تصاویر جدید از بازی Gears of War 2

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
gears_of_war_2_33.jpg
gears_of_war_2_32.jpg
gears_of_war_2_30.jpg
gears_of_war_2_27.jpg
gears_of_war_2_26.jpg
gears_of_war_2_24.jpg
gears_of_war_2_20.jpg
gears_of_war_2_17.jpg
gears_of_war_2_14.jpg
gears_of_war_2_9.jpg
gears_of_war_2_8.jpg
gears_of_war_2_6.jpg

تصاویر بيشتر

من خودم نمیدونم چجوری بايد تا November صبر کنم :confused::confused:
:love: واقعا این بازی يک شاهکار هست :love:

بريد ببينيد فروم هاي خارجي در مورد اين تصاوير چي ميگن .
خيليها باور نميكنن .
خيليها تاكيد روي اين تصوير دارند :

http://images.gamersyde.com/gallery/public/9476/1560_0015.jpg

اينم سخنان ign در مورد بازي Gears of War 2 Opening Act Hands-on :

اينطور كه از بازي تعريف كرده از تغيرات و گيم پلي و گرافيكش بايد منتظر يك بازي بيادماندني از epic باشيم .

آخرین ویرایش:
بريد ببينيد فروم هاي خارجي در مورد اين تصاوير چي ميگن .
خيليها باور نميكنن .
خيليها تاكيد روي اين تصوير دارند :

http://images.gamersyde.com/gallery/public/9476/1560_0015.jpg

اينطور كه از بازي تعريف كرده از تغيرات و گيم پلي و گرافيكش بايد منتظر يك بازي بيادماندني از epic باشيم .

توی این تصویر بیشتر روی قدرت رندر جزئیات زیاد ، پیچیدگی محیط ، Antialiasing ، ف ی ل ت ر ها ، فاصله یا همون Distance ، سایه زنی ها ، خصوصاً حاشیۀ نرم نورها بیشتر تاکید شده. تصویر گویایی هست. تقریباً همه چیز رو گفته.

گرافيك بازي ديوانه كنندست.

اون تصویر حجیمی که تو صفحۀ قبل گذاشته بودند ، بیشتر گویای فیزیک قوی بازیه ، ببینید بعد از برخورد اره به سر هیولا ، سر واکنش نشون میده یعنی ما تکسچر گوشت رو در سر داریم و همزمان تکه های خون با فیزیکی که براشون در نظر گرفته شده به اطراف می پاشند.
ضمناً اگر به دمو های E3 و کنفرانسهایی که سازنده های GOW2 داشتند توجه کنید ، مشاهده می کنید سازندگان روی افکت آب داینامیک ، رندر تعداد زیادی کاراکتر و حالت گوشت تاکید بیشتری دارند.
قبول دارم گرافیک بازی بهبود یافته ، ولی چیز خارق العاده ای نیست. در این بازی بیشتر گیم پلی ، وزن بدن کاراکترها ، و دوربین سردست بودن بازیه که بر بازیای دیگه برتری داره.

خدایی نکرده نمیخوام ساز مخالف بزنم تا بگم چیزی بارمه ، نه ، ما کمتر از این حرفاییم ولی میخوام بگم هرچی تو تصویر بازی میبینید اسمش گرافیک نیست.
سخن آخر :
خواهش می کنم بحث فیزیک بازی یا گیم پلی بینظیر GOW2 رو با گرافیکش اشتباه نگیرید.

آخرین ویرایش:
فقط يكي بياد بگه چه خبره aa تو بازي كجاست؟ يا اينا از تكنيك جديد استفاده كردند از نظر ***** .

ای خدااااااااااااااااااااااا :(( خفه کردی منو ...

اولا عزیز من ، اتفاقا توی این عکس ها aa ( که مخفف AntiAliasing هست ) خیلی زیاده که باعث شده شما اینچنین فرخنده بشی . چیزی که شما گم کردی و دنبالش میگردی و از نبودنش خوشحالی ، Aliasing هست ( همون دندونه ها ) ( که چون 1 کلمه ست مخفف نداره ، ولی حالا اگه خیلی دوست داری یدونه a خالی بذار ، ما خودمون میفهمیم چی میگی ! )

دوما ، من میتونم بگم چرا Aliasing ( همون a خودت ) توی این عکسها به هیچ وجه وجود نداره ، ولی یکی اینکه قبلا راجع بهش گفتم و تکراری میشه و مهمتر اینکه راستش اصلا حوصله جروبحث های بعدش مخصوصا با شما که در این زمینه رستمی هستی واسه خودت رو ندارم !

