تصاویر جدید از بازی ایرانی کشتی خاموش!

از تمام بچه های سایت تقاضا دارم با خرید نسخه ارجینال بازی به زحمت فراوان هموطنانمون
کمک کنن:love:
من نميدونم شما رو چه حسابي بازي ميسازيد بعد ميگيد خواهش ميکنم که نسخه اصلي بازي را بخريد
در جايي که بازي هاي X360 با گرافيک فوق العاده بالا به قيمت 3400 تومان در دسترس هستند رو بزاريم کنار و يک بازي با گرافيک بسيار پايين و نسل قبل را که مطمئن هستم بالاي 5000 تومان قيمت فروش ميخوره رو بخريم؟؟
من نميخواهم به سازندگان بازي توهيني شده باشه اما به نظر من ايران و ايراني ها همون که بنشينند سرجاشون بهتره تا ميان يا ماشين ميسازند يا بازي ميسازند
اين فقط نظر من بود

دو تصویر جدید امروز 19 مرداد:

http://i34.tinypic.com/2njhngw.jpg
http://i36.tinypic.com/30djznp.jpg

-------------------------------

MANIX عزیز توضیحات لازم رو داد ایشون صدای شخصیت اصلی بازی رو ایفا میکنن در بازی.

اما تا این لحظه بازی داره بر اساس DX9 ساخته میشه و نسخه DX10 نسخه ویستا کنسل شد اما تاریخ انتشار بازی برای اواخر پاییز یا زمستان هست لازم به ذکر بازی قرار بود مرداد یعنی همین ماه منتشر بشه که برای بهتر شدن و کیفیت کار تاخیر میخوره در مورد قیمت هم قطعا پایین ترین قیمت بین بازی های ایرانی رو خواهد داشت تمام سوالات و اطلاعات کامل از تصاویر کامل بازی تا این لحظه و تریلر های معرفی یا گیم پلی و دمو قابل بازی رو در تاپیک خود بازی که در بالا اشاره شد میتونید ببینید موفق باشید.

خداییش بین بازی های ایرانی که دیدم این به طور کل فرق میکنه از همه لحاظ بهتره
اصلا قابل مقایسه با بازی های ایرانی نیست

کارتون حرف نداره ادامه بدین باعث افتخار ماست

تریلر ازش دادین بیرون تا گیم پلی رو هم ببینیم
از ageia استفاده نکردین؟;)

من نميدونم شما رو چه حسابي بازي ميسازيد بعد ميگيد خواهش ميکنم که نسخه اصلي بازي را بخريد
در جايي که بازي هاي X360 با گرافيک فوق العاده بالا به قيمت 3400 تومان در دسترس هستند رو بزاريم کنار و يک بازي با گرافيک بسيار پايين و نسل قبل را که مطمئن هستم بالاي 5000 تومان قيمت فروش ميخوره رو بخريم؟؟
من نميخواهم به سازندگان بازي توهيني شده باشه اما به نظر من ايران و ايراني ها همون که بنشينند سرجاشون بهتره تا ميان يا ماشين ميسازند يا بازي ميسازند
اين فقط نظر من بود
دوست عزیز من که این بازی رو نساختم:cheesygri
اگر ما حمایت کنیم کمک به ساخت بازی کردیم:evil:
به هر حال شما هم حق داری:love:

خیلی جالبه!!
WWE خیلی قشنگ داره میاد به سازندگان دلگرمی میده پشتشم یکی دیگه تایید میکنه!!

این حرفا رو باید کسی بزنه که منتقد این صنعت باشه

شماها فقط بشینید بازی کنید

واقعا که

ایران و ایرانی ها!!! -> اینو هم لطفا وسط نکش

همه باید افتخار هم بکنن که چنین بازی های دارن میسازن و حمایتش کنید
من از همه لحاظ حمایتشون میکنم

خیلی جالبه!!
WWE خیلی قشنگ داره میاد به سازندگان دلگرمی میده پشتشم یکی دیگه تایید میکنه!!

این حرفا رو باید کسی بزنه که منتقد این صنعت باشه

شماها فقط بشینید بازی کنید

واقعا که

ایران و ایرانی ها!!! -> اینو هم لطفا وسط نکش

همه باید افتخار هم بکنن که چنین بازی های دارن میسازن و حمایتش کنید
من از همه لحاظ حمایتشون میکنم
شما هم درست میگی باید حمایت کرد ولی حمایت اصلی باید از طرف حکومت و دولت باشه که متاسفانه تنها چیزی که تو این مملکت مهم نیست مردم و تمام کسانی هستند که زحمتی برای رشد ایران میکشن:evil:

شما هم درست میگی باید حمایت کرد ولی حمایت اصلی باید از طرف حکومت و دولت باشه که متاسفانه تنها چیزی که تو این مملکت مهم نیست مردم و تمام کسانی هستند که زحمتی برای رشد ایران میکشن:evil:

اول از همه:
حرفای سیاسی ممنوع

اینم به زودی حل میشه

فکر میکنی مرجع گیمر ها تو اینترنت چیه؟ مگه همین سایت های تخصصی بازی نیست؟

ما از همین طریق این بازی رو حمایت میکنیم

حمایت از طرف دولت هم در جای خود

دوست عزیز شما برو همون بازی خدا گرافیکتو توی بخاری برقیت انجام بده این بازی فکر کنم مثل همه بازی های ایرانی فقط روی کامپیوتر میاد
اگه همه مثل شما فکر میکردند که اصلا این کشور وجود نداشت

بابا اینجا چه خبر شده حرف های غیر از بازی و سیاسی ممنوع.

