یک DLC جدید برای AC R بخش تک نفره قراره بیاد و در مورد دزموند هستچقدر من بدم میاد از این برهه تاریخی و طرز لباس پوشیدنشون!:d ای کاش مصر باستان یا ژاپن فئودال رو انتخاب میکردن اینا. یا اصلا مانور میدادن روی دزموند و قابلیت هاش در عصر حاضر ....
اومدم چهارتا عکس از بازی ببینم کلا پست های جالبی میبینم این پست قرار بود چیز دیگری باشد ولی ترجیح دادم چیزی نگم بهتره از ناظم میخوام که علاوه بر پست من کل پست ها را پاک را انتقال بدهند چون واقعا دیگه آدم سر درد میگیره از این پست هاییی که به همه چیز جدیدا گیر میدن کلا هرچی بازی جدید میخواد بیاد 10 پست اول تاپیکش دقیقا معناش این هست
یا wtf
یا گند زده شد
یا من بازی نمیکنم
یا میکشمشون
نمونش 1تاپیک dmc
2تاپیک max pain
3:تاپیک metal gear rising
4هم که اینجا هنوز یک دونه از عکسهای بازی بیرون نیومده سیل من بازی نمیکنم راه افتاده خوب نکن تموم شد رفت
در کل کار یوبیسافت تحریف تاریخ هست الان کارشون با مسلمان ها تموم شد و مسلمانها را قاتل نشون دادن حالا میخوان امریکا هایی رو فرشته کنند ... میگی نه نگاه کن !
این جنگ داخلی آمریکا یا همون civil war نیست بلکه جنگ استقلال آمریکا یا همون independence war هست که زمین تا آسمون با هم فرق دارن.جنگ های داخلی آمریکا به نظر من خیلی میتونه به سری کمک کنه.پتانسیلش رو داره.
انقلاب کبیر فرانسه ای دونت تینک سو!
طبق خبری که سایت mondoxbox در جدیدترین تیتر خود گذاشته است عکس زیر متعلق به بازی Assassin's Creed III میباشد.