تصاویر جدید از Resistance 2

old_snake

کاربر سایت
99138_med.jpg

99139_med.jpg

استاندارد ـش 16 نفر هست که اکثر سازنده ها فعلا ازش استفاده میکنن:

RS: VEGAS
GRAW 1.2
UT III
Halo 3
و ......
40 تا 50 تا 60 تا 100.000 تا، چه فایده داره. اینطوری که هاپو صاحبش رو نمیشناسه :biggrin1:.
خیلی باحالی فریدون ! :biggrin1:
خودت اومدی میگی اینکه 60 تا بازیکن بتونن بازی کنن زیادم جالب نیست و PDZ هم 50 تا ساپورت میکرد , حالا میگی فایده ای نداره ؟!! راستی GRAW 1&2 و UT3 نسخه PC هم 32 نفر رو پشتیانی میکنن.

خودت اومدی میگی اینکه 60 تا بازیکن بتونن بازی کنن زیادم جالب نیست و PDZ هم 50 تا ساپورت میکرد , حالا میگی فایده ای نداره ؟!! راستی GRAW 1&2 و UT3 نسخه PC هم 32 نفر رو پشتیانی میکنن.
چرا حرف تو دهن ادم میزاری. نگفتم خیلی خوب بود یا بد، گفتم اون بازی توی اون سال 50 نفر رو ساپورت میکرد فقط همین. کلا با این تعداد بازیباز مواقم نیستم. شیر تو شیر میشه :biggrin1:. ( با کلی خجالت این یه تیکه رو نوشتم :blushing:).
چه ربطی به PC داره!!! داریم در مورد کنسول صحبت میکنیم :biggrin1:.

وقتي تصاوير جديد از Resistance 2 تو اينترنت پخش ميشه بايد به زودي منتظر تصاوير جديد از gears of war 2 هم بود !يه همچين حسي دارم .
ببينيد كجا گفتم و كي گفتم :biggrin1:
اما اين Resistance 2 هم به نظر مياد گرافيك عالي داشته باشه .

عکس های رسمی Resistance 2

اولین عکس های رسمی Resistance 2:

104315_hs.jpg

حجم عکس های ارسالی شما جمعاً 1684.11 کیلوبایت بود که موجب لود طولانی صفحه میشه، همچنین سایز اونها هم موجب بهم ریختن صفحه می شد
طبق قانون شماره ی 22 شما باید از Thumbnail برای عکسها استفاده کنی تا لود صفحه ساده، سریع و بدون مشکل باشه (چون همه از خطوط پرسرعت استفاده نمی کنن)
توی اصل منبع هم Thumbnail از عکسها موجود بوده ...
بهر حال عکسها پاک می شن و منبع اونها برای مشاهده ی عکس ها معرفی میشه ...

http://www.n4g.com/ps3/News-104315.aspx
http://www.us.playstation.com/Media/Screenshot/17005/Screenshots_7?DCMP=ILC-RSS-Media

zxc0012004

Last edited by a moderator:
خیلی عالی هست واقعا یکی از بهترین بازیهای 2008 میشه aa بازی خیلی عالی هست اینطور که از عکسها به نظر میاد انیمیشن دویدن کیمارا ها واقعا واقعی شده

اگه گرافيكش اين باشه واقعا جاي صحبتي نميزاره خداست . خيلي عالي و سينمايي كار شده .
با سلام
Gartal عزيز لطفا از صفت خدا براي ناميدن بازي و يا هر چيز ديگري بپرهيزيد و اگر هم ميخواهيد يه بازي رو خدا بناميد بگوييد( خداي بازي ها )
از تون ممنون لطفا نوشته خود را اصلاح كنيد!:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or