آخرین ویرایش:

دیگه بی انصافی نکن، درسته که سیاست سونی عجیبه ولی ریسمتر تغییرات بهتری دارهاین چرا اوریجینالش بهتره؟10 دلار بدیم دانگرید کنیم؟
![]()
من فکر میکنم کلا از دو حالت خارج نیست. یا سونی تصمیم داره یه بخش زیادی از بازیای PS3 رو ریمیک کنه یا اینکه واقعا به قدری براشون پورت کردن ازش مشکله که کلا از دستور کار گذاشتنش کنار و قرار نیست هیچوقت به جز استریم راه دیگه ای واسه دسترسی به بازیاش وجود داشته باشه.من خیلی برام سواله پلی استیشن اینهمه بازی خفن تو دوران ps3 داره که ادم هیچگونه ای دسترسی بهش نداره و یه گوشه دارن خاک میخورن ( از کیلزونها بگیر تا رزیستنس ها و متال گیر ۴ یا حتی موتور استورمها) چرا نمیره اونها رو ریمستر کنه! اونقدر هم قدیمی نیستن که بخواد از نو بکوبه یعنی فکر نکنم وقت زمان و هزینه ای که مثلا صرف ریمیک تلو و این شده کمتر از اونها بشه! از طرفی اختلاف زمان اونقدر هست که کلی مخاطب جدید جذب بازی بشه و اینکه یه حالی به طرفدارهای قدیمی هم میده و هم اینکه خیلی ها که نتونستن اونموقع تجربه کنن الان بتونن و حتی کاتالوگ بازیهاش روی کنسول جدیدش هم بیشتر میشه. یعنی حتی درحد بکوارد بازی های ps3 هم من راضیم تا اینکه مثلا خبر ریمستر هرایزن بشنوم
![]()
چهره ها رو خراب کردن. مخصوصا ایلوی. البته گفته بودن که خواستن مثل فوربیدن وست کنناین چرا اوریجینالش بهتره؟10 دلار بدیم دانگرید کنیم؟
4چهارپا می کنه اینکارو؟
![]()
فعلا داره ریمستر میزنه و بیشتر تو همین بازه نزدیکه. فکر کنم برا اونا یا بره ریمیک یا ریبوت.من فکر میکنم کلا از دو حالت خارج نیست. یا سونی تصمیم داره یه بخش زیادی از بازیای PS3 رو ریمیک کنه یا اینکه واقعا به قدری براشون پورت کردن ازش مشکله که کلا از دستور کار گذاشتنش کنار و قرار نیست هیچوقت به جز استریم راه دیگه ای واسه دسترسی به بازیاش وجود داشته باشه.
این چند ساله بازیایی روی پی اس 5 پورت شدن که اتفاقا چند تا نسخشونم روی PS3 اومده بود منتها هر نسخه ای به جز همون نسخه ها پورت شده. حتی کیلزون و رسیستنس هم نسخه های PSP شون رو PS5 پورت شد ولی هیچ خبری از نسخه های PS3 نیست. یا نسخه های مختلف رچت که نسخه های PS3 اسکیپ شدن یا اسلای کوپر که نسخه PS2 فقط پورت شد.