تصاویر جدید از Eight Days

• Thread starter Thread starter starx
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

starx

کاربر سایت
8-days.jpg

همه میدونن که بازی eight days کنسل شده ولی انیماتور این بازی یعنی جیم ژاگر ویدئویی رو از انیمیشنهای ساخته شده خودش منتشر کرده که حاوی تصاویری از بازی Eight Days هست که تا به حال کسی ندیده بود.
انیمیشن بازی واقعا روون هست.
ویدئو رو میتونید از اینجا ببینید:
http://scrawlfx.com/2008/11/eight-days-looked-insanely-good-so-why-was-it-cancelled

این ویدئو از سایت Youtube گذاشته شده پس برای دیدنش حتما به فکر یه ف_ی_لتر شکن باشید.

امیدوارم سونی ساخت این بازی رو یه روزی دوباره شروع کنه.

آخرین ویرایش:
همه میدونن که بازی eight days کنسل شده ولی انیماتور این بازی یعنی جیم ژاگر ویدئویی رو از انیمیشنهای ساخته شده خودش منتشر کرده که حاوی تصاویری از بازی Eight Days هست که تا به حال کسی ندیده بود.
هدفش از انجام این کار چی بوده؟؟!!!

واقعا نمیدونم چرا کنسل شد
من که خیلی دوست دارم دوباره این پروژه را بیوفته
خوب میشد اگر مایکروسافت دست میزاشت روش

:eek::eek::eek::eek:
شوخی میکنی یا جدی میگی :biggrin1:
عزیزم این بازی و خود سونی داشت میساخت :biggrin1: اونموقع ماکرو دست میذاشت روش :confused:
حواست نبود میدونم :biggrin1:

:eek::eek::eek::eek:
شوخی میکنی یا جدی میگی :biggrin1:
عزیزم این بازی و خود سونی داشت میساخت :biggrin1: اونموقع ماکرو دست میذاشت روش :confused:
حواست نبود میدونم :biggrin1:

عزیزم میدونم:biggrin1:
منظورم بیشتر داستان و کل پروژه بود قبل از سونی
در ضمن الان که کنسل شده
راستی سازندش خوده سونی بود یا ناشرش؟

سلام
البته این یک نظر کاملا شخصی اما وقتی که گفتن کنسل شده با خودم گفتم شاید میخوام بصورت سکرت روش کار کنن زمان میبره بعد بصورت کاملا سوپرایز و به عنوان برگ برنده این بازی رو کنند هنوز امیدوارم خدا کنه اینجوری باشه(ارزو بر جوانان عیب نی)

به شخصه (نظر شخصيم) بهترين بازي اي كه از سوني ديدم و تا قبل از كنسل شدنش منتظرش بودم.

هدفش از انجام این کار چی بوده؟؟!!!
خواسته حال مارو بگيره هدفش همين بوده من ميدونم.

London Studio یکی از استدیو های قدیمی سونی هستش سری Getaway رو کسی فراموش نکرده

با این حال امیدوارم ساخت این بازی دوباره شروع بشه یا شایدم شروع شده ما خبر نداریم :love:

شاید چیز جالبی نشده بود که کنسلش کردند !:-"
ولی دلایلشون برای کنسل کردن این دو بازی Eight Days و Getaway 3 این بود که این دو پروژه بسیار هزینه بر بودند و هم اینکه PS3 بازیهای انحصاری زیادی در سال 2008 و 2009 داشت و دیگه سونی ترجیح داد اینارو کنسل کنه.
البته امیدوارم وقتی که عناوین انحصاری در حال ته کشیدن بودن:biggrin1: دوباره این پروژه ها رو از سر بگیرن :biggrin1:

شاید چیز جالبی نشده بود که کنسلش کردند !:-"
این رو به عنوان یه شوخی می پذیرم.:biggrin1:
خدا کنه با این کارش نظرشون برگرده و کار روی این بازی به سر بگیرند واقعا Eight Days حیف شد کنسل شد:((
البته امیدوارم وقتی که عناوین انحصاری در حال ته کشیدن بودن:biggrin1: دوباره این پروژه ها رو از سر بگیرن :biggrin1:
آره واقعا حیف شد اما به امید روزی که دوباره پروژه رو ادامه بدند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or