اینم از دومین عنوان انحصاری سونی . http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=14006905&postcount=2492

بازی از نظر گرافیکی در سطح بسیار بالایی قرار داره,ولی این جملات شما زیادی اغراق امیزه.نمیخوام مثال بزنم ولی این بازی در اوج گرافیک این نسل نیست...بیخود نبود سازنده هاش گفتن از تمام توان PS3 استفاده میکنن برای شماره دو بازی این بازی به نظرم تا الان در اوج گرافیک این نسله هر وقت دموی کنفرانس سونی رو میبینم سیر نمی شم![]()
قبول دارم شاید اغراق امیز گفتم چون اصولا به نظر من بازی های گرافیک بالا هر کدوم از لحاظ بصری به یه نوع قشنگن ومقایسشون اصلا اشتباهه من تو همین e3 بازیای دیدم که فکم افتاد ونمی تونستم بگم واقعا کدوم بهترینه ولی دوست عزیز اینم بدون اگه اغراق امیزو فاکتور بگیریم ولی چشمامونم نمی تونیم به روی حقیقت ببندیم (IGN&GAMESPOT :best graphic technology )بازی از نظر گرافیکی در سطح بسیار بالایی قرار داره,ولی این جملات شما زیادی اغراق امیزه.نمیخوام مثال بزنم ولی این بازی در اوج گرافیک این نسل نیست...
ببخشید اگه تاپیک منحرف شدبا سلامقبول دارم شاید اغراق امیز گفتم چون اصولا به نظر من بازی های گرافیک بالا هر کدوم از لحاظ بصری به یه نوع قشنگن ومقایسشون اصلا اشتباهه من تو همین e3 بازیای دیدم که فکم افتاد ونمی تونستم بگم واقعا کدوم بهترینه ولی دوست عزیز اینم بدون اگه اغراق امیزو فاکتور بگیریم ولی چشمامونم نمی تونیم به روی حقیقت ببندیم (IGN&GAMESPOT :best graphic technology )ببخشید اگه تاپیک منحرف شد