آقا میثم قصد توهین ندارم ولی شما کلا درباره گرافیک نظر نده ! :biggrin1:نميدونم چرا! حتي Crysis هم به نظرم! گرافيكش خوب نبود :confused:
ولي چه لوگوي! نازي داره لامذهب ...
كلا من اين عنوان بيشتر از Lz2 خوشم مياد! از لحاظ گرافيكي هم به نظرم بيشتر ! آخه مثلا نسخه الو كه دموهاش ديدم! منطقه اي كه توش مي جنگيد خيلي وسيع تر از KZ2 بود!
نبود؟:biggrin1:

گرافیک Crysis که بهترین بود گرافیک KZ2 از بعضی لحاظ و تکنیکها حتی بهتر از Crysis هست
ضمنا یک تریلر از Killzone 2 ببین تا بفهمی محیط وسیع یعنی چی :biggrin1:
Resistance 2 هم اونجوری که معلومه چیزی از این دو بازی کم نداره![]()
ببخشيد شما صحبت از كدوم محيط وسيع در kilzone2 ميكنيد؟!
من كه نا حالا چيزي نديدم .
در مورد Resistance 2 هم كه بايد hd را ببينم تا نظر بدم چون نكات ضعف بازي به خوبي نمايان ميشه در اين حالت . يه تصوير كه از روي پرده برداشته بشه و اونم sd باشه ديگه اصلا نميشه قضاوت كرد .
راستشو بخواي من Crysis رو روي High بازي كردم و ازش لذت بردم فيزيك فوق العاده اي بود اما چيزي كه من تصورش رو ميكردم نبود شايد نبود نو آوري هاش و... اين مشكل بوجود آورد.آقا میثم قصد توهین ندارم ولی شما کلا درباره گرافیک نظر نده ! :biggrin1:
گرافیک Crysis که بهترین بود گرافیک KZ2 از بعضی لحاظ و تکنیکها حتی بهتر از Crysis هست
ضمنا یک تریلر از Killzone 2 ببین تا بفهمی محیط وسیع یعنی چی :biggrin1:
Resistance 2 هم اونجوری که معلومه چیزی از این دو بازی کم نداره![]()
هنوز وقت زیادی تا ریلیز بازی مونده مطمئنا درست میشهفقط چیزی که اذیت کرد زمین بود (منظورم کف خیابون هاست) که بدون جزئیات بود! یعنی عملا هیچ چیزی نبود ....
هر کسی که تریلر های Killzone 2 رو تا حالا دیده باشه (که فکر کنم همه دیدن) به محیطهای باز و وسیع و گرافیک فوق العاده این بازی پی میبره
آره ... تو همین کنفرانس سونی Ted Price که بازی می کرد چیزی که من خیلی ازش خوشم اومد این بود که وقتی اون غول بی شاخ و دم پرتش می کرد تو ساختمونهای دیگه حتی داخل ساختمون ها با جزئیات ساخته شده بودن! فقط چیزی که اذیت کرد زمین بود (منظورم کف خیابون هاست) که بدون جزئیات بود! یعنی عملا هیچ چیزی نبود ....ای بابا !!!
شما برو این تریلر جدیدهاش رو ببین محیط های باز و بزرگش رو هم نشون دادن
هر کسی به این بازی ایراد بگیره اونم از لحاظ گرافیکی و محیط و فضای بازی معلومه که ...
ببخشید که ربطی به این تاپیک نداره ولی برای جناب Gartal میگذارماخه من تريلر هاشو ديدم . اگه لطف ميكني يه تصوير بزار .