تصاویر بازی PES 2010

emperor 69

Killer
کاربر سایت
سلام

من نباید این تاپیک رو میزدم خودمم میدونم ولی حالا دیگه اینجوری شد ( لطفآ اگه چرت و پرت دارم میگم اروم هم توضیح بدین متوجه میشم)

اما میرسیم به تاپیک چند وقته پیش دو عکس از این بازی منتشر شد که این بازی رو تایید کرد و حالا یه عکس دیگه دیگه از بازی منتشر شده که فکر کنم ( از اونجایی که من ایتالیایی هیچی نمیدونم و این فهم خودم از مطلب هستش :biggrin1:) konami این تصویر رو به عنوان تصویر ingame از بازی منتشر کرده و این یکم غیر قابل باور هستش چون سری بازی های PES هیچوقت همچین گرافیکی نداشتن

عکس :

عکس های قبلی :

منبع خبر

من داشتم صفحه ی قبل رو میخوندم به چیزای جالبی بر خوردم.یکی از دوستان گفته بود این تصویر از نزدیکه و مهم نیست,از دور مهمه.یعنی اینکه مثلا تصویر بالای فیفا بهتر از pes هست!!!!نیازی به توضیح نداره چون علامت تعجب شرح میده.توی فوتبال گیم پلی حرف اول بازی رو میزنه نه گرافیک و البته مهمترین قسمت گرافیکش هم ساخت فیزیک مناسب و شکل و شمایل بازیکناست.ماشاالله تو فیفا انگار همه امامن و کله هاشون همه لامپ مهتابیه.شما یه نگاهی به کاکا و رائول تو pes بندازید و مقایسه کنید با فیفا.انگار که پناهنده های افغانی هستن نه رائول و کاکا(فیفا).من نمیدونم این چیه تو دهن همه افتاده که fifa next gen هست!!!!!خب باشه...
شما برید تو فیفا 4 تا تک به تک بزنید تو pes هم همینطور تا تنوع و البته طبیعت فوتبال رو ببینید.
اینم چند تا عکس دیگه از منو ها که عالیه!!!!

http://www.gamespot.com/xbox360/spo...m_act=convert&om_clk=gsimage&tag=images;img;1

من داشتم صفحه ی قبل رو میخوندم به چیزای جالبی بر خوردم.یکی از دوستان گفته بود این تصویر از نزدیکه و مهم نیست,از دور مهمه.یعنی اینکه مثلا تصویر بالای فیفا بهتر از pes هست!!!!نیازی به توضیح نداره چون علامت تعجب شرح میده.توی فوتبال گیم پلی حرف اول بازی رو میزنه نه گرافیک و البته مهمترین قسمت گرافیکش هم ساخت فیزیک مناسب و شکل و شمایل بازیکناست.ماشاالله تو فیفا انگار همه امامن و کله هاشون همه لامپ مهتابیه.شما یه نگاهی به کاکا و رائول تو pes بندازید و مقایسه کنید با فیفا.انگار که پناهنده های افغانی هستن نه رائول و کاکا(فیفا).من نمیدونم این چیه تو دهن همه افتاده که fifa next gen هست!!!!!خب باشه...
شما برید تو فیفا 4 تا تک به تک بزنید تو pes هم همینطور تا تنوع و البته طبیعت فوتبال رو ببینید.

http://www.gamespot.com/xbox360/spo...m_act=convert&om_clk=gsimage&tag=images;img;1
آقا پسر قرار نشد بحث مقایسه راه بندازی
شما بشین PES رو بازی کن:smile:

نمیدونم این چیه تو دهن همه افتاده که fifa next gen هست!!!!!خب باشه...

این چیزی که تو دهن مردم افتاده رو اشتباه فهمیدید ... منظور از next gen نسخه ی
کنسولی فیفا هست که انصافا خیلی عالیه ... اما تو pc حق با شماست ... :-"

من واقعا برای بعضی ها متاسفم که هنوز تو عالم کودکی موندن و با بازی کردن گیم پلی بچگانه ی فیفا حتی به خودشون اجازه نمی دن در مورد PES فکر کنن .

انصافا من فن فیفا بودم اما عکسا رو که دیدم فهمیدم گرافیک واقعی طراحی چهره چیه!!!:eek:
لا مسب عجب گرافی داره. اما کاشکی گیم پلی این بازی مثل قبلیه و ما قبل ترش آشغال نباشه!

من واقعا برای بعضی ها متاسفم که هنوز تو عالم کودکی موندن و با بازی کردن گیم پلی بچگانه ی فیفا حتی به خودشون اجازه نمی دن در مورد PES فکر کنن .
سلام
اولا که بچه خودتی
دوما اگر قوانین رو خونده باشی گفتن مقایسه درباره این بازی و کل کل راه نندازید وگرنه مطمعن باش اگر آزاد بود الان من پرچم کل کل رو تو تاپیک برافراشته بودم:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or