تصاویر Assassin's Creed III

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
طبق خبری که سایت mondoxbox در جدیدترین تیتر خود گذاشته است عکس زیر متعلق به بازی Assassin's Creed III میباشد.

81050.jpg

Last edited by a moderator:
چقدر من بدم میاد از این برهه تاریخی و طرز لباس پوشیدنشون!:d ای کاش مصر باستان یا ژاپن فئودال رو انتخاب میکردن اینا. یا اصلا مانور میدادن روی دزموند و قابلیت هاش در عصر حاضر ....
یک DLC جدید برای AC R بخش تک نفره قراره بیاد و در مورد دزموند هست
Assassin's Creed Revelations getting Desmond single-player DLC • News • Eurogamer.net

---------- نوشته در 12:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:39 AM ارسال شده بود ----------

در کل کار یوبیسافت تحریف تاریخ هست الان کارشون با مسلمان ها تموم شد و مسلمانها را قاتل نشون دادن حالا میخوان امریکا هایی رو فرشته کنند ... میگی نه نگاه کن !

اومدم چهارتا عکس از بازی ببینم کلا پست های جالبی میبینم این پست قرار بود چیز دیگری باشد ولی ترجیح دادم چیزی نگم بهتره از ناظم میخوام که علاوه بر پست من کل پست ها را پاک را انتقال بدهند چون واقعا دیگه آدم سر درد میگیره از این پست هاییی که به همه چیز جدیدا گیر میدن کلا هرچی بازی جدید میخواد بیاد 10 پست اول تاپیکش دقیقا معناش این هست
یا wtf
یا گند زده شد
یا من بازی نمیکنم
یا میکشمشون
نمونش 1تاپیک dmc
2تاپیک max pain
3:تاپیک metal gear rising
4هم که اینجا هنوز یک دونه از عکسهای بازی بیرون نیومده سیل من بازی نمیکنم راه افتاده خوب نکن تموم شد رفت

اومدم چهارتا عکس از بازی ببینم کلا پست های جالبی میبینم این پست قرار بود چیز دیگری باشد ولی ترجیح دادم چیزی نگم بهتره از ناظم میخوام که علاوه بر پست من کل پست ها را پاک را انتقال بدهند چون واقعا دیگه آدم سر درد میگیره از این پست هاییی که به همه چیز جدیدا گیر میدن کلا هرچی بازی جدید میخواد بیاد 10 پست اول تاپیکش دقیقا معناش این هست
یا wtf
یا گند زده شد
یا من بازی نمیکنم
یا میکشمشون
نمونش 1تاپیک dmc
2تاپیک max pain
3:تاپیک metal gear rising
4هم که اینجا هنوز یک دونه از عکسهای بازی بیرون نیومده سیل من بازی نمیکنم راه افتاده خوب نکن تموم شد رفت

اصلا حس ميكنم مخالفت با يه بازي توي اين انجمن كلاس داره
يا اين كه سطح دانسته هاي طرف رو بالا نشون ميده
يك مشت عشق باد معده ريختن تو انجمن :))

والا سر MW3 هم همین بود به خدا!:دی همه گریه میکردن وای این چه بازی اییه! چرا هر سال میاد! که به همه هم ثابت شد!:دی
اینم جریانش همونه
میگن سر Spin off هاشه که آنچنان بازی تغییر نکرده اما اینطور که راجع به AC3 شندیم ظاهرا باید به کل بازی تغییر کنه اولیش گرافیک بازی هست

در کل کار یوبیسافت تحریف تاریخ هست الان کارشون با مسلمان ها تموم شد و مسلمانها را قاتل نشون دادن حالا میخوان امریکا هایی رو فرشته کنند ... میگی نه نگاه کن !

ببخشيد شما چطور از اين بازي برداشت كرديد كه مسلمونها قاتل هستن در اين بازي؟
الطعير كه تبديل به يك اسطوره شده، اساسين ها هم كه بين گيمر ها انقدر محبوب شدن
شما اين برداشت رو از كجا در آوردي؟

آخرین ویرایش:
جنگ های داخلی آمریکا به نظر من خیلی میتونه به سری کمک کنه.پتانسیلش رو داره.

انقلاب کبیر فرانسه:-/ ای دونت تینک سو!
این جنگ داخلی آمریکا یا همون civil war نیست بلکه جنگ استقلال آمریکا یا همون independence war هست که زمین تا آسمون با هم فرق دارن.
تو جنگ استقلال آمریکا, آمریکایی ها (colonists) ها در برابر حاکمیت انگلیس در آمریکا به رهبری George Washington با ارتش انگلستان می جنگن که البته فرانسوی ها هم
به آمریکایی ها به طور مستقیم و غیر مستقیم کمک می کنن. از نظر زمانی این 2 تا با هم نزدیک 100 سال اختلاف دارن و جنگ های استقلال قدیم تره. در ضمن در اون زمان هم
تفنگ ها هنوز شکل حاضر رو نداشتن و بسیار اولیه بودن و اکثرن از نوع سر پر و با زمان reload طولانی بودن و شمشیر و سر نیزه ای که روی تفنگ های بلند شون نصب می شد هم چنان
به عنوان اولین و کار بردی ترین اسلحه ی زمان درگیری ها به حساب می امد.
در کل ubi دوره ی زمانی بسیاز خوبی رو انتخاب کرده که از نظر پتانسیل تاریخی فوق العاده برای این بازی مناسبه. منظور دخالت ها ی فرانسوی ها توطئه های انجمن های مختلف و نو پای برادری
از جمله freemasonry مانند لژ union که تقریبا تمامی رهبران جنگ های داخلی آمریکا از جمله George Washington و Thomas Jefferson عضو اعضای رد بالاش بودن هستش.

سرخ پوسته احتمالا . آخ انقدر خوشم میاد این آمریکایی هایی رو که تو قرن 18 به سرزمینای سرخپوستا حمله کردن و همه سرخ پوس تای بیچاره رو کشتن سلاخ کنم :d

این طور که تو عکس مشخصه طرف تیر و کمان داره . یه تبر کوچیکم داره . ولی یه چیزه که مشخصه اینه که hidden blade نداره . در ضمن سرخ پوستا هم که امکانات و تجهیزات رنسانس یا یدونه لئوناردو داوینچی نداشتن:d . ولی خیلی استقبال میشه

آخرین ویرایش:
من یاد American Conquest افتادم :d البته اون استراتژیک بود. خیلی خوبه دیگه چرا بعضی ها انگ می زنن هی! بده همه جای دنیا بگردن این اجداد دزموند؟ حالا اگه دوباره روم یا اورشلیم بود می گفتن اه همش تکراریه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or