تصاویر فوق العاده از Uncharted 2 Among Thieves !!!

گرافيكش خيلی خدایی قشنگه ولی با اين چيزهاش كاری ندارم كلا از گيم پلی اين بازی خوشم نيومد! ميدونم اگر دلايلم رو بگم همه ميريزن سرم!ميگن اون u رو از تو userت بردار و a بجاش بزار و...(از اينجور حرفها!) پس بهتره تو قلبم نگهشون دارم:smile: اميدوارم بازی خوبی باشه و ازش لذت ببريد...

عكسها كه خيلي جالب بنظر مياد... مخصوصا اون تصوير كه تاثير گلوله به ديوار ِ پشت سر ِ ناتان ديده ميشه... اگه همچين تخريب پذيري اي داشته باشه خيلي جذاب ميشه
در ضمن اگه كسي ميدونه يه اطلاعاتي بده ببينم اين شخصيت زن ِ بازي كيه ؟ همون قبلي كه نيس ؟ اگه نيس دو تا شخصيت زن تو بازي وجود داره يا اون قبلي حذف شده !؟
اين بازي Co-op هم داره !؟

این تک تصویر هم امروز منتشر شده :

ss_uncharted2.jpg.jpg

بزرگتر

جدیدترین تصاویر از Uncharted 2 : Among Thieves

تصاویر جدید از بازی Uncharted 2 : Among Thieves
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

برای باز شدن تصاویر بزرگ بر روی عکس کوچک کلیک کنید
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

نام : Uncharted 2 : Among Thieves _ فرمت : JPG _ سایز : 1280x720 _ تعداد : 9

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

کیفیت تصاویر فوق العادست
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

موفق باشید

بگذاريد يه چيزي بگم.از زماني كه ps3 منتشر شد من مخالف سرسخت كنسول الخصوص ps3بودم اما امروز با ديدن اين تصاوير مو به تنم راست شد و همين الان پشيماني خودم رو اعلام و سر تعظيم فرود مياورم هر چند زمان عرضه ي kz2 هم چنين حالتي به من دست داد:(
بعد از كنكور بي شك ps3 انتخاب اول است:biggrin1:

بگذاريد يه چيزي بگم.از زماني كه ps3 منتشر شد من مخالف سرسخت كنسول الخصوص ps3بودم اما امروز با ديدن اين تصاوير مو به تنم راست شد و همين الان پشيماني خودم رو اعلام و سر تعظيم فرود مياورم هر چند زمان عرضه ي kz2 هم چنين حالتي به من دست داد:(
بعد از كنكور بي شك ps3 انتخاب اول است:biggrin1:

دارم به این نتیجه می رسم من کنسول PS3 رو انتخاب نکردم :((....انتخاب من سونی بود :biggrin1:

وقتی دقیق تر بهش فکر می کنم GOW III و MAG و Un2 و KZ2 و غیره ....... بله انتخاب من سونی بود نه PS3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or