حالا شاید بچه های دیگه این خطر رو به جون خریدن و اومدن یه توضیحی دادن !

فقط این قضیه aa رو بی زحمت دیگه فراموش نکن ...

قبول دارم گرافیک بازی بهبود یافته ، ولی چیز خارق العاده ای نیست.
نظر شماست محترمه . همين كه قبول كردي بهبود يافته بسته .
ولي گفتن تنها كلمه بهبود برام جالبه . الان هر سايته معتبري بري ببين در مورد اين تصويري ihdd ;i منتشر شده چي گفتن و تو تمام فروم ها كلمات : خارق العاده و بي نظير . باور نكردني براش گفتن . خيلي ها گفتن كه تصاوير فتوشاپ هستند !
در این بازی بیشتر گیم پلی ، وزن بدن کاراکترها ، و دوربین سردست بودن بازیه که بر بازیای دیگه برتری داره.
در اين تصاوير بيشتر از همه تاكيد روي گرافيك شده نه چيزه ديگه . گيم پلي و وزن بدن و فيزيك ميره براي تصاوير متحرك عزيز ! پس اشتباه نكن .
خدایی نکرده نمیخوام ساز مخالف بزنم تا بگم چیزی بارمه ، نه ، ما کمتر از این حرفاییم ولی میخوام بگم هرچی تو تصویر بازی میبینید اسمش گرافیک نیست.
در تصاوير ميشه از لحاظ بصري و طراحي . جزئيات محيطي . نورپردازي . كاركتر ها را تشخيص داد كه همش متعلق قسمت گرافيكيه بازيه .
سخن آخر :
منظورتون پس تو اين تصاوير گرافيك مهم نيست و نبايد اشتباه گرفت ؟!
من نميدونم گيم پلي و فيزيك در اين تصاوير چكاره هستند ؟!

ای خدااااااااااااااااااااااا :(( خفه کردی منو ...

اولا عزیز من ، اتفاقا توی این عکس ها aa ( که مخفف AntiAliasing هست ) خیلی زیاده که باعث شده شما اینچنین فرخنده بشی .

واقعا؟!
اگه چنين فكر ميكني من بحثي ندارم .
چیزی که شما گم کردی و دنبالش میگردی و از نبودنش خوشحالی ، Aliasing هست ( همون دندونه ها ) ( که چون 1 کلمه ست مخفف نداره ، ولی حالا اگه خیلی دوست داری یدونه a خالی بذار ، ما خودمون میفهمیم چی میگی ! )

دوما ، من میتونم بگم چرا Aliasing ( همون a خودت ) توی این عکسها به هیچ وجه وجود نداره ، ولی یکی اینکه قبلا راجع بهش گفتم و تکراری میشه و مهمتر اینکه راستش اصلا حوصله جروبحث های بعدش مخصوصا با شما که در این زمینه رستمی هستی واسه خودت رو ندارم !

حالا شاید بچه های دیگه این خطر رو به جون خریدن و اومدن یه توضیحی دادن !

فقط این قضیه aa رو بی زحمت دیگه فراموش نکن ...

اصولا به AntiAliasing در گرافيك به كاهش لبه هاي دندانه دار به روش سايه براي پر كردن لبه ها استفاده ميشه .
كه همين لبه هاي دندانه دار در خطوط صاف به راحتي قابل مشاهده هست .
Aliasing هم اثراتش از اندازه هر پيكسل از يكديگر است كه باعث شكسته ديدن خطوط منحني در يك تصوير ميشه .
البته اين لبه هاي با رفتم رزوليشن تصوير بالاتر با نزديك تر شدن پيكسل ها بهم اين لبه ها ناديده تر خواهند شد .

من بحثي ندارم و اصولا كش دادن چنين بحث هايي مشخصه به كجا كشيده ميشه .;)

آخرین ویرایش:
توی این تصویر بیشتر روی قدرت رندر جزئیات زیاد ، پیچیدگی محیط ، Antialiasing ، ف ی ل ت ر ها ، فاصله یا همون Distance ، سایه زنی ها ، خصوصاً حاشیۀ نرم نورها بیشتر تاکید شده. تصویر گویایی هست. تقریباً همه چیز رو گفته.

