیتر خود گذاشته است عکس زیر متعلق به بازی Assassin's Creed III میباشد.

81050.jpg

Last edited by a moderator:
آخه الان این زمانی که اینا در نظر گرفتن برا بازی جوریه که فک کنم همه تفنگ داشته باشن ! اینجوری که بازی میشه Shooter !!! ما RDR که نمیخوایم بازی کننیم !؟

آخه اون لباس کشیش که تنشه در انقلاب آمریکا اصلا استفاده نمیشده!! بعد چطور این با اون لباس می خواد بره وسط جمعیت و شناخته نشه؟!!
در ضمن امیدوارم لباسش یه خرده ساده تر بشه، این اتزیو که شده بود مدل طراح های مد، خیلی ژیگول پیگولش کرده بودن. :|

خب اینم یه عکس از باکس شات بازی توی صفحه فیس بوک فرانسه اساسین کرید بود :

اینا هم تو صفحه خود فیس بوک اساسین کرید بود :دی.

من هنوز معتقدم سرخ پوست حال نمیده. از الطیر کشیده میشه بیرون
icon19.png

آخرین ویرایش:
کلا از همه نظر استقبال میشه از تیپ و شخصیت جدید و زمان جدید و ... ! ولی واقعا نبود Hidden Blade رو اعصابه :d برای قشنگی هم که شده حداقل میزاشتنش :d AC بدون اون اصلا نمیشه :d

کی گفته حالا Hidden Blade نداره؟!:دی به ساعد دست چپ توجه کنید.
در ضمن نکته مثبتی که از دقت در عکسها میشه متوجه شد اینه که اساسین قصه ما دشمن کت قرمزها و بریتانیاست:دی

آخرین ویرایش:
[TABLE="width: 1, align: center"]
[TR]
[TD="bgcolor: #eeeeee"]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

این متنو دیدم تو سایت forbes بابا hidden blade هم داره بخونین من حوصله ترجمه ندارم

No word on whether our Assassin is a colonist who spent time with natives or the other way around, but the sometimes murky nature of pre-1492 American history lends more conspiracy possibilities than you can shake a hidden blade at.

The tomahawk and the vicious melee attack on the British soldier have a distinctly Mel Gibson’s “The Patriot” feel to them, and I wouldn’t be surprised if the bulk of the game took place in the hit-and-run guerilla tactics that colonial militias were beginning to develop during that time. Get your tomahawks and Kentucky long rifles ready sometime around next October.

---------- نوشته در 11:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:09 PM ارسال شده بود ----------

باید تپانچم باشه با تیر زیاد
فکر کن انگلیسیا با تفنگ بیان ما با خنجر نمیشه که

فقط آبروریزی که تو AC Revelation به جا گذاشتن رو تکرار نکنن عالیه
یه کم بیشتر رو اون کار میکردن چی میشد :|
من باز منتظر یه شاهکارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or