تصاویر فوق العاده از Uncharted 2 Among Thieves !!!

اقا این واقعا گرافیک بازی هست
اون وقت میگین سونی هیچ چیز ه خوبی نشون نداد
من تا الان گرافیک قسمت 2 شو ندیده بود البته یکشم خر بود

عکس های جدید :

ss_64.jpg.jpg

بزرگتر

ss_60.jpg.jpg

بزرگتر

ss_62.jpg.jpg

بزرگتر

ss_67.jpg.jpg

بزرگتر

ss_57.jpg.jpg

بزرگتر

ss_75.jpg.jpg

بزرگتر

ss_70.jpg.jpg

بزرگتر

ss_83.jpg.jpg

بزرگتر

ss_68.jpg.jpg

بزرگتر

ss_72.jpg.jpg

بزرگتر

ss_59.jpg.jpg

بزرگتر

ss_84.jpg.jpg

بزرگتر

ss_82.jpg.jpg

بزرگتر

ss_71.jpg.jpg

بزرگتر

ss_81.jpg.jpg

بزرگتر

ss_79.jpg.jpg

بزرگتر

ss_65.jpg.jpg

بزرگتر

ss_76.jpg.jpg

بزرگتر

ss_61.jpg.jpg

بزرگتر

ss_73.jpg.jpg

بزرگتر

ss_77.jpg.jpg

بزرگتر

ss_74.jpg.jpg

بزرگتر

ss_66.jpg.jpg

بزرگتر

ss_58.jpg.jpg

بزرگتر

ss_78.jpg.jpg

بزرگتر

ss_80.jpg.jpg

بزرگتر

ss_63.jpg.jpg

بزرگتر

بیخود نبود سازنده هاش گفتن از تمام توان PS3 استفاده میکنن برای شماره دو بازی این بازی به نظرم تا الان در اوج گرافیک این نسله هر وقت دموی کنفرانس سونی رو میبینم سیر نمی شم:love:

بیخود نبود سازنده هاش گفتن از تمام توان PS3 استفاده میکنن برای شماره دو بازی این بازی به نظرم تا الان در اوج گرافیک این نسله هر وقت دموی کنفرانس سونی رو میبینم سیر نمی شم:love:
بازی از نظر گرافیکی در سطح بسیار بالایی قرار داره,ولی این جملات شما زیادی اغراق امیزه.نمیخوام مثال بزنم ولی این بازی در اوج گرافیک این نسل نیست...

بازی از نظر گرافیکی در سطح بسیار بالایی قرار داره,ولی این جملات شما زیادی اغراق امیزه.نمیخوام مثال بزنم ولی این بازی در اوج گرافیک این نسل نیست...
قبول دارم شاید اغراق امیز گفتم چون اصولا به نظر من بازی های گرافیک بالا هر کدوم از لحاظ بصری به یه نوع قشنگن ومقایسشون اصلا اشتباهه من تو همین e3 بازیای دیدم که فکم افتاد ونمی تونستم بگم واقعا کدوم بهترینه ولی دوست عزیز اینم بدون اگه اغراق امیزو فاکتور بگیریم ولی چشمامونم نمی تونیم به روی حقیقت ببندیم (IGN&GAMESPOT :best graphic technology );)ببخشید اگه تاپیک منحرف شد

آخرین ویرایش:
شرمنده برای جلوگیری از انحرافات عرض میکنم و قصد دیگه ای ندارم:همه بازی ها بعضی از Object هاشون Detail خیلی بالا دارند وبعضی Object هاشون Detail کمتر و کلا چیزه طبیعیه مثلا گرافیک شخصیت ها در Uncharted2 واقعا زیبا طراحی شده و شاید مثلا یه جای دیگش از گرافیک کمتری برخوردار باشه.

قبول دارم شاید اغراق امیز گفتم چون اصولا به نظر من بازی های گرافیک بالا هر کدوم از لحاظ بصری به یه نوع قشنگن ومقایسشون اصلا اشتباهه من تو همین e3 بازیای دیدم که فکم افتاد ونمی تونستم بگم واقعا کدوم بهترینه ولی دوست عزیز اینم بدون اگه اغراق امیزو فاکتور بگیریم ولی چشمامونم نمی تونیم به روی حقیقت ببندیم (IGN&GAMESPOT :best graphic technology );)ببخشید اگه تاپیک منحرف شد
با سلام
من چشمم رو رو حقیقت نبستم,همون طور که گفتم بازی از نظر گرافیکی خیلی زیباست.من فقط درباره ی یه قسمت از حرفای شما توضیح دادم.
...........................
تا اینجا که تصاویر و تریلر ها گواه فوق العاده بودن گرافیکه.از نظر رنگ بندی محیط هم خیلی زیباست.به نظر من جنبه های هنری گرافیک به جنبه های تکنیکیش تا حدودی چربش داره,که این خیلی خوبه:smile:

همونطور که میدونید گرافیک بازی در تریلری که در E3 2009 نمایش داده بسیار عالی بود و خیلی از سایت ها هم به عنوان بهترین گرافیک E3 و غیره انتخابش کردند.

حالا جالب اینجاست که گرافیک بازی (Texture و نور پردازی) در تریلر جدید حتی از تریلر E3 هم بسیار پیشرفت داشته.
بر روی تصاویر کلیک کنید تا تصویر بزرگتر را ببینید:

تصویر مربوط به (E3 (June

تصویر مربوط به تریلر جدید (GT TV (July

گرافیک واقعا عالیه.این بازی شمارهء یکش هم یکی از بهترین گرافیکهارو داشت ولی اینکه بخوایم بگیم نهایت گرافیک این نسله یه مقدار زیادی جوگیر شدیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or