تصاویر جدید از بازی Killzone 2

rezaigi2004

کاربر سایت
اولین تصویر رسمی از گیم پلی Killzone 2

Guerrilla Games این تصویر را رسمی تایید کرد و اعلام کرد این تصویر واقعی از گیم پلی Killzone 2 میباشد.
Confirmed : New Gameplay Trailer will be on PSN

به زودی گیم پلی بازی نیز در PSN قرار خواهد گرفت.

50695_med.jpg

آخرین ویرایش:
عماد جان اگه تريلر HD اين بازي رو ببيني قول ميدم 100% نظرت عوض ميشه
ببنيد همون طور كه گرافيك يك بازي در 360 با بالارفتن رزوليشن واقعا عوض ميشه و در اكثر موارد واقعا اين احساس ميشه كه بازي عوض شده پس بهتر هست دمو يك بازي رو بصورت HD تماشا كنيد بعد قضاوت كنيد چون اين مسلم هست كه لااقل دموي HD نزديكترين حالت به خود بازي اصلي هست.
اتفاقا نورپردازي بنظر من در اين دمو فوق العاده بود همچنين Textures عميق كار شده بود بنظرم گرافيك بارزترين مشخصه اين دمو بود (البته ضعفهايي هم انصافا داشت) و من اصلا نميدونم براي چي از گرافيك اين بازي ايراد گرفته ميشه

افرین خیلی خوشم اومد از حرفات.
کسانی که میان از روی کیفیت Mp4 قضاوت میکنن بدنن که 100% حق با اقا سعید عزیز هست:)

در مورد كساني كه گرافيك اين دمو رو با دموي 2 سال قبل مقايسه ميكنن و ميگن گرافيك اين دمو اصلا به دموي 2 سال پيش نميرسه !!!!!! بهتر هست برن يك سري به لينك زير بزنن اون موقع ميفهمن قضيه از چه قراره ( ببينيد در مورد چهره شخصيتها هم كاملا حق داريد و نميشه با دموي 2 سال پيش مقايسه كرد ولي بهتره بدونيد شخصيتها تو اون دمو اصلا بصورت CG طراحي شده بودن در حاليكه تو اين دمو بصورت Real-Time بود پس گرافيك پايين نيست سطح توقع بالا هست.)
مقايسه دو دمو از بازي Kill Zone 2 مربوط به نمايشگاه E3 در سالهاي 2005 و 2007

در مورد كساني كه گرافيك اين دمو رو با دموي 2 سال قبل مقايسه ميكنن و ميگن گرافيك اين دمو اصلا به دموي 2 سال پيش نميرسه !!!!!! بهتر هست برن يك سري به لينك زير بزنن اون موقع ميفهمن قضيه از چه قراره ( ببينيد در مورد چهره شخصيتها هم كاملا حق داريد و نميشه با دموي 2 سال پيش مقايسه كرد ولي بهتره بدونيد شخصيتها تو اون دمو اصلا بصورت CG طراحي شده بودن در حاليكه تو اين دمو بصورت Real-Time بود پس گرافيك پايين نيست سطح توقع بالا هست.)
مقايسه دو دمو از بازي Kill Zone 2 مربوط به نمايشگاه E3 در سالهاي 2005 و 2007

ببین من این دمو رو HD دیدم...ولی واقعا قابل مقایسه با اون 2 سال قبلیه نیست(نبایدم باشه...چون اون real time نبوده!)...این دموی جدید که دیدم به نظرم خیلی سعی کرده مثل اون بشه و تا حدی هم موفق بوده ولی نه 100% میشه گفت 60% تا 70% اون هست...یه چیزی که توی کیل زون منو عذاب داد تکستچر های تفنگ یارو بود...که احتمالا تمام این مشکلات تا زمان ریلیز بازی حل میشه...از اینم نمیشه گذشت که فیزیک قشنگی داشت...ولی بازم به 2 سال پیش نمیرسه(اصلا نمیتونه به 2 سال پیش برسه;))

ببین من این دمو رو HD دیدم...ولی واقعا قابل مقایسه با اون 2 سال قبلیه نیست(نبایدم باشه...چون اون real time نبوده!)...این دموی جدید که دیدم به نظرم خیلی سعی کرده مثل اون بشه و تا حدی هم موفق بوده ولی نه 100% میشه گفت 60% تا 70% اون هست...یه چیزی که توی کیل زون منو عذاب داد تکستچر های تفنگ یارو بود...که احتمالا تمام این مشکلات تا زمان ریلیز بازی حل میشه...از اینم نمیشه گذشت که فیزیک قشنگی داشت...ولی بازم به 2 سال پیش نمیرسه(اصلا نمیتونه به 2 سال پیش برسه;))

درسته که 100% مثل دو سال پیش نیست ولی تا ریلیز بشه باید منتظر یک شاهکار حداقل از لحاظ گرافیک روی Ps3 باشیم و در زمینه گرافیک halo که این همه, همه درباره گرافیک خداش صحبت میکردند رو میخوره:)

درسته که 100% مثل دو سال پیش نیست ولی تا ریلیز بشه باید منتظر یک شاهکار حداقل از لحاظ گرافیک روی Ps3 باشیم و در زمینه گرافیک halo که این همه, همه درباره گرافیک خداش صحبت میکردند رو میخوره:)

