تصاویر جدید از Eight Days

• Thread starter Thread starter starx
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

starx

کاربر سایت
8-days.jpg

همه میدونن که بازی eight days کنسل شده ولی انیماتور این بازی یعنی جیم ژاگر ویدئویی رو از انیمیشنهای ساخته شده خودش منتشر کرده که حاوی تصاویری از بازی Eight Days هست که تا به حال کسی ندیده بود.
انیمیشن بازی واقعا روون هست.
ویدئو رو میتونید از اینجا ببینید:
http://scrawlfx.com/2008/11/eight-days-looked-insanely-good-so-why-was-it-cancelled

این ویدئو از سایت Youtube گذاشته شده پس برای دیدنش حتما به فکر یه ف_ی_لتر شکن باشید.

امیدوارم سونی ساخت این بازی رو یه روزی دوباره شروع کنه.

آخرین ویرایش:
آخه اگه قرار بود نشه که کیل زون رو کنسل میکردن آخه گرافیک cg این بازی از کیل زون بیشتر نبود که. اخه بخاطر این چیزا بازی کنسل میکنه کسی شما ها حالتون خوبه ؟ اخه کی رو دیدی بازی کنسل کنه چون به CG که پخش کرده بود گرافیک بازی نمیرسید
بعدشم شما فکر کردین وقتی یک بازی میسازه با گرافیک کیل زون یک بخش دیگش نمیتونه در همون حد بازی بسازه بابا یک چیزی میگین اگه علف سبز نشه شاخ سبز میشه
یکم فکر کنید بعد حرف بزنید

دوست من ، جناب ، سالار ، منظور منم همین بود . طوری دیگه بیان شد.

آخه اگه قرار بود نشه که کیل زون رو کنسل میکردن آخه گرافیک cg این بازی از کیل زون بیشتر نبود که. اخه بخاطر این چیزا بازی کنسل میکنه کسی شما ها حالتون خوبه ؟ اخه کی رو دیدی بازی کنسل کنه چون به CG که پخش کرده بود گرافیک بازی نمیرسید
بعدشم شما فکر کردین وقتی یک بازی میسازه با گرافیک کیل زون یک بخش دیگش نمیتونه در همون حد بازی بسازه بابا یک چیزی میگین اگه علف سبز نشه شاخ سبز میشه
یکم فکر کنید بعد حرف بزنید :eek:

با اجازه شما استاد
یه کم فکر کردم دیدم KZ2 رو هیچ رقمه اگر ضرر هم بده نمیتونست کنسل کنه
چون مث 8days یه عنوان جدید نیست یا مثل getaway درپیت نیست

حالا شما یه کم فکر کن ببین بازی ای که بیشتر 1 سال عرضش عقب میوفته واسه چیه؟
در اینکه KZ2 چه خواهد شد بحثی نیست ولی اگر میتونست اون موقع چیزی رو که نشون
داده عملی کنه شرط بود نه الان که دیگه اکثر عنوانها رو همین پایه فیزیک و گرافیک دارن میان

من که از همون اول گفتم از روی یه تریلر نظر نمیدن و شاید اصلا چیز جالبی نبوده باشه که کنسل شده.
منتها شما "عشاق 360 و مایکرو جون" ول کن قضیه نیستید از هر فرصتی برای خالی کردن خودتون استفاده میکنید!!
جالب اینجاست که خودتون میدوزید میبافید بعد دست پیشو میگیرین یه وقت پس نیوفتین

مشکل شما اینه که چون خودت فدایی سونی هستی فکر میکنی همه سینه چاک مایکرو
سافت هستن و هر حرفی رو توهین به شرکت معظم سونی میدونی
البته مهم نیست چون دیگه به مسخره کردنا و خندیدنایه بیمورد و اسپمات عادت کردیم

یک پست خارج از بحث دیگه در این تاپیک زده بشه که محتواش مسخره کردن طرف مقابل به اسپم دادن و فن بوی بودن و عاشق چیزی بودن این چیزا باشه با طرف برخورد خواهد شد.

فکر کنم تذکر داده بودم قبلاً که استفاده از کلمات فن بوی و این جور چیزا برای طرف مقابل اونم پشت سر هم برخورد می شه. شاید چون خیلی جا ها انجام نشده فکر دید یادمون رفته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or