تصاویر جدید از بازی ایرانی کشتی خاموش!

خيلي عالي شده فكرش رو هم نميشد كرد ...
البته اينجور كه معلوم بيشتر روي كلت كار شده چون مثلا :
http://i36.tinypic.com/30djznp.jpg
به خوبي اون كلت نيست. ولي واقعا بازي معركه اي شده. ميگم تو بازي CG اينها نيست!؟

رضا جان ميگم تيم تشكيل نميدي :biggrin1: ؟

ولي گذشته از اين مسائل ، اگر بازي X360 رو مجبور بوديد مثل PS3 با قيمت 100 هزارتومان بخريد گند ترين بازي هاي ايران رو ميزاشتيد رو سرتون حلوا حلوا مي كرديد حالا ديگه اين بازي بماند.
مسئله اين كه قانون كپي رايت وجود نداره اگر وجود داشت ميفهميديد بازي 5 دلاري گرون تر يا بازي 60 دلاري.

درباره نجوه فروشش هم بعد نيست به صورت پست پرداختي باشه ، بانك رفتن تو اين روزگار از هفت خان رستم سختره.

از لطف شما و همه دوستان ممنون بازی CG نداره و در حال پیشرفت هست تا چند روز آینده تمرکز روی گرافیک بازی هست و بعد به صداگذاری و مراحل نهایی نزدیک میشه در مورد فروش هم فعلا تصمیم خیلی زود هست و در نهایت این بازی رو برای این میسازم که ثابت کنم با کمترین افراد امکانات و انجین ضعیف هم میشه بازی با کیفیت خوب تولید کرد فقط اراده میخواد ممنون.

new

153mctk.jpg

تریلر جدید از بازی کشتی خاموش 28 مرداد

این تریلر که شامل دقایقی از گیم پلی بازی میباشد به نمایش حرکت نهایی کارکتر در بازی نحوه نمایش و تعویض اسلحه ها و همچنین نمایش افکت های آب - نور پردازی بین محیط و اشیا و همچنین
نمایش بخش کوتاهی از کیفیت نهایی صدای اصلی کارکتر در بازی هست تنها تغییر در نسخه نهایی
Full Lighting Map هست که به طور کامل در بازی اعمال میشود پس از دانلود تریلر نظرات و انتقادات خود را بیان کنید برای اثبات قدرت بازی کشتی خاموش با ساده ترین نرم افزار موجود در دنیا پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید.

زمان تریلر 4 دقیقه و 15 ثانیه

تریلر با کیفیت SD با حجم 19

تریلر HD تا ساعاتی دیگر...

خداییش رضا من تازه دارم به ارزش های کارت پی میبرم! بدون ادعا داری بازیت رو میسازی و الکی هم ادعا نمیکنی که فلان هستم و ... .

مثل این شرکت ها هم نیستی که طرف امده داره با نسخه دزدی CryEngine 1 یک مود میسازه و اسمش رو گزاشته بازی و میگه من یک موتور ساختم و اسمشم گزاشتم "جام جهان نما"!!!:sick: بعد هم که گندش در امده میگه من چند تا موتور رو با هم ترکیب کردم!!(حالا چه جوری خدا میدونه!)

خلاصه دمت گرم! داستان بازیت هم مزخرف نیست! فقط اسم کارکترت رو بکنی "کوروش آریا مهر" همه چیز حله!!

پ.ن:راستی رضا از چه موتوری استفاده میکنی؟

خداییش رضا من تازه دارم به ارزش های کارت پی میبرم! بدون ادعا داری بازیت رو میسازی و الکی هم ادعا نمیکنی که فلان هستم و ... .

مثل این شرکت ها هم نیستی که طرف امده داره با نسخه دزدی CryEngine 1 یک مود میسازه و اسمش رو گزاشته بازی و میگه من یک موتور ساختم و اسمشم گزاشتم "جام جهان نما"!!!:sick: بعد هم که گندش در امده میگه من چند تا موتور رو با هم ترکیب کردم!!(حالا چه جوری خدا میدونه!)

خلاصه دمت گرم! داستان بازیت هم مزخرف نیست! فقط اسم کارکترت رو بکنی "کوروش آریا مهر" همه چیز حله!!

پ.ن:راستی رضا از چه موتوری استفاده میکنی؟

ممنون

خیلی در مورد انجین یا همون نرم افزار ساخت بازی گفتم با نرم افزار بسیار ساده FPSC دارم میسازم اما با اضافات و اسکریپ نویسی و آبجکت های نو در بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or