کلا استودیو لندن سونی هرچی میسازه چرت از آب در میاد :biggrin1: فقط باید همون Singstar رو بسازه
ولی شاید اگه این بازی رو ادامه میدادن چیز خوبی میشد
همين بگو :biggrin1: كلا دو نسخه قبلي getaway چي داشت كه بخواد اين داشته باشه. 8 روز هم فقط به خاطر اون گيم پليش خيلي معروف شده بود وگرنه اون گرافيكي كه 2005 نشون دادن ديگه الان عادي شده.
کدوم بازی؟!!! یه CG با HUD بیشتر ازش دیدی؟ ( اون زمون ها :biggrin1

.
سونی جای نمی خوابه که آب زیرش بره. مشکلی بوده که کنسل شد.
يه 2005 اون وسط جا افتاد :biggrin1:.
سونی دیگه چه کارایی انجام داده ما خبر نداشتیم!!
از عزیزان که در کمپانی سونی کار میکنند خواهشمندم اسرار شرکتشون رو اینجا فاش نکنند ! :laughing::biggrin1:
ضمنا از getaway 3 یا 8 Days یک تریلر نشون دادن یا دو تریلر یا ... هر چی بود فعلا تموم شد رفت!
حالا لازم نیست کارشناسی کنید که چیز خوبی بوده یا نبوده یا شاهکار بوده!
كسي كارشناسي كرد مگه!؟ چهار نفر برگشتن ميگند getaway خيلي شاهكار بود و حيف شد و... در صورتي كه ما نفهميديم چيه اين بازي كه فقط يك تريلر ازش به نمايش در اومد دو نسخه قبليش هم به زوو به 7 ميرسيد امتياز هاشون خيلي حيف شدن.
در كل فريدون درست ميگه سوني جايي نميخوابه كه آب زيرش بره. اگر اين عكس نبود ميگفتم اون CG فقط براي نمايش بود و اصلا بازي اي با چنين شكل و شمايلي در دست ساخت نبوده.
به به میبینم که به یه CG هم رحم نمیکنید !

آفرین به شما !!
چهار نفر برگشتن گفتن خوب بود یه سری کارشناس هم مثل شما اومدن میگن بد بود !!
فقط باید به حالتون تاسف خورد ...
اگر شما چنين برداشتي ميكني كه اصلا معلوم ماجرا چيه.
اون دوستمون گفت كه استاديو لندن سوني هرچي بسازه چرت از آب در مياد منم در ادامه صحبتش گفتم getaway كه كاملا مرخصي رفته بود و 8 روز هم كه تنها به دليل اون نوع سينمايي بودن بازيش خيلي مردم رو طرف خودش كشيده بود و گرافيك هم الان اگر همونم بود چيز خاصي به حساب نميومد. حالا من گفتم بازي بدي بوده واقعا جالب.
درباره CG هم جايي گفته شده CG هست :biggrin1:.
منظورم این بود که از یک تریلر نمیشه چیزی رو کارشناسی کرد (کاری که جدیدا خیلی مُد شده انگار!) کما اینکه اصلا کنسل شد! CG بود ! تمام!
البته بايد فراموش نكرد كه اين چيز ها نظر هست نه كارشناسي ، هر نظر هم براي خودش احترام حالا شما اگر ناراحت ميشي به بتت توهين شده دليل نميشه بياي مردم رو به مسخره بگيري.
كارشناسي بودن يا نبودن نوشته ها رو از اين به بعد ميتونم اينجوري پي برد :
جملات و نوشته هاي كارشناسي : صحبت هاي موافق PS3.
جملات و نوشته هاي غير كارشناسي : كوچك ترين توهين به PS3.
من که از همون اول گفتم از روی یه تریلر نظر نمیدن و شاید اصلا چیز جالبی نبوده باشه که کنسل شده.
منتها شما "عشاق 360 و مایکرو جون" ول کن قضیه نیستید از هر فرصتی برای خالی کردن خودتون استفاده میکنید!!
جالب اینجاست که خودتون میدوزید میبافید بعد دست پیشو میگیرین یه وقت پس نیوفتین
چي بگم والا ، وقتي شما تحمل انتقاد نسبت به سوني و كار هاش رو نداي من هرچي هم بگم چيزي كه دوست داشته باشي برداشت ميكني.