اين فقط نظر من بود

گفتم قیمت بازی زیر 5000 تومان و در کمترین حالت قیمتی بین بازی های ایرانی هست این صد بار!

خداییش بین بازی های ایرانی که دیدم این به طور کل فرق میکنه از همه لحاظ بهتره
اصلا قابل مقایسه با بازی های ایرانی نیست

کارتون حرف نداره ادامه بدین باعث افتخار ماست

تریلر ازش دادین بیرون تا گیم پلی رو هم ببینیم
از ageia استفاده نکردین؟

خیلی ممنون از لطف شما اما این PhysX engine یا همون موتور کمکی فیزیک بازی در بازی من وجود نداره.

فضولی نباشه.اما بهتره برای بازیتون سایت بزنید.(ببینم اصلا الان سایت داره؟؟)

فعلا نه به نظرم زود هست و باید بازی به جایی برسه.

دوست عزیز شما برو همون بازی خدا گرافیکتو توی بخاری برقیت انجام بده این بازی فکر کنم مثل همه بازی های ایرانی فقط روی کامپیوتر میاد
اگه همه مثل شما فکر میکردند که اصلا این کشور وجود نداشت
اول اينکه چيزي بهت نميگم چون اينجا جاش نيست وگرنه حاليت ميکردم بخاري برقي چي هست
دوم اينکه وقتي تو از هيچ چيز سر در نمياري حرف نزن . وقتي تو به يک اسطوره ي صنعت بازي ( XBOX 360 ) ميگي بخاري برقي ميخواهي من به يک بازي نسل قبل بگم خداي بازي؟؟
تو هم تقصير نداري چون نميتواني 360 بخري عقدش رو دلت مونده و نميتواني جلوي خودتو بگيري پس ديگه هيچي نگو

از سازندگان بازي کشتي خاموش هم معزرت ميخواهم اگر با حرف هام ناراحت شدين اما اين عادت من هست که همه جا حرفمو رک و پوست کنده ميزنم اما همون اولم گفتم من قصد جسارت خدمت سازندگان بازي کشتي خاموش نداشتم و نخواهم هم داشت فقط نظرمو دادم

دوستان عزيز هم لطف کنند اگر کسي حرف منو تاييد کرد به ايشان کاري نداشته باشيد و من را مقصر بگيريد نه مثلا جناب اقاي dj_aligator را

NEW

n55wfn.jpg

بچه ها انقدر تک بعدی نگاه نکنید:eek:
شماها خدا روشکر وضعیتتون خوبه برای خرید کنسوشم مشکلی ندارید چه برسه به بازیش:p
من کسانی رو میشناسم که تمام ارزوشون اینه که بتونن ماهی یا دوماهی یک بار یه بازی بخرن تا حال کنن خوب اون کسی که همچین وضعیتی داره بعدار یک یا دو ماه میخواد بازی رو بخره که سرگرم بشه و از پولی که داده راضی باشه پس مطمینن بازیه خارجی رو میخره:(
من خودم حتما بازی رو میگیرم ولی باید یکمم به نظرات دیگران فکر کرد :love:

بچه ها انقدر تک بعدی نگاه نکنید:eek:
شماها خدا روشکر وضعیتتون خوبه برای خرید کنسوشم مشکلی ندارید چه برسه به بازیش:p
من کسانی رو میشناسم که تمام ارزوشون اینه که بتونن ماهی یا دوماهی یک بار یه بازی بخرن تا حال کنن خوب اون کسی که همچین وضعیتی داره بعدار یک یا دو ماه میخواد بازی رو بخره که سرگرم بشه و از پولی که داده راضی باشه پس مطمینن بازیه خارجی رو میخره:(
من خودم حتما بازی رو میگیرم ولی باید یکمم به نظرات دیگران فکر کرد :love:

چه ربطی داشت؟
هیچ کس مجبور نیست این بازیو بخره. هر کی دوست داره و وضع مالیش میرسه.
مگه ایشون گفتن همه باید برن اورجینال بخرن؟

اولا که زیر 5000 تومن هستش و اگه هم 5000 تومن بود بازم برا کسی فرق نمیکرد.آخه 5000 تومن برا کسی که میره یه سیستم میبنده پولی هست الان یه سیستم کم کمش 400 به بالا هستش.
من هم موافقم باهات dj_aligator ولی اونا فکر نکنم PC داشته باشن.در ضمن منم زیاد با اون طبقه فاصله ندارم که میگی وضعتون خوبه.یه ساله دارم پول جمع میکنم که سیستم آپ کنم نشده هنوز
آقای WWE شما هم بهتره بری همون بازی های باگرافیکو بزنی ولی یه چیز رو میخوام بدونی اون بازیهای توپ هم اولش اینی که این دوستان درست کردنم نبودن نمیدونم شما میکرو-سگا-..... داشتی یا نه؟اما اون وری ها یه چیز خوب دارن اونم حمایت از خودی بجای کوبیدن همدیگس ولی ما...............

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or