تصاویر جدید از ابر بازی RAGE

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gartall

کاربر سایت
این تصاویر را تو سایت بازی رایانه دیدم که من به شخصه خودم ندیده بود گذاشتم اینجا مثل اینکه خیلی ها مثل من ندیدند .
مربوط به e3 2008 هست . هیچ کس حتی حرفی از بازی نزده که بنمایش در اومده بازی بد اومدم اینا را دیدم .
خدای من چی دارم میبینم !!!!!!!!!:((
غیر قابل باوره . هیچ واژه ای ندارم تا برای بازی بگم .
همه بازی سازها باید جمع کنن برن خونه ماماشون ! با این گرافیکی که بازی داره غیر قابل رقابته .
حالا میگن گرافیکDOOM4 از این بهتر !
اون تصویر اخری مال گیم پلی بازی که تو همون اولین نمایش از بازی به که نشون دادند طرف با اون چیزی که دستش داره میره رو صورت حریف که میشه همون شخصیتی که ما بازی میکنیم .
با دیدن این تصاویر سکته نزدم خوبه .

اقا بزرگتر این تصاویر کسی داره ؟ این id نامرد یه نمایش درست درمون از بازی نداد بیرون که hd باشه همش نمایش پرده .

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage5.jpg

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage2.jpg

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage3.jpg

Bazirayaneh_1216107105_1216107105rage1.jpg

Bazirayaneh_1216107105_1216107105rage6_0.jpg

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage4.jpg

آخرین ویرایش:
میگم مطمئنید اینا گیم پلی هستن؟!؟! real time نیستن؟!؟!

میگم مطمئنید اینا گیم پلی هستن؟!؟! real time نیستن؟!؟!

این ویدئو Gameplay نیست ، ولی از موتور بازی هست ( یعنی CG یا ... نیست ) راجع به RealTime بودن یا نبودنش هم نمیشه قطعی نظر داد .
ولی به هر حال گیم پلی این بازی خیلی با این عکس ها و این تریلر تفاوت نخواهد داشت ...

فرخ تحویل بگیر... اینقدر کیفیت کار بالاست که دوستمون تصورمیکنه CG ـه :دی.

خوب فریدون جان حق داره بنده خدا :biggrin1: هر کسی ببینه اول سکته میزنه بد خیلی فکرها میکنه دربارش .

ولی برای دستمون بگم مطمئن باش از خود بازی مثلا همون عکس اخری از گیم پلی بازی که تو اولین نمایش یکی دو ثانیه از گیم پلی بازی به نمایش دراومد .
کلا این id فکر کنم میترسه چند نفری کشته داشته باشه اگه نمایش درست حسابی داشته باشه .
از الان به برترین بازی تاریخ تمام پلتفرمها منتظرم فقط من میدونم این بازی چه شاخیه :biggrin1:

تصاویر از گیمپلی نیست ولیکن realtime هستش.یعنی بارها این مورد, تائید شده.
گرافیک حقیقتا زیباست.یعنی به نوعی مثل DOOM3 و IDtech4 این بازی و انجینش یعنی نسخه پنجم IDtech باب جدیدی رو در زمینه گرافیک بازی خواهد کرد.
جالب اینجاست که طی ادعاهایی گفته شده که فریم ریت این بازی با همین گرافیک 60 خواهد بود!!!
البته گفته نشده روی چه پلتفرمی (طبعا PC) ولیکن بازی مالتی پلتفرم هستش و اجرای همچین چزئیاتی روی کنسولهای فعلی اونهم فقط با سرعت فریم پایدار (حالا هر مقدار!) غیر ممکن بنظر میرسه ولیکن باید به یاد داشت پشت این بازی و انجین بزرگش فردی بینهایت بزرگ تر یعنی سلطان برنامه نویسی جان کارمک افسانه ای (چقدر از تکرارش بیزارم!!!) قرار داره.MEGA TEXTURE بکار رفته در ET:QW رو فراموش کنید.حقیقتا این تکنیک در این بازی هست که نه تنها خودنمایی میکنه بلکه خارقالعاده بنظر میرسه!

