تصاویر بازی PES 2010

emperor 69

Killer
کاربر سایت
سلام

من نباید این تاپیک رو میزدم خودمم میدونم ولی حالا دیگه اینجوری شد ( لطفآ اگه چرت و پرت دارم میگم اروم هم توضیح بدین متوجه میشم)

اما میرسیم به تاپیک چند وقته پیش دو عکس از این بازی منتشر شد که این بازی رو تایید کرد و حالا یه عکس دیگه دیگه از بازی منتشر شده که فکر کنم ( از اونجایی که من ایتالیایی هیچی نمیدونم و این فهم خودم از مطلب هستش :biggrin1:) konami این تصویر رو به عنوان تصویر ingame از بازی منتشر کرده و این یکم غیر قابل باور هستش چون سری بازی های PES هیچوقت همچین گرافیکی نداشتن

عکس :

عکس های قبلی :

منبع خبر

سلام
اولا که بچه خودتی
دوما اگر قوانین رو خونده باشی گفتن مقایسه درباره این بازی و کل کل راه نندازید وگرنه مطمعن باش اگر آزاد بود الان من پرچم کل کل رو تو تاپیک برافراشته بودم:laughing:
این بازی گرافیکی در حد B داره و من هم نمی گم که گرافیک خیلی بالایی داره اما هر چی باشه گیم پلیش خیلی خیلی از FIFA سر تره .
در مورد اون عکس ها هم علاوه بر اینکه در 2010 بدن و ماهیچه ها بهتر شدن چمن بازی هم با بهره گیری از گامای عالی حجم گرافیکی بالایی هم داره .
در ضمن دوست عزیز اگه تو عاشق کل کل باشی به نظرم بهتره به یه روانشناس مراجعه کنی .:hug:

به نظر من Pes همیشه بهتر عمل کرده حتی 09 هم با اینکه خیلی ازش انتقاد شد عالی بود.....
امیدوارم قبل از پاییز بیاد..

آخرین ویرایش:
آرش دستت دردنکنه خیلی داری زحمت میکشی برای عکسها. فقط یک نکته این عکس ها من 3 تاش رو توی نمایشگاه E3 دیده بودم فکر کنم قدیمی بودش:biggrin1: البته ببخشیدها

اقا دستت درد نکنه
میگم تو این عکسا اون دو تا که پریدن هوا به نظر شما خیلی هوا نیستