تصاویر جدید از Eight Days

• Thread starter Thread starter starx
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

starx

کاربر سایت
8-days.jpg

همه میدونن که بازی eight days کنسل شده ولی انیماتور این بازی یعنی جیم ژاگر ویدئویی رو از انیمیشنهای ساخته شده خودش منتشر کرده که حاوی تصاویری از بازی Eight Days هست که تا به حال کسی ندیده بود.
انیمیشن بازی واقعا روون هست.
ویدئو رو میتونید از اینجا ببینید:
http://scrawlfx.com/2008/11/eight-days-looked-insanely-good-so-why-was-it-cancelled

این ویدئو از سایت Youtube گذاشته شده پس برای دیدنش حتما به فکر یه ف_ی_لتر شکن باشید.

امیدوارم سونی ساخت این بازی رو یه روزی دوباره شروع کنه.

آخرین ویرایش:
سلام.
واقعآ بازیه توپی بود حیف شد مخصوصآ getaway که دیگه شاهکار بود.

ولی مطمئن باشید که سونی این بازیو از دست نمیده و در اینده برا اون بازی برنامه ریزی میکنه چون واقعآ شاهکاریه واس خودش.

الان ميشه بگيد دقيقا چيه getaway شاهكار بود ؟ كلا يك تريلر از بازي به نمايش در اومده بود كه از CG اون ور تر بود دو نسخه قبليشون هم كه از همين گيم اسپات خودمون زير 7 گرفتن!

the getaway كه توي 98 نقد ميانگين 7.8 رو كسب كرد و The Getaway: Black Monday هم كه توي 63 نقد ميانگين 6.1 رو كسب كرده بود حالا دقيقا چيه اين ها شاهكار بودن نميدونم

getaway كه جديد قرار بود ساخته بشه و اسمش هم getaway 3 نبود ! يك تريلر ازش نشون دادن كه گفتم CG بود و حالا از چيه اين ها به اين نتيجه رسيديد شاهكار ...

8 روز هم كه معلوم چرا كنسلش كردن ديدن رسوندن بازي به اون CG كه نشون دادن خرج بالا و زمان زيادي هم بايد بگذره سوني گفت بيخيال ميشم ميرم دوتا بازي قديميم رو ادامه ميدم حداقل سودشون مطمئن باشه.

getaway شماره اولی خوب بود
ولی blackmonday یه چیزه مزخرفی بود
اینم موافقم که سونی با اون CG ها که نشون داد
خرابکاری کرد و کل هزینه رو صرف KZ2 کرد
که حد اقل بتونه این یکی رو برسونه یه CG ای که
نشون داده بود

سونی دیگه چه کارایی انجام داده ما خبر نداشتیم!!
از عزیزان که در کمپانی سونی کار میکنند خواهشمندم اسرار شرکتشون رو اینجا فاش نکنند ! :laughing::biggrin1:
ضمنا از getaway 3 یا 8 Days یک تریلر نشون دادن یا دو تریلر یا ... هر چی بود فعلا تموم شد رفت!
حالا لازم نیست کارشناسی کنید که چیز خوبی بوده یا نبوده یا شاهکار بوده!

دایه های دلسوز تر از مادر!
سونی خودش تشخیص داده که این بازی چیز جالبی از آب در نیومده و پتانسیل موفق شدن رو نداره و کنسلش کرده اونوقت اینجا از روی یه تیزر تبلیغاتی این بازی رو شاهکار میدونن!

از عزیزان که در کمپانی سونی کار میکنند خواهشمندم اسرار شرکتشون رو اینجا فاش نکنند ! :laughing::biggrin1:
ضمنا از getaway 3 یا 8 Days یک تریلر نشون دادن یا دو تریلر یا ... هر چی بود فعلا تموم شد رفت!

سونی تو رم به عنوان وکیل مدافعش تو بازی سنتر انتخاب کرده اینو که خبر داری؟

کمپانیه به این بزرگی میاد 2 تا CG از یه به اصطلاح بازی نشون میده و بعد
که زیرش میزاد کنسلش میکنه (فعلا تموم شد رفت ؟همین؟!)