خود بازی هم که یه بازی RACING/FPS!!! است که قراره توسط EA منتشر بشه (عکس ها مربوط به کنفرانس همین ناشر هستش) جالب اینکه پلتفرم اصلی این بازی هم کامپیوترهای mac اعلام شده و اتفاقا اولین نمایش ها هم مربوط به کنفرانس اپل بود!

در کل پتانسیل خاراقالعاده ای در این بازی دیده میشه و قطعا همینطور که تا الان هم همین بوده این انجین و تکنیکهای بکار رفته درون با قیمت های فضایی به فروش خواهد رفت و باعث پیشرفت دنیای گیم و شرکت id خواهد شد!
منتظر wolf3 و DOOM4 اینبار بهتر از همیشه باشید.id شرکت بزرگیه که بزرگان زیادی رو در اختیار داره بهمراه سابقه ای به همون بزرگی.....

این ویدئو Gameplay نیست ، ولی از موتور بازی هست ( یعنی CG یا ... نیست ) راجع به RealTime بودن یا نبودنش هم نمیشه قطعی نظر داد .
ولی به هر حال گیم پلی این بازی خیلی با این عکس ها و این تریلر تفاوت نخواهد داشت ...

نیما قطعیه قطعی هست کسی نمیخواد شکی کنه در موردش .
این تصاویری که زیر گذاشتم مربوط به گیم پلی بازی هست که مربوط به اولین نمایش بازی میشه میزارم تا همه ببینن و مطمئن بشن اگه پیشرفتی هم دیده میشه که مشخص هم هست با گذشت زمانی که شده کاملا عادیه .
----------------------------------------------------------------------------------------------------
پس به نظرم بیخودی هیچ کس در مورد گرافیک بازی شک نکنه .

8279115ss_preview_rage4.jpg.jpg

19327784uc24o7.jpg

البته وقتی گفته میشه که مثلا Rage یک بازی 60hz هست منظور کنسول ها هستند و نه PC ...

اما نکته ی جالب اینجاست که کارمک در جایی گفته بود که قدرت واقعی موتور id Tech 5 را باید در Doom 4 ببینید به طوری که شما ممکنه فکر کنید که در آن بازی از یک موتور جدید استفاده شده ...

در Rage بدلیل اینکه این بازی آمیزه ای از سبک Action و Racing هست که بالطبع تعداد نرخ فریم در بازی اهمیت زیادی داره برای همین id ترجیح داد که جزییات بیشتر را قربانی نرخ فریم بیشتر کنه اما بازی DOOM 4 گویا قراره بر روی 30 فریم اجرا بشه و بر طبق ادعای کارمک در Doom 4 سه برابر بیشتر از توان موتور id Tech 5 استفاده خواهد شد ...

نکته ی دیگه اینکه lead Platform در Rage مثل دیگر بازی ها معنی نداره چون یک تیم داره در آن واحد بر روی تمام پلتفرم ها کار میکنه و یعنی اینکه این بازی در یک زمان برای هر چهار پلتفرم PC ، Xbox 360 ، PS3 و Mac در حال ساخته و تمام این کار توسط یک تیم انجام میشه که این هم یکی از خصوصیات منحصر به فرد موتور id Tech 5 هست

همینطوره که فرزاد میگه .
حالا کارمک جزئیات را ول کرده تو RAGE تا 60 فریم بدست تازه شده این شده خارق العاده !
دیگه DOOM4 اگه بخوان 30 فریم باشه با جزئیات بیشتر فکر کنم قیافیه همه در موقع عرضه بازی دیدنی باشه :biggrin1: همینطور که قیافمون برای RAGE هم زیاد درست حسابی نیست . اخه سه برابر توان ID TECH5 میخواد در بازی DOOM4 استفاده کنه هر جوره فکر مکنم تو کله من یکی فرو نمیره خدا کمکمون کنه .

چیز جالب هم اینه که EA ناشر بازیه یعنی دیگه کسی نباید جرات داشته باشه چیزی در مورد EA بگه تا این بازی بیاد بعد .