نمیگم شاهکار نیست! امیدوارم در کنار گرافیکش گیم پلی خوبی هم ارائه کنه;)(که حتما میکنه)(بابا این همه CEll prosses که میگفتن بالاخره باید یه غلطی بکنه دیگه:دی)
ولی مطمعن باش تا زمان ریلیز هم نمیتونه به اون کیفیت برسه...اخه یه دموی Pre render رو که نمیشه با یه دموی ریل تایم مقایسه کرد!
ببین درست داری میگی...رو هیلو خیلی ها حساب باز کرده بودن از نظره گرافیکش:دی که اونی که قرار بود نشد! ولی بازم گرافیکش بد نیست! خیلی هم خوبه(البته من خودم کلا از هیلو زیاد خوشم نمیاد:biggrin1:/)
ولی الان این هیلو گفتنت چه ربطی داشت؟:دی دنبال جنجالی؟:biggrin1:الان چشم صاحبان مایکروسافت بخوره به پستت میدونی چی میشه؟:دی

اقا هر کی میاد با یه بازی از یه کنسول دیگه این بازی رو مقایسه میکنه این کار اشتباهه باید با بازی های هم سبک و بر روی یه پلتفرم مقایسه کنید و به همین دلیل کیل زون 2 بی رقیب هست:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

من fall of man
haze
unreal
رو ترجیح میدم

خیلی معذرت کهبرای بازی بااین کیفیت باید تلویزیون hdداشته باشی:biggrin1:
کلآ از این نسل به بعد یا باید HDTV داشته باشی یا یه مانیتور درست و حسابی که بتونی واقعآ از بازیت لذت ببری.

سلام دوستان ببخشید نخندید ا یک سوال داشتم این بود که این بازی موضوع داستان اش در مورد چی هست وکی قرار بیاد ببخشید
يه داستان کليشه اي.
يه سري بسيج ميشن بيان زمين رو تسخير کنن(همون ماسک دار ها) و شما بايد برين باهاشون بجنگين. مختصر و مفيد! :cheesygri

اما در کل به نمظر من بعضي جاها گرافيکش از مال 2005 بهتر بود بعي جاها بد تر.(البته کمي)

من fall of man
haze
unreal
رو ترجیح میدم

در ضمینه گرافیک haze و fall of man غازن ولی در مورد unreal چون اپیک می سازش خیلی بهش امید هست ولی multi پلتفرم هست در حد کیل زونی که سونی تخصصی فقط برای ps3 می سازه نیست:laughing::laughing:

خیلی معذرت کهبرای بازی بااین کیفیت باید تلویزیون hdداشته باشی:biggrin1:

اگه یه دقتی بکنی میبینی الان میگن next gen و این next gen بدون HDtv معنی نداره پس بیخودی کل کل نکن حوصله جروبحث الکی ندارم چون اخرش اخطار میگیرم:laughing:
Ok????

نمیگم شاهکار نیست! امیدوارم در کنار گرافیکش گیم پلی خوبی هم ارائه کنه;)(که حتما میکنه)(بابا این همه CEll prosses که میگفتن بالاخره باید یه غلطی بکنه دیگه:دی)
ولی مطمعن باش تا زمان ریلیز هم نمیتونه به اون کیفیت برسه...اخه یه دموی Pre render رو که نمیشه با یه دموی ریل تایم مقایسه کرد!
ببین درست داری میگی...رو هیلو خیلی ها حساب باز کرده بودن از نظره گرافیکش:دی که اونی که قرار بود نشد! ولی بازم گرافیکش بد نیست! خیلی هم خوبه(البته من خودم کلا از هیلو زیاد خوشم نمیاد:biggrin1:/)
ولی الان این هیلو گفتنت چه ربطی داشت؟:دی دنبال جنجالی؟:biggrin1:الان چشم صاحبان مایکروسافت بخوره به پستت میدونی چی میشه؟:دی

ببخشید دیگه حواسم نبود من زیاد دوست ندارم جنجال بپا کنم:)

مگه به زور هم ميشه گرافيك يك بازي رو به خودمون القا كنيم :biggrin1:
مگه GOW بازي نبود ....

خوب منظور:confused::mad:

Killzone 2 Comparison - E3 2005 VS E3 2007

51316_med.jpg
51317_med.jpg

تصاویر بزرگ 1
تصاویر بزرگ 2

این شخصیت اصلیش چرا کچل کرده:laughing:
اقا رضا دستت درست حالا که خوب دقت میکنم رو این عکسا میبینم بعضی جاهای این دموی real time از اون از پیش رندر شده مال سال 2005 هم بهتره
یه تبریک به سونی . یه تبریک به کسایی که Ps3 دارن و به امید kill zone های بعدی روی ps های بعدی:laughing:

اگه مطلبی رو میخوای پست کنی وفاصله ی زمانیش با قبلی کمه ویرایش کن...در صورت تکرار برخورد میشه
محمدرضا

Last edited by a moderator:

كي راجب گرافيك اين بازي صحبت كرده همه راجب گيم پلي اون صحبت مي كنن
در ضمن يادت ياشه halo3 در حالت 60fps اجرا ميشه اونم در 1080p(full hd)
حالا عيبي نداره ساله ديگه gears of war2 مياد كلا قورتش ميده:laughing:

در ضمن يادت ياشه halo3 در حالت 60fps اجرا ميشه اونم در 1080p(full hd)
حالا عيبي نداره ساله ديگه gears of war2 مياد كلا قورتش ميده
1. شايد کيل زون هم همين طور اجرا بشه.
2. حالا بزار يه عکسي چيزي ازش بياد بعد در مورد صحبت کنيد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or