اون تصویر حجیمی که تو صفحۀ قبل گذاشته بودند ، بیشتر گویای فیزیک قوی بازیه ، ببینید بعد از برخورد اره به سر هیولا ، سر واکنش نشون میده یعنی ما تکسچر گوشت رو در سر داریم و همزمان تکه های خون با فیزیکی که براشون در نظر گرفته شده به اطراف می پاشند.
ضمناً اگر به دمو های E3 و کنفرانسهایی که سازنده های GOW2 داشتند توجه کنید ، مشاهده می کنید سازندگان روی افکت آب داینامیک ، رندر تعداد زیادی کاراکتر و حالت گوشت تاکید بیشتری دارند.
قبول دارم گرافیک بازی بهبود یافته ، ولی چیز خارق العاده ای نیست. در این بازی بیشتر گیم پلی ، وزن بدن کاراکترها ، و دوربین سردست بودن بازیه که بر بازیای دیگه برتری داره.

سخن آخر :
ميشه بگي شما فيزيك و گيم پلي رو از كجاي اين عكسها درآوردي؟!!:confused:
عكس فقط براي نشون دادن گرافيك بازيه. اونايي كه شما گفتي رو فقط از تريلر ميشه فهميد.

واقعا؟!
اگه چنين فكر ميكني من بحثي ندارم .

اصولا به AntiAliasing در گرافيك به كاهش لبه هاي دندانه دار به روش سايه براي پر كردن لبه ها استفاده ميشه .
كه همين لبه هاي دندانه دار در خطوط صاف به راحتي قابل مشاهده هست .

البته اين لبه هاي با رفتم رزوليشن تصوير بالاتر با نزديك تر شدن پيكسل ها بهم اين لبه ها ناديده تر خواهند شد . Aliasing هم اثراتش از اندازه هر پيكسل از يكديگر است كه باعث شكسته ديدن خطوط منحني در يك تصوير ميشه .

من بحثي ندارم و اصولا كش دادن چنين بحث هايي مشخصه به كجا كشيده ميشه .;)

به به :yes: یدونه باشی ...

چرا اینقدر گرافیک بازی بالا رفته؟!:دی ، نکنه خالی بندیه ، توهمات فانتزی:دی

این دیگه تهش بود:

214d2qr.jpg

فرخ من هرچی متن رو خوندم چیزی در مورد گرافیکش ندیدم ! فقط یه جا نوشته بود به جای استفاده تک بعدی از رنگ توی GeOW 1 , این دفعه انگار یک پالت رنگ جلوی دست سازنده ها بوده و بازی از این نظر خیلی پیشرفت کرده.
یه جای دیگه هم نوشته بود که با تغییراتی که بازی کرده , چیزی بیشتر از Gears Of War 1.5 هست. معنی این نوشته اینه که به جز من و خیلی های دیگه توی بازی سنتر , بقیه جاهای دنیا هم خیلی ها هستن که فکر میکنن بازی زیاد تغییر نکرده ! وگرنه IGN این حرف رو نمیزد !
در مورد اون عکس هم که چند روز پیش گفتم ! من شلوغی اون تریلر رو بیشتر منظورم بود با جوش نه گرافیکش رو :دی

برام مهم نیست بقیه چی میگن در مورد GeOW 2 . چیزی که خودم دارم به چشم میبینم ( نه عکسهای 100x Anti Aliasing ) و چیزی که توی گیم پلی هاش ( به صورت ویدئو ) دیدم رو با GeOW 1 مقایسه میکنم و ... هرچقدر هم بازی بزرگتر و بهتر باشه به نفع منی هست که رفتم یه 360 گرفتم تا بازیهای خوب باهاش انجام بدم.وگرنه دیوانه که نبودم برم یه 360 دیگه بگیرم !