در ضمن کسی کارشناسی نکرد بچه ها نظرشون رو گفتن که اگر کارشناسی هم کرده بودن
فکر نمیکنم ارتباطی به تو داشته باشه

سونی تو رم به عنوان وکیل مدافعش تو بازی سنتر انتخاب کرده اینو که خبر داری؟

کمپانیه به این بزرگی میاد 2 تا CG از یه به اصطلاح بازی نشون میده و بعد
که زیرش میزاد کنسلش میکنه (فعلا تموم شد رفت ؟همین؟!)

در ضمن کسی کارشناسی نکرد بچه ها نظرشون رو گفتن که اگر کارشناسی هم کرده بودن
فکر نمیکنم ارتباطی به تو داشته باشه
نه مثل اینکه تو نمیتونی با هیچکس درست صحبت کنی ! :)

منظورم این بود که از یک تریلر نمیشه چیزی رو کارشناسی کرد (کاری که جدیدا خیلی مُد شده انگار!) کما اینکه اصلا کنسل شد! CG بود ! تمام!

كلا دو نسخه قبلي getaway چي داشت كه بخواد اين داشته باشه. 8 روز هم فقط به خاطر اون گيم پليش خيلي معروف شده بود وگرنه اون گرافيكي كه 2005 نشون دادن ديگه الان عادي شده.كسي كارشناسي كرد مگه!؟ چهار نفر برگشتن ميگند getaway خيلي شاهكار بود و حيف شد و... در صورتي كه ما نفهميديم چيه اين بازي كه فقط يك تريلر ازش به نمايش در اومد دو نسخه قبليش هم به زوو به 7 ميرسيد امتياز هاشون خيلي حيف شدن.
به به میبینم که به یه CG هم رحم نمیکنید ! :) آفرین به شما !!
چهار نفر برگشتن گفتن خوب بود یه سری کارشناس هم مثل شما اومدن میگن بد بود !!
فقط باید به حالتون تاسف خورد ...

آخرین ویرایش:
سلام.
امید و تمامیه بچه هایی که نظر دادن اگه جنجال به خاطره اون کلمه ی شاهکاره منه من از همه معذرت میخوام میدونم اون تریلر CGبود انقدم اسکل نیستم من از جوه اون خوشم اومده بود اگه میشه بچه ها دیگه اون کلمه ی شاهکارو تکرار نکنن.
مرسی

کلا استودیو لندن سونی هرچی میسازه چرت از آب در میاد :biggrin1: فقط باید همون Singstar رو بسازه
ولی شاید اگه این بازی رو ادامه میدادن چیز خوبی می‌شد
همين بگو :biggrin1: كلا دو نسخه قبلي getaway چي داشت كه بخواد اين داشته باشه. 8 روز هم فقط به خاطر اون گيم پليش خيلي معروف شده بود وگرنه اون گرافيكي كه 2005 نشون دادن ديگه الان عادي شده.
کدوم بازی؟!!! یه CG با HUD بیشتر ازش دیدی؟ ( اون زمون ها :biggrin1:).
سونی جای نمی خوابه که آب زیرش بره. مشکلی بوده که کنسل شد.
يه 2005 اون وسط جا افتاد :biggrin1:.
كسي كارشناسي كرد مگه!؟ چهار نفر برگشتن ميگند getaway خيلي شاهكار بود و حيف شد و... در صورتي كه ما نفهميديم چيه اين بازي كه فقط يك تريلر ازش به نمايش در اومد دو نسخه قبليش هم به زوو به 7 ميرسيد امتياز هاشون خيلي حيف شدن.

در كل فريدون درست ميگه سوني جايي نميخوابه كه آب زيرش بره. اگر اين عكس نبود ميگفتم اون CG فقط براي نمايش بود و اصلا بازي اي با چنين شكل و شمايلي در دست ساخت نبوده.

به به میبینم که به یه CG هم رحم نمیکنید ! :) آفرین به شما !!
چهار نفر برگشتن گفتن خوب بود یه سری کارشناس هم مثل شما اومدن میگن بد بود !!
فقط باید به حالتون تاسف خورد ...
اگر شما چنين برداشتي ميكني كه اصلا معلوم ماجرا چيه.

