تصاویر جدید از Resistance 2

old_snake

کاربر سایت
99138_med.jpg

99139_med.jpg

نیما جان:
کافیه به draw distance و حجم نورپردازی و افکتها و مدلسازی ها دقت کنید تا سریعا متوجه ریل تایم نبودنشون بشید.
البته قبول دارم که بافت زمین و بافتهای مدل کاراکتر در تصویر در برابر جزئیات دیگه کمی احمقانه بنظر میرسه ولی در نظر داشته باش که سونی از این کارها زیاد کرده و میتونه طبق معمول ترفندی باشه برای ایجاد هیاهوی خبری پیرامون گرافیک که خودش تبلیغات مجانی برای بازی محسوب میشه!
وگرنه به خدا ما هم ارزومونه بازی با این گرافیک باشه!:love:

اگه اینجوری که به نظرم از killzone2 گرافیک بهتری داره.
KillZone II هنوز نیومده بیرون!! اونوقت چه جوری به این نتیجه رسیدی؟!

mohammd007 جان ده ها مورد و فاکتور وجود داره برای اینکه یک بازی خوب و موفق بشه که یکیش گرافیک ـه.
احتمالا اگر RealTime باشه که گرافیکش حرف نداره:love: ! :biggrin1:.
:thanks:

این عکس ها real time نیست ولی گرافیک خود چزی از این عکس کم نداره
مگه شما گرافیک نهایی R2 رو دیدی؟؟ تا اونجایی من میدونم در حال حاضر هنوز هیچ تریلر یا
اسکرین شات کاملی از جفتشون نیومده که بشه اضهاره نظر کرد ... (اون تریلر مربوط به KillZone 2 هم که سعی کرده بود مثل تریلر E32005 بشه هم کامل نبود) "تریلره E32007 رو میگم"
این رو هم بگم که گرافیک Resistance 2 اصلا در حد و اندازه های Killzone 2 نیست
* چند وقت پیش یه متنی در مورد گرافیک KillZone II خوندم:

To prove that the infamous E3 2005 footage of Killzone 2 (featuring the breatheless rocket launcher sequence as your squad barks orders in real-time) was real - or rather, possible on PS3 - Guerilla will be demoing a real-time version in April to a select audience...including, of course, PSM3.
حقیقت داره یا بازم هرز نامه؟!

*
اینم بود: (چون عکس ها بصورت GIF هستند صبر کنید تا لود بشن)
Killzone 2 Gifs of ultimate awesome

نیما جان:

البته قبول دارم که بافت زمین و بافتهای مدل کاراکتر در تصویر در برابر جزئیات دیگه کمی احمقانه بنظر میرسه ولی در نظر داشته باش که سونی از این کارها زیاد کرده و میتونه طبق معمول ترفندی باشه برای ایجاد هیاهوی خبری پیرامون گرافیک که خودش تبلیغات مجانی برای بازی محسوب میشه!
وگرنه به خدا ما هم ارزومونه بازی با این گرافیک باشه!:love:
این تصاویر به احتمال 99 درصد cut-scene ای هستش که با موتور و assets بازی رندر شده (البته نه real time) و احتمالا گرافیک بازی تفاوت چندانی با این تصاویر نخواهد داشت.
ضمنا این تصاویر اصلا ارتباطی به سونی نداره، سازنده بازی Insomniac هستش که حتی سال 2005 که همه بازی های PS3 نشون داده شده CG بودند، تنها شرکتی بود که تصاویر real time و واقعی از بازیش نشون ملت داد.
اینم مطمئن باشید که از نظر گرافیکی این بازی یه غول بی شاخ و دم خواهد شد. فقط کافیه یه نگاه به Ratchet & Clank بندازید تا به مهارت Insomniac پی ببرید.

کجای این عکسها جدید بودن؟
اینارو من 1 ماه پیش دیده بودم ، اصلاً هم گرافیک بازی پایین نیست. از شماره یکش هم خیلی پیشرفت کرده.
اونایی که می گن گرافیک بازی پایینه فقط از روی همین 2 تا عکس که انگار از تو گل بیرون کشیدن !!!!! نظر دادن؟؟

S.H.M جان همون وطر که کیانوش جون گفتن :
این تصاویر به احتمال 99 درصد cut-scene ای هستش که با موتور و assets بازی رندر شده (البته نه real time)
اگر هم باشه فرقی نمیکنه. بهتر :دی.

درود
يكي بگه اينا real time هستند؟!!!!:eek::eek::eek:
اصلا باور كردني نيست .
اگه واقعا از خود بازي باشن فكر كنم از نظر گرافيكي دو نسل همه را درو ميكنه !
فرخ باز زدی به صحرای نوادا :biggrin1:. این 100% یکی از Cutscene های بازی که توسط موتور ساخته شده ولی Real Time فکر نکنم باشه ( مثل CutScene ها MGS نیست ).
گرافیک In Game ـش هم عمرا دست کمی از همین چیزیکه نشون دادن نداره. دقیقا مثل Uncharted و Resistance: Fall of Man.

پ.ن. به یه چیز بی اهمیت گیر دادید در حالی که خیلی ها از جمله خودم لحظه شماری میکنن برای اسلحه های جدیدش. R: FoM یک کلکسیون خلاقانه کم نظیر اسلحه داشت و داره.
پ.ن.2. حرف و حدیثی بود لطف کنید اینجا ادامه بدیم.

يكي بگه اينا real time هستند؟!!!!:eek::eek::eek:
اصلا باور كردني نيست .

این عکسها از Teaser بازی هستند که جدیدا" منتشر شده ( یک هفته پیش البته ! )

1401.jpg

سایت گیم تریلرز این تریلر رو گذاشته بود که پاکش کرده :دی
نسخه های دیگشو میتونید از این لینکها تماشا کنید !
Youtube
Zip Version For Download
GamingShoGun
خب مثل اینکه دوباره گیم تریلرز گذاشتش !
HD Version From GameTrailers

درود

فرخ باز زدی به صحرای نوادا :biggrin1:. این 100% یکی از Cutscene های بازی که توسط موتور ساخته شده ولی Real Time فکر نکنم باشه ( مثل CutScene ها MGS نیست ).
گرافیک In Game ـش هم عمرا دست کمی از همین چیزیکه نشون دادن نداره. دقیقا مثل Uncharted و Resistance: Fall of Man.

پ.ن. به یه چیز بی اهمیت گیر دادید در حالی که خیلی ها از جمله خودم لحظه شماری میکنن برای اسلحه های جدیدش. R: FoM یک کلکسیون خلاقانه کم نظیر اسلحه داشت و داره.
پ.ن.2. حرف و حدیثی بود لطف کنید اینجا ادامه بدیم.

حالا من چي گفتم كه به قول خودت بزنم به صحراي نوادا ؟!:biggrin1:
تازه ديدم تصاوير را و شوكه شدم ميخواستي نشم ؟!
پسر خيلي برات راحت مياد اين گرافيك كه ميگي خودش دست كمي از اين نداره .
ما كه بخيل نيستيم خوب باشه ولي اين گرافيك براي اين نسل كمي فضايي ميزنه .........؟
كمي عجيبه برام فكر كنم حقم داشته باشم :cheesygri

دوستان یک بازی با گرافیک بهتر از کرایسیس امکانش هست برای پلی استیشن 3 بیاد؟

دوست من این آدمها برای خودشون حرف میزنن که میشه نمیشه .
فردا یک بازی معرفی میشه کثلا برای 360 که خیلی بهتر از CRYSIS یا یک بازی برای PS3 فرقی نداره کدام کنسول . زمان و اطلاعات همه چیز را روشن میکنه . از این جواب بهتر و قابل هضم تر برای تمام سوالها . :biggrin1:

Gartall
حالا من چي گفتم كه به قول خودت بزنم به صحراي نوادا ؟!:biggrin1:
:arrowd:
نوشته شده توسط Gartall
يكي بگه اينا real time هستند؟!!!! :eek::eek::eek:
اصلا باور كردني نيست .
S.H.M
دوستان یک بازی با گرافیک بهتر از کرایسیس امکانش هست برای پلی استیشن 3 بیاد؟
کار نشد نداره ولی یکم سخته. یه نگاهی به سخت افزار مورد نیاز کرایسیس بنداز :biggrin1:.

این تریلر هرچی که هست با موتور خود بازی ساخته شده پس گرافیک اصلی بازی یا همینه یا بایا فاصله ی کمی داره مثل replay های gt5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or