تصاویر جدید از Resistance 2

old_snake

کاربر سایت
99138_med.jpg

99139_med.jpg

آقا اين عكس چرا آبش خوب نيست!؟
شبيه به نفته :biggrin1:
نميدونم چرا! حتي Crysis هم به نظرم! گرافيكش خوب نبود :confused:
ولي چه لوگوي! نازي داره لامذهب ...
كلا من اين عنوان بيشتر از Lz2 خوشم مياد! از لحاظ گرافيكي هم به نظرم بيشتر ! آخه مثلا نسخه الو كه دموهاش ديدم! منطقه اي كه توش مي جنگيد خيلي وسيع تر از KZ2 بود!
نبود؟:biggrin1:

اولین تریلر بازی رو یادتونه که خیلی ها ( از جمله خودم ) توی Real Time بودنش شک داشتیم ؟ حالا IGN یه ویدئو از گیم پلی اون بخش گذاشته که خیلی کوتاهه ولی این دو تا عکس رو ازش گرفتم که اگه به ویدئو دسترسی نداشتین اینا رو داشته باشین حداقل ! :دی ( بابت کیفیت هم IGN نامرد (!) نمیزاره HD بگیریم و باید Insider باشیم )

eb633s.jpg

10nt8p1.jpg

آخرین ویرایش:
Dinosaur جان یعنی اون تریلر Real Time بود !؟! :biggrin1:

نميدونم چرا! حتي Crysis هم به نظرم! گرافيكش خوب نبود :confused:
ولي چه لوگوي! نازي داره لامذهب ...
كلا من اين عنوان بيشتر از Lz2 خوشم مياد! از لحاظ گرافيكي هم به نظرم بيشتر ! آخه مثلا نسخه الو كه دموهاش ديدم! منطقه اي كه توش مي جنگيد خيلي وسيع تر از KZ2 بود!
نبود؟:biggrin1:
آقا میثم قصد توهین ندارم ولی شما کلا درباره گرافیک نظر نده ! :biggrin1:
گرافیک Crysis که بهترین بود گرافیک KZ2 از بعضی لحاظ و تکنیکها حتی بهتر از Crysis هست
ضمنا یک تریلر از Killzone 2 ببین تا بفهمی محیط وسیع یعنی چی :biggrin1:
Resistance 2 هم اونجوری که معلومه چیزی از این دو بازی کم نداره :love:

Dinosaur جان یعنی اون تریلر Real Time بود !؟!
گویا این طور بوده.

این دو تصویر با تاخیر گرفته شده یعنی چند ثانیه اختلاف . بالایی تریلر است و پاینی از خود بازی فکر کنم . :biggrin1:
دوتاشون رو از توی اون تریلر IGN گرفتم. حدود 1 ثانیه بینشون اختلاف هست.

گرافیک Crysis که بهترین بود گرافیک KZ2 از بعضی لحاظ و تکنیکها حتی بهتر از Crysis هست

ببخشيد شما صحبت از كدوم محيط وسيع در kilzone2 ميكنيد؟!
من كه نا حالا چيزي نديدم .

در مورد Resistance 2 هم كه بايد hd را ببينم تا نظر بدم چون نكات ضعف بازي به خوبي نمايان ميشه در اين حالت . يه تصوير كه از روي پرده برداشته بشه و اونم sd باشه ديگه اصلا نميشه قضاوت كرد .

ببخشيد شما صحبت از كدوم محيط وسيع در kilzone2 ميكنيد؟!
من كه نا حالا چيزي نديدم .

در مورد Resistance 2 هم كه بايد hd را ببينم تا نظر بدم چون نكات ضعف بازي به خوبي نمايان ميشه در اين حالت . يه تصوير كه از روي پرده برداشته بشه و اونم sd باشه ديگه اصلا نميشه قضاوت كرد .

هر کسی که تریلر های Killzone 2 رو تا حالا دیده باشه (که فکر کنم همه دیدن) به محیطهای باز و وسیع و گرافیک فوق العاده این بازی پی میبره

آخرین ویرایش:
آقا میثم قصد توهین ندارم ولی شما کلا درباره گرافیک نظر نده ! :biggrin1:
راستشو بخواي من Crysis رو روي High بازي كردم و ازش لذت بردم فيزيك فوق العاده اي بود اما چيزي كه من تصورش رو ميكردم نبود شايد نبود نو آوري هاش و... اين مشكل بوجود آورد.
من چندين تريلر از KZ2 ديدم ولي بجز اون E3 2005 كه ازش به نمايش اومد ديگه چيزي رو نديدم كه صحنه هاي فوق شلوغ و باز داشته باشه. صحنه هاش همش مثل Gears Of War بسته و كوتاه بود.
R2 هم اميدوارم اينجوري نباشه و خيلي شلوغ تر باشه.

ای بابا !!!
شما برو این تریلر جدیدهاش رو ببین محیط های باز و بزرگش رو هم نشون دادن
هر کسی از این دو بازی ایراد بگیره اونم از لحاظ گرافیکی و محیط و فضای بازی معلومه که ...

فقط چیزی که اذیت کرد زمین بود (منظورم کف خیابون هاست) که بدون جزئیات بود! یعنی عملا هیچ چیزی نبود ....
هنوز وقت زیادی تا ریلیز بازی مونده مطمئنا درست میشه

آخرین ویرایش:
هر کسی که تریلر های Killzone 2 رو تا حالا دیده باشه (که فکر کنم همه دیدن) به محیطهای باز و وسیع و گرافیک فوق العاده این بازی پی میبره

اخه من تريلر هاشو ديدم . اگه لطف ميكني يه تصوير بزار .
-----------------------------------
الام مديرها يكيشون مياد اخطار ميده چون بحث مربوط به تاپيك نيست بهتره تموم كنيم .

آخرین ویرایش:
ای بابا !!!
شما برو این تریلر جدیدهاش رو ببین محیط های باز و بزرگش رو هم نشون دادن
هر کسی به این بازی ایراد بگیره اونم از لحاظ گرافیکی و محیط و فضای بازی معلومه که ...
آره ... تو همین کنفرانس سونی Ted Price که بازی می کرد چیزی که من خیلی ازش خوشم اومد این بود که وقتی اون غول بی شاخ و دم پرتش می کرد تو ساختمونهای دیگه حتی داخل ساختمون ها با جزئیات ساخته شده بودن! فقط چیزی که اذیت کرد زمین بود (منظورم کف خیابون هاست) که بدون جزئیات بود! یعنی عملا هیچ چیزی نبود ....

واقعا این عکسا Real Time اند؟!!!:eek:
پس چرا اینو تو کنفرانس نشون ندادند.این عکسها از R2 و عکسهای بخش چندنفره K2 منو نسبت به این دو بازی واقعا امیدوار کردند.:love:

اخه من تريلر هاشو ديدم . اگه لطف ميكني يه تصوير بزار .
ببخشید که ربطی به این تاپیک نداره ولی برای جناب Gartal میگذارم
تنها چیزی که من در KZ2 ندیدم محیطهای کوچکه
تریلر جدید KZ2 رو که همین چند وقت پیش اومد رو هم حتما ببین
هر چی باشه 4 5 ساله که دارن رو این پروژه کار میکنند
بهترین گرافیک رو دارن ارائه میدن به نظر من از Crysis هم بهتره از انیمیشنهای فوق العاده بگیر تا نورپردازی بی نظیر و سایه زنی عالی و فیزیک بسیار خوب و خون واقعی وووووو

hvdjmd.jpg

rb056r.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or