چرا اینقدر گرافیک بازی بالا رفته؟!:biggrin1: ، نکنه خالی بندیه ، توهمات فانتزی:biggrin1:

این دیگه تهش بود:
کیوان خدایی بعد از 5,6 بین این دو تا عکس ( که یکیش برای اولین تریلر بازی هست و یکی اینکه توهمات فانتزی هست ) چقدر فرقه ؟!! الآن اون تریلر اولی رو ندارم , اگه داشتم میرفتم از همون تیکه که گذاشتی عکس میگرفتم ببینم واقعآ چقدر فرق کرده !
214d2qr.jpg

ميشه بگي شما فيزيك و گيم پلي رو از كجاي اين عكسها درآوردي؟!!:confused:
عكس فقط براي نشون دادن گرافيك بازيه. اونايي كه شما گفتي رو فقط از تريلر ميشه فهميد.

در اين تصاوير بيشتر از همه تاكيد روي گرافيك شده نه چيزه ديگه . گيم پلي و وزن بدن و فيزيك ميره براي تصاوير متحرك عزيز ! پس اشتباه نكن .

مثل اینکه شماها مطلب رو نگرفتید ، من میگم تو یه سری از عکسای منتشر شده ، فیزیک بازی بیشتر مطرح بوده ، ولی شما به گرافیکش بند کردید.

کی گفته فیزیکو فقط از تو تریلر میشه فهمید ؟ پس عکسی که پاشیده شدن خون یا دینامیک بودن بدن در برابر ضربات ، مورد نظر عکس گیرنده بوده ، نشان دهندۀ چیه؟ فیزیک که فقط تیر خوردن به دیوار و شکسته شدن جعبه یا پاشیدن آب نیست.(که البته فکر میکنم شما هم اینو میدونید)

زیاد نمیخوام بحثو کشش بدم ، هر کسی جور دیگه ای فکر میکنه نظرش محترمه و این نظر برمیگرده به دیدگاهش ، دانسته هاش از این بازی و یا بطور کلی صنعت ساخت بازیهای ویدئویی.

فرخ من هرچی متن رو خوندم چیزی در مورد گرافیکش ندیدم ! فقط یه جا نوشته بود به جای استفاده تک بعدی از رنگ توی GeOW 1 , این دفعه انگار یک پالت رنگ جلوی دست سازنده ها بوده و بازی از این نظر خیلی پیشرفت کرده.
یه جای دیگه هم نوشته بود که با تغییراتی که بازی کرده , چیزی بیشتر از Gears Of War 1.5 هست. معنی این نوشته اینه که به جز من و خیلی های دیگه توی بازی سنتر , بقیه جاهای دنیا هم خیلی ها هستن که فکر میکنن بازی زیاد تغییر نکرده ! وگرنه IGN این حرف رو نمیزد !
در مورد اون عکس هم که چند روز پیش گفتم ! من شلوغی اون تریلر رو بیشتر منظورم بود با جوش نه گرافیکش رو :دی

برام مهم نیست بقیه چی میگن در مورد GeOW 2 . چیزی که خودم دارم به چشم میبینم ( نه عکسهای 100x Anti Aliasing ) و چیزی که توی گیم پلی هاش ( به صورت ویدئو ) دیدم رو با GeOW 1 مقایسه میکنم و ... هرچقدر هم بازی بزرگتر و بهتر باشه به نفع منی هست که رفتم یه 360 گرفتم تا بازیهای خوب باهاش انجام بدم.وگرنه دیوانه که نبودم برم یه 360 دیگه بگیرم !

کیوان خدایی بعد از 5,6 بین این دو تا عکس ( که یکیش برای اولین تریلر بازی هست و یکی اینکه توهمات فانتزی هست ) چقدر فرقه ؟!! الآن اون تریلر اولی رو ندارم , اگه داشتم میرفتم از همون تیکه که گذاشتی عکس میگرفتم ببینم واقعآ چقدر فرق کرده !

آريا من حوصله ندارم برم از فروم ها خبر جمع كنم كه ببيني تمام ملت چي دارن در مورد بازي ميگن .
منو وادار به اين كار نكن :biggrin1:

اخه عزيز يه لحظه اين تصوير را نگاه عقل از سر ادم ميپره بيرون . من ميخوام بدونم كي و چه وقت در gears 1 اين همه جزئيات تو يه جاي زير زمين بود .بعد ميگي فرق انچناني نكرده ؟!
the_hollow.jpg

intervention_01.jpg

در اين عكس كاملا مشخصه كه يك drawing استثنايي به كار برده شده .
با يك رنگ سبز بسيار پويا و البته توجه كن كه در gears 2 شما شاهد يك محيط بسيار باز و بزرگ هستيد . قابل توجهه كه كيفيت بافت ها هم فوق العاده زيباست حتي در محيط دور . فقط يك حاله مه مانند مثل اينكه داره سايه سايه ميكندش .
در حالي اينكه در gears 1 در محيط نزديك و مخصوصا دور اينطوري نبود .
سايه زني به مراتب قابل مشاهده هست كه چقدر ريز كاري داره و چقدر بهتر شده چيزي كه در اپديت موتور ue3 به نمايش گذاشته شد . نورپردازي و روشنايي بازي هم بسيار پيشرفت داشته كه محيط بازي روشنتر و شفاتر ميكنه .
رنگ بندي هم كاملا دگرگون شده و از تونع رنگ بسيار خوبي استفاده شده و اون حالت يكنواخت را نداره . چيزي كه كاملا براي من مهمه در gears 2 با اين كه محيط بزرگ و پر جزئيات طراحي شده و با يك محيط شلوغ كيفيت بافت در هر لحظه يكسانه و بهم نميخوره .

در اين عكس ميتونم نمونه gears 1 را بيارم تا ببيني چقدر زياد فرق كرده . در gears of war1 در محيط شلوغ كيفت بافت ها كاهش داده ميشد كه هيچ وقت هم مثل اين صحنه ها شلوغ نبوده اصلا !
assault1.jpg

در مورد ign هم بگم منظور من تنها ign نبوده كله سايت ها در موردش حرف زدن و همون سايتها هم كاربرها در فروم نظر دادن كه ميتوني ببيني .
وگرنه مجبورم برم بيام اينجا لينكشون كنم :biggrin1:
البته تو همين تصاويري كه نشون داده شده اونقدر ريز كاري گرافيكي هست كه بشه گفت .

تنها مشکل بازی داستانش هست من فکر میکنم سازندگان باید یه حرکت مارپله نه یعنی مارپیچ تو داستان بازی بدن ! مثلا یکی از همین موجودات کج و کوله تو خطر افتاده و داره می میره که شخصیت اصلی بازی دلش میسوزه و نجاتش میده ! این شخصیت کج و کوله هم تحت تاثیر قرار میگیره و تا آخر بازی و تا آخرین قطر خونش به شما کمک میکنه ! در اخر هم که میخواد بمیره به شما میگه منو ببخش ! شما بهش میگید من کی باشم خدا باید ببخشه ! موجود کج و کوله هم میگه من تا حالا خیلی ظلم کردم چون از وقتی به دنیا اومدم جز بدی و ظلم چیزی ندیدم اما وقتی تو نجاتم دادی معنی خوبی و خوب بودن فهمیدم . بعد یه آهنگ احساسی پخش میشه و موجود کج و کوله نفس های آخر رو میکشه و میمیره ! شخصیت اصلی بازی بلند میشه و به خودش میگه به تو هم میگن مرد ! من تا حالا موجودات کج و کوله زیادی رو کشتم در حالی که اونها مقصر نبودند ! اونها فقط چیزی رو که در ذاتشون بود انجام میدادن چون چیزی به نام خوبی و خوب بودن رو نمیشناختند و من چقدر ساده بودم که خودم رو یه قهرمان میدونستم . در واقعی چیزی جز یه قاتل نیستم و بعدش اسلحه رو میگیره بالا و خودش رو میکشه ! بعد بازی تموم میشه ... :d

سلام
یعنی واقعا همینطوریه:eek:؟
نکنه گرز3 هستش:biggrin1:
میگم360 عجب قدرتی دارهااا:love:

میگم360 عجب قدرتی دارهااا:love:

هر وقت تو این بازی رو گذاشتی رو دستگاه دیدیش اونوقت بگو قدرت ...
اینا همه عکسه هیچ تصویری از گیم پلی توشون نیست ...

هر وقت تو این بازی رو گذاشتی رو دستگاه دیدیش اونوقت بگو قدرت ...
اینا همه عکسه هیچ تصویری از گیم پلی توشون نیست ...
شما تریلرهاش رو دیدی؟! فکر نکنم دیده باشی!!
نمیگم مثل این عکس هاست ولی تفاوتش خیلی کمه در ضمن تریلرها ماله چند وقت پیشه شاید الان واقعا پیشرفت کرده باشه!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or