تصاویر جدید از بازی ایرانی کشتی خاموش!

هرچی هم که پای بازی های ایرانی زحمت بکشند به دودلیل موفق به فروش نمیشند
یکی اون که قیمت هاشون خیلی بالاست
دوم از لحاظ گیم پلی و گرافیک واقعا 5-6 سال از دنیا عقبند

new

2e4vtih.jpg

بازي، به دليل سبك و تريلرهاي جديد كار شده ميتونه ازش استقبال بهتري نسبت به مورد هاي قبل بشه، و يك توصيه اي كه من دارم تا جايي كه ممكنه قيمتو پايين بيارين براي مثال من خودم و بسياري از دوستانم به خاطر قيمت لطفعلي خان اصلا ميلي براي خريدش نداشتيم و نداريم، البته نه اين كه فولوس نباشه اما .....:evil:
با ارزوي موفقيت براي آقا رضا، و بقيه گروه.:cheesygri

با اين اوضاعي كه ما ميبينيم حدود يك قرن ديگه ما ميتونيم به اروپا و آمريكا توو صنعت بازي سازي برسيم :(

الان شما دچار یک مغالطه شدید:biggrin1:
فکر کنم ...نمیدونم کدوم مغلطه
ولی این مقایسه اصلا درست نیست عزیزم

------

اتفاقا میخواستم تبریک بگم این چنتا عکس جدید خیلی امیدوار کنندس

مرسی

هرچی هم که پای بازی های ایرانی زحمت بکشند به دودلیل موفق به فروش نمیشند
یکی اون که قیمت هاشون خیلی بالاست
دوم از لحاظ گیم پلی و گرافیک واقعا 5-6 سال از دنیا عقبند
خوب قیمت بازی های اصل هم بالاست ولی کسایی که PS3 دارن اونا رو میخرن ما هم اگه میخایم صنعت بازی تو ایران پیشرفت کنه باید اینا رو بخریم ...
پایین بودن کیفیت بازی ها هم دلایل خیلی زیادی داره که از کم بودن افراد گروه سازنده ی بازی بگیر تا کم تجربه بودن سازندگان و امکانات کم و ... که اینا هم بالاخره برطرف میشه ...
رضا جان الان گروه سازنده ی این بازی چند نفره ؟

خوب قیمت بازی های اصل هم بالاست ولی کسایی که PS3 دارن اونا رو میخرن ما هم اگه میخایم صنعت بازی تو ایران پیشرفت کنه باید اینا رو بخریم ...
پایین بودن کیفیت بازی ها هم دلایل خیلی زیادی داره که از کم بودن افراد گروه سازنده ی بازی بگیر تا کم تجربه بودن سازندگان و امکانات کم و ... که اینا هم بالاخره برطرف میشه ...

چند بار گفتم باز هم میگم خودم تنها هستم برای ساخت بازی و فقط برای صدا گذاری دشمنان و کارکتر اصلی بازی با من همکاری میکنن و همچنین موسیقی متن و طراحی باکس شات بازی.

تاریخ عرضه بازی کیه؟

پاییز یا زمستان به زودی مشخص میشه

آخرین ویرایش:

عزیزم شما داری بازی ps3 رو با این بازی مقایسه میکنی؟:-"
ولی امیدوارم بازی خوبی از اب دربیاد:love:
تاریخ عرضه بازی کیه؟

واقعا عالیه عکسات از نظر گرافیکی بهترین بازی ایرانی فکر کنم بشه فقط لطف کن روی گیم پلی هم مثل گرافیک خوب کار کن موفق باشید

خيلي عالي شده فكرش رو هم نميشد كرد ...
البته اينجور كه معلوم بيشتر روي كلت كار شده چون مثلا :
http://i36.tinypic.com/30djznp.jpg
به خوبي اون كلت نيست. ولي واقعا بازي معركه اي شده. ميگم تو بازي CG اينها نيست!؟

رضا جان ميگم تيم تشكيل نميدي :biggrin1: ؟

ولي گذشته از اين مسائل ، اگر بازي X360 رو مجبور بوديد مثل PS3 با قيمت 100 هزارتومان بخريد گند ترين بازي هاي ايران رو ميزاشتيد رو سرتون حلوا حلوا مي كرديد حالا ديگه اين بازي بماند.
مسئله اين كه قانون كپي رايت وجود نداره اگر وجود داشت ميفهميديد بازي 5 دلاري گرون تر يا بازي 60 دلاري.

درباره نجوه فروشش هم بعد نيست به صورت پست پرداختي باشه ، بانك رفتن تو اين روزگار از هفت خان رستم سختره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or