البته گفته نشده روی چه پلتفرمی (طبعا PC) ولیکن بازی مالتی پلتفرم هستش و اجرای همچین چزئیاتی روی کنسولهای فعلی اونهم فقط با سرعت فریم پایدار (حالا هر مقدار!) غیر ممکن بنظر میرسه

60 فریم روی تمام پلتفرمها اجرا میشه حتی روی کنسولها اینو چندبار خود جان کارمک گفتن . حتی جان کارمک گفته شما هیچ تفاوتی در هیچ یک از پلتفرمها از نظر گرافیکی نخواهید دید و تمام پلتفرمها (PC , XBOX360 , PS3 ) از نظر کیفیت یکی هستند .

آخرین ویرایش:
ممنون از دوستان.
منظور از 60 فریم در PC نرخ حداقل Frame Rate روی یک سیستم استاندارد هستش (غیر اینه؟!) ولیکن حق باشماست که کارمک گفته روی کنسولها اما بازم منظورم این بود که باورش سخته چون هرچقدر هم که کارمک بزرگ باشه بازی واقعا زیباتر از حد تصوریه که یه کنسول توان پردازشش رو با این نرخ فریم داشته باشه!
اما در مورد DOOM4 هم کاملا حق باشماست و این بازی قطعا با توجه به زمانش برترین استفاده رو از IDtech5 خواهد برد خصوصا اینکه به قول اون دوستمون بخاطر وسعت مراحل و لزوم سرعت فریم بالا در سبک ریسینگ در RAGE نیاز هستش که مقداری از جزئیات فدا میشده ولی قطعا در DOOM4 آینطور نخواهد بود چون با یک FPS کامل طرف هستیم.
نکته ی دیگه اینکه lead Platform در Rage مثل دیگر بازی ها معنی نداره چون یک تیم داره در آن واحد بر روی تمام پلتفرم ها کار میکنه و یعنی اینکه این بازی در یک زمان برای هر چهار پلتفرم PC ، Xbox 360 ، PS3 و Mac در حال ساخته و تمام این کار توسط یک تیم انجام میشه که این هم یکی از خصوصیات منحصر به فرد موتور id Tech 5 هست
در مورد این نکته هم باید بگم که خیلی وقت پیش این موضوع معلوم شد (البته صرف نظر از حقیقت بودن یا نبودنش) ولیکن منظور من از پلتفرم اصلی پلتفرمی که اولین بار بازی روش به نمایش درومد.پس پلتفرم اصلی mac هستش.

من اکثرا پستهامو بدون جا انداختن سوالی میدم (اونایی که منو میشناسن میدونن) ولیکن اینبار انگار کارم درست نبوده که مجبور شدم اینهمه ((منظورم این بود)) بکار ببرم!!!
هرچند دست اخر اگر ضعف اطلاعاتی میبینید ازتون عذر میخوام.

به خدا گرافیکش اونقدری که می گید بالا نیست!
اااااااااااااااااه!؟!:eek:

من گفتم تو پستام جای سوالی نمیزارم ولی این بیستمین باره که از این حرفا میزنن!
حالا من هیچی.اون دوتای دیگه کلی حرف زدن!
البته دوست عزیز منظورم توهین نیست ولی بخدا با کوچکترین دقتی میتونه هرکسی خیره کنندگی گرافیک این بازی رو متوجهش بشه.از بسیاری جهات هم این انجین برتر از CRY ENGINE 2.0 بکار رفته در بازی CRYSIS بنظر میاد.هرچند هنوز برتریهایی در CE2.0 دیده میشه ولیکن این معادلات قطعا بهم خواهد ریخت.
جدای از بحث performance که قطعا IDtech5 بینهایت در اون بهتر عمل کرده از نظر جلوه های گرافیکی هم این انجین به CE2.0 برتریهایی از خودشون نشون میده و قطعا با عناوینی مثل DOOM4 این برتریها بسیار بیشتر خواهند شد.
هرچی نباشه id سابقه بسیار بیشتری از CRYTEK خصوصا در زمینه تکنیکهای برنامه نویسی داره (جان کارمک خدای این کاره) و اصلا یکی از منابع درامدش فروش تکنیکهای گرافیکی و برنامه نویسی هستش و از این نظر همیشه پیشرو بوده!(CRYTEK دراصل همین تکنیکهای قبلی رو پیشرفت داد و الحق کار بزرگی هم کرد ولیکن کارمک یک مبدع تکنیک هستش و IDtech5 هم قطعا تنیکهای زیادی رو با خودش به همراه داره.برای نمونه همین mega texture)

