تصاویر و تریلر جدید از Alan Wake

مقایسه نمی کنم ، به درک که هرکدوم بهتره در حال حاظر هیچ دستگاهی ندارم از همه ی کنسولها بهمراه بازیهاشون بدم میاد (متنفرم)
فقط میگم اگر گرافیک بازیها میگید انقدر بالاست ، چرا اصلا شبیه به واقعیت نیستن؟ چرا بازی Siren نسخه PS2 انقدر آدمو یاد فیلم میندازه ولی Alan Wake , Gears2 و Rage (مدعیان گرافیک بودن دیگه؟) نمیندازن؟
کیلزون 2 خیلی شبیهه فیلمه ولی یه سری مشکلات داره. حالا ، انتظار شما از گرافیک ، نورهای اینجوری اغراق شده و قیافه های اینطوریه؟
یعنی اگر یه بازی نور مثل انفجار اتمی از پنجره ها بزنه تو ، قیافه ها گوگولی باشن ریز ریز بافت لباس طرف طراحی شده باشه ولی ذره ای به واقعیت شبیه نباشه شاهکاره؟ هدف بازیها رسیدن به مولکولهای لباسه یا شبیه واقعیت شدن؟
اگه میشه یکی جوابم رو بده و پاک نکنید ، چون مقایسه نمی کنم یه مثال زدم ، میخوام اگر خنگ نفهمم ، راهنمایی کنید ، بفهمم!

اصولا قرار نيست بازي ها حتما واقع گرا باشن كه alanwake قطعا واقع گراست! اگه شما به فيلم سينمايي هم نگاه كني مخصوصا يه حاله و افكتهاي سينمايي روش ميدن كه از رنگ و لعاب واقعي بودن در بياد .

اگر شما به اين عكسي كه گذاشتم بگي فانتزي يا شبيه به واقعيت نيست ؟!من كه ديگه حرفي ندارم. ادم وقتي بياد بگه تريلر فانتزيه يا واقع گرا نيست خودش حرفيه به خدا !
حالا به همون لباسه كه ميگي هم دقت كن بماند به جزئيات محيطي . چون به نظر من الان واقع گرا ترين بازيه كه ادم مشاهده ميكنه . اصلا بازي سعيش اين بوده .
http://images.gamersyde.com/gallery/public/9613/759_0005.jpg
http://images.gamersyde.com/gallery/public/9613/759_0003.jpg
http://images.gamersyde.com/gallery/public/9613/759_0001.jpg

آخرین ویرایش:
عالی بود همون چیزی شد که انتظار داشتم Remedy ثابت کرد که این بازی ارزش این همه تاخیر خوردن رو

داشت حیف که واسه PS3 نمیزنه ما یدونه PS3 بگیریم:laughing:

مقایسه نمی کنم ، به درک که هرکدوم بهتره در حال حاظر هیچ دستگاهی ندارم از همه ی کنسولها بهمراه بازیهاشون بدم میاد (متنفرم)
فقط میگم اگر گرافیک بازیها میگید انقدر بالاست ، چرا اصلا شبیه به واقعیت نیستن؟ چرا بازی Siren نسخه PS2 انقدر آدمو یاد فیلم میندازه ولی Alan Wake , Gears2 و Rage (مدعیان گرافیک بودن دیگه؟) نمیندازن؟
کیلزون 2 خیلی شبیهه فیلمه ولی یه سری مشکلات داره. حالا ، انتظار شما از گرافیک ، نورهای اینجوری اغراق شده و قیافه های اینطوریه؟
یعنی اگر یه بازی نور مثل انفجار اتمی از پنجره ها بزنه تو ، قیافه ها گوگولی باشن ریز ریز بافت لباس طرف طراحی شده باشه ولی ذره ای به واقعیت شبیه نباشه شاهکاره؟ هدف بازیها رسیدن به مولکولهای لباسه یا شبیه واقعیت شدن؟
اگه میشه یکی جوابم رو بده و پاک نکنید ، چون مقایسه نمی کنم یه مثال زدم ، میخوام اگر خنگ نفهمم ، راهنمایی کنید ، بفهمم!

خوب شما اصلا توجه كردي نور خورشيد چقدر قوي هست تازه بايد بيشترشم بكنن تا واقعي بشه اون حالت فيلمي هم خوب از لحاظ رواني رو ادم تاثير مي ذاره دليلي بر بهتر بودن گرافيك يا طبيعي تر بودنش نيست
در كل هرچي افكتهاي يك بازي با كيفيت تر باشن خوب مسلما به واقعيت نزديك تر مي شن كه اينم باعث مي شه كه بازي به ادم بيشتر بچشبه
اميدوارم مفيد بوده باشم:cool:

طراحی فوق‌العاده بود... گرافیکش از نظر رئالیسم اگه بررسی کنیم خیلی متوسطه ولی از نظر طراحی هنری به نظر من یکی از تاثیرگذارترین و بهترین‌هاست.
محیطش هم نگران بودم نتونه اون اتمسفر مورد نیاز رو نشون بده که مشکلی نیست. امیدوارم بازی خوبی باشه.

