البته قبول دارم که بافت زمین و بافتهای مدل کاراکتر در تصویر در برابر جزئیات دیگه کمی احمقانه بنظر میرسه ولی در نظر داشته باش که سونی از این کارها زیاد کرده و میتونه طبق معمول ترفندی باشه برای ایجاد هیاهوی خبری پیرامون گرافیک که خودش تبلیغات مجانی برای بازی محسوب میشه!کافیه به draw distance و حجم نورپردازی و افکتها و مدلسازی ها دقت کنید تا سریعا متوجه ریل تایم نبودنشون بشید.

KillZone II هنوز نیومده بیرون!! اونوقت چه جوری به این نتیجه رسیدی؟!اگه اینجوری که به نظرم از killzone2 گرافیک بهتری داره.
:thanks:mohammd007 جان ده ها مورد و فاکتور وجود داره برای اینکه یک بازی خوب و موفق بشه که یکیش گرافیک ـه.
احتمالا اگر RealTime باشه که گرافیکش حرف نداره! :biggrin1:.
مگه شما گرافیک نهایی R2 رو دیدی؟؟ تا اونجایی من میدونم در حال حاضر هنوز هیچ تریلر یااین عکس ها real time نیست ولی گرافیک خود چزی از این عکس کم نداره
این رو هم بگم که گرافیک Resistance 2 اصلا در حد و اندازه های Killzone 2 نیست
این تصاویر به احتمال 99 درصد cut-scene ای هستش که با موتور و assets بازی رندر شده (البته نه real time) و احتمالا گرافیک بازی تفاوت چندانی با این تصاویر نخواهد داشت.نیما جان:
البته قبول دارم که بافت زمین و بافتهای مدل کاراکتر در تصویر در برابر جزئیات دیگه کمی احمقانه بنظر میرسه ولی در نظر داشته باش که سونی از این کارها زیاد کرده و میتونه طبق معمول ترفندی باشه برای ایجاد هیاهوی خبری پیرامون گرافیک که خودش تبلیغات مجانی برای بازی محسوب میشه!
وگرنه به خدا ما هم ارزومونه بازی با این گرافیک باشه!![]()

فرخ باز زدی به صحرای نوادا :biggrin1:. این 100% یکی از Cutscene های بازی که توسط موتور ساخته شده ولی Real Time فکر نکنم باشه ( مثل CutScene ها MGS نیست ).يكي بگه اينا real time هستند؟!!!!
اصلا باور كردني نيست .
اگه واقعا از خود بازي باشن فكر كنم از نظر گرافيكي دو نسل همه را درو ميكنه !
يكي بگه اينا real time هستند؟!!!!
اصلا باور كردني نيست .
![]()
سایت گیم تریلرز این تریلر رو گذاشته بود که پاکش کرده
نسخه های دیگشو میتونید از این لینکها تماشا کنید !
Youtube
Zip Version For Download
GamingShoGun
خب مثل اینکه دوباره گیم تریلرز گذاشتش !
HD Version From GameTrailers
درود
فرخ باز زدی به صحرای نوادا :biggrin1:. این 100% یکی از Cutscene های بازی که توسط موتور ساخته شده ولی Real Time فکر نکنم باشه ( مثل CutScene ها MGS نیست ).
گرافیک In Game ـش هم عمرا دست کمی از همین چیزیکه نشون دادن نداره. دقیقا مثل Uncharted و Resistance: Fall of Man.
پ.ن. به یه چیز بی اهمیت گیر دادید در حالی که خیلی ها از جمله خودم لحظه شماری میکنن برای اسلحه های جدیدش. R: FoM یک کلکسیون خلاقانه کم نظیر اسلحه داشت و داره.
پ.ن.2. حرف و حدیثی بود لطف کنید اینجا ادامه بدیم.
دوستان یک بازی با گرافیک بهتر از کرایسیس امکانش هست برای پلی استیشن 3 بیاد؟
:arrowd:Gartall
حالا من چي گفتم كه به قول خودت بزنم به صحراي نوادا ؟!:biggrin1:
نوشته شده توسط Gartall
يكي بگه اينا real time هستند؟!!!!
اصلا باور كردني نيست .
کار نشد نداره ولی یکم سخته. یه نگاهی به سخت افزار مورد نیاز کرایسیس بنداز :biggrin1:.S.H.M
دوستان یک بازی با گرافیک بهتر از کرایسیس امکانش هست برای پلی استیشن 3 بیاد؟