از اون حرفها بود !
میتونم بپرسم شما گرافیک بالا به چی میگین .
اولا که تصاویر با جزئیات بالا نیستند و کیفتشون پایینه .
دیگه تو هر سایتی تو دنیا هر فرومی بری همه از این بازی شگفت انگیز شدند و این تعریفهایی که ما میکنیم از این بیشتر هم برای بازی میکنند! دیگه گفتن نمیخواد به هر سایت معتبری سر بزنی بببین در مورد این بازی چی میگن .
تکسچر در این بازی بقدری زیاده که کارمک میگه شما در هر صحنه هر چقدر تکسچر که دلتون میخواد میتونید به کار ببرید حتی شما میتونید لکه های روغن روی یک ماشین را مشاهده کنید و حتی کوچکترین نوشته ها روی سنگها و اشیاء .
شما تصور کنید که با این تکسچر چه دنیای پر از جزئیات میشه ساخت که از تصاویر هم کاملا مشخصه که شما تشخیص ندادید ؟!
تو را خدا دیگه به هر بازی ایراد بگیرید دیگه برای این بازی نه . با این بازی شوخی نکنید .

آخرین ویرایش:
فاجعه باهات موافقم.
از اون حرفها بود !
میتونم بپرسم شما گرافیک بالا به چی میگین .
اولا که تصاویر با جزئیات بالا نیستند و کیفتشون پایینه .
دیگه تو هر سایتی تو دنیا هر فرومی بری همه از این بازی شگفت انگیز شدند و این تعریفهایی که ما میکنیم از این بیشتر هم برای بازی میکنند! دیگه گفتن نمیخواد به هر سایت معتبری سر بزنی بببین در مورد این بازی چی میگن .
تکسچر در این بازی بقدری زیاده که کارمک میگه شما در هر صحنه هر چقدر تکسچر که دلتون میخواد میتونید به کار ببرید حتی شما میتونید لکه های روغن روی یک ماشین را مشاهده کنید و حتی کوچکترین نوشته ها روی سنگها و اشیاء .
شما تصور کنید که با این تکسچر چه دنیای پر از جزئیات میشه ساخت که از تصاویر هم کاملا مشخصه که شما تشخیص ندادید ؟!
تو را خدا دیگه به هر بازی ایراد بگیرید دیگه برای این بازی نه . با این بازی شوخی نکنید .
اين به هر كسي مربوط ميشه ، يا سطح توقعات ما بالا رفته يا سطح توقعات شما خيلي پايين از گرافيك. اين گرافيك كه من ميبينم خوب هست و عالي هم هست ولي برترين نيست كه اينقدر خودتون داريد به درب و ديوار ميزنيد.
فقط تسكچر و... كه نشان دهنده گرافيك يك بازي نيست.

فقط تسكچر و... كه نشان دهنده گرافيك يك بازي نيست.

دقیقا صرف تکسچرهای عالی نمیشه گفت که گرافیک بالاست و برای همین هم هست که من هنوز خیلی مقایسه ای بین IDtech5 و CE2.0 عمل نکردم.
ولیکن برای اینکه نشه یه گرافیک real time رو از CG تشخیص داد به خیلی نکات دیگه بغیر از MEGA TEXTURE نیاز هستش.ضمن اینکه بخش اعظمی از همین پردازش گرافیکی مربوط به تکسچرها میشه پس رفع کردن این مشکل حتی تا حدودی میتونه کلی جا برای پیشرفت بخشهای دیگه باز کنه.

اینکه گرافیک این بازی رو دیدنی و بهترین بخونیم با توجه به استدلال های منطقی کار درستیه و من و نه هیچ یک از دوستان دیگه هم به صرف دقت بالای بافتها این نظر رو ندادیم هرچند به این مطلب متهم شدیم!
البته به طور کلی و از روی این عکسهای بیکیفیت نظر دادن زود هستش ولیکن اول از همه همینقدر هم برای عالی دونستن گرافیک بازی کم نیست خصوصا اینکه من به شخصه تجربم اونقدرها هم کم نیست که فقط با دیدن چندتا افکت ساده یا یه دورنمای خیره کننده خودمو ببازم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or