Gartall؛
فکر نمی‌کنم چندان رئال باشه محیط و طراحی بازی. نه این‌که بگیم بده، ولی کلا رئال نیست

درود
هیچ شیرین عقلی واسه یه بازی فانتزی (
icon18.gif
) نمیره 4 سال وقت بزاره واسه ساختن موتورش بعد 3 سال در سکوت کامل بدون "اُلدورم بُلدورم" و مزخرف بافی کارش رو بکنه.
میخواستم لینک شات Forest Mining Car رو برازم ولی گفتم شاید ربط پیدا کنه به لباس زیر شِوا آلوما یا شایدم یه گیر اساسی دادن به دکمه ها سر آستین کت بنده خدا! منصرف شدم.

پ.ن. یکی دوتاتون هم بد مزخرفی ول داده بودید، زوال عقل گرفتید خدای نخواسته؟

ببین اصلا 9999 سال رو بازی کار کردن ، جو بازی هم خوفه ، گرافیکش هم خفنه ، بازی رو به یه نفری که اطلاعات کافی نداشته باشه و گیمر نباشه نشون بده ، میگه شبیه انیمیشنه ، شبیه کارتون جدیداس!!! ، ولی نمیگه مثل فیلم می مونه شبیه واقعیته
حالا نیان گیر بدین اون یارو نفهمه ، یه ذره خودتون دقت کنید متوجه میشید تو کدوم فیلمی دیدید که نور این شکلی باشه؟؟ ، ولی کیلزون با *****های رنگی (اسمش رو تمی دونم) و Blur کاری کرده که شبیه به فیلمها بشه
نتیجه گیری
گرافیک alan wake = 9999
گرافیک KZ2 =0
شبیه alan wake تو فیلمها وجود نداره ، نه از لحاظ محیط ، از لحاظ نورپردازی و همه چیز
KZ2 بخصوص حرکات دست و اسلحه دقیقا مثل فیلم و واقعیت میمونه

ببین اصلا 9999 سال رو بازی کار کردن ، جو بازی هم خوفه ، گرافیکش هم خفنه ، بازی رو به یه نفری که اطلاعات کافی نداشته باشه و گیمر نباشه نشون بده ، میگه شبیه انیمیشنه ، شبیه کارتون جدیداس!!! ، ولی نمیگه مثل فیلم می مونه شبیه واقعیته
حالا نیان گیر بدین اون یارو نفهمه ، یه ذره خودتون دقت کنید متوجه میشید تو کدوم فیلمی دیدید که نور این شکلی باشه؟؟ ، ولی کیلزون با *****های رنگی (اسمش رو تمی دونم) و Blur کاری کرده که شبیه به فیلمها بشه
نتیجه گیری
گرافیک alan wake = 9999
گرافیک KZ2 =0
شبیه alan wake تو فیلمها وجود نداره ، نه از لحاظ محیط ، از لحاظ نورپردازی و همه چیز
KZ2 بخصوص حرکات دست و اسلحه دقیقا مثل فیلم و واقعیت میمونه
برای این بحث نیاز به تاپیک جدا هست چون بحث فوق العاده مفصلیه ولی چیزی که هست اینه که همیشه نباید بهترین گرافیک , واقعی ترین هم باشه. مثال بارزش زمانی بود که DOOM III و Half Life 2 با هم اومدن. DOOM III از نظر گرافیکی سرتر بود و شکی توی این موضوع نیست ولی از نظر واقع گرایی به پای HL2 نمیرسید اصلآ . کلآ این بحث همینجا تموم بشه بهتره و اگه خیلی نیاز هست یه تاپیک جدا براش بزنین تا تخصصی روش حرف زده بشه.

گرافیک بازی برای همچین سبکی(open world) فوق العاده هست نمیشه گفت این تریلر مربو به کدوم نسخه هست ولی امیدوارم نسخه 360 بازی همینطور باشه.
از نظر تکنیکی نمایش اون همه جزئیات و افکتها به واسطه مدل جدید شیدر نویسی امکان پذیر شده که به اون geometry shader میگن.

گرافیک بازی برای همچین سبکی(open world) فوق العاده هست نمیشه گفت این تریلر مربو به کدوم نسخه هست ولی امیدوارم نسخه 360 بازی همینطور باشه.
خود Remedy اعلام کرد که تریلر مربوط به نسخه PC بوده. بازی در رزولوشن 1080p و 4XMSAA بوده که به خاطر اینکه مردم بیشتری بتونن تریلر رو ببینن به 720p تبدیلش کردن. بازی روی 360 هم خیلی خوب به نظر میرسه و رزولوشن نسخه 360 هم 720p هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or