اون دوستمون گفت كه استاديو لندن سوني هرچي بسازه چرت از آب در مياد منم در ادامه صحبتش گفتم getaway كه كاملا مرخصي رفته بود و 8 روز هم كه تنها به دليل اون نوع سينمايي بودن بازيش خيلي مردم رو طرف خودش كشيده بود و گرافيك هم الان اگر همونم بود چيز خاصي به حساب نميومد. حالا من گفتم بازي بدي بوده واقعا جالب.

درباره CG هم جايي گفته شده CG هست :biggrin1:.

منظورم این بود که از یک تریلر نمیشه چیزی رو کارشناسی کرد (کاری که جدیدا خیلی مُد شده انگار!) کما اینکه اصلا کنسل شد! CG بود ! تمام!
البته بايد فراموش نكرد كه اين چيز ها نظر هست نه كارشناسي ، هر نظر هم براي خودش احترام حالا شما اگر ناراحت ميشي به بتت توهين شده دليل نميشه بياي مردم رو به مسخره بگيري.

كارشناسي بودن يا نبودن نوشته ها رو از اين به بعد ميتونم اينجوري پي برد :

جملات و نوشته هاي كارشناسي : صحبت هاي موافق PS3.
جملات و نوشته هاي غير كارشناسي : كوچك ترين توهين به PS3.

من که از همون اول گفتم از روی یه تریلر نظر نمیدن و شاید اصلا چیز جالبی نبوده باشه که کنسل شده.
منتها شما "عشاق 360 و مایکرو جون" ول کن قضیه نیستید از هر فرصتی برای خالی کردن خودتون استفاده میکنید!!
جالب اینجاست که خودتون میدوزید میبافید بعد دست پیشو میگیرین یه وقت پس نیوفتین :)
چي بگم والا ، وقتي شما تحمل انتقاد نسبت به سوني و كار هاش رو نداي من هرچي هم بگم چيزي كه دوست داشته باشي برداشت ميكني.

آخرین ویرایش:
البته بايد فراموش نكرد كه اين چيز ها نظر هست نه كارشناسي ، هر نظر هم براي خودش احترام حالا شما اگر ناراحت ميشي به بتت توهين شده دليل نميشه بياي مردم رو به مسخره بگيري.

كارشناسي بودن يا نبودن نوشته ها رو از اين به بعد ميتونم اينجوري پي برد :

جملات و نوشته هاي كارشناسي : صحبت هاي موافق PS3.
جملات و نوشته هاي غير كارشناسي : كوچك ترين توهين به PS3.

من که از همون اول گفتم از روی یه تریلر نظر نمیدن و شاید اصلا چیز جالبی نبوده باشه که کنسل شده.
منتها شما "عشاق 360 و مایکرو جون" ول کن قضیه نیستید از هر فرصتی برای خالی کردن خودتون استفاده میکنید!!
جالب اینجاست که خودتون میدوزید میبافید بعد دست پیشو میگیرین یه وقت پس نیوفتین :)

روز هم كه معلوم چرا كنسلش كردن ديدن رسوندن بازي به اون CG كه نشون دادن خرج بالا و زمان زيادي هم بايد بگذره سوني گفت بيخيال ميشم ميرم دوتا بازي قديميم رو ادامه ميدم حداقل سودشون مطمئن باشه.

آره راست میگی ، دلیلش همین بود.چون دیدن نمیتونن گرافیک به اون برسونن کنسل شد. احسنت بر تو.

آره راست میگی ، دلیلش همین بود.چون دیدن نمیتونن گرافیک به اون برسونن کنسل شد. احسنت بر تو.
آخه اگه قرار بود نشه که کیل زون رو کنسل میکردن آخه گرافیک cg این بازی از کیل زون بیشتر نبود که. اخه بخاطر این چیزا بازی کنسل میکنه کسی شما ها حالتون خوبه ؟ اخه کی رو دیدی بازی کنسل کنه چون به CG که پخش کرده بود گرافیک بازی نمیرسید
بعدشم شما فکر کردین وقتی یک بازی میسازه با گرافیک کیل زون یک بخش دیگش نمیتونه در همون حد بازی بسازه بابا یک چیزی میگین اگه علف سبز نشه شاخ سبز میشه
یکم فکر کنید بعد حرف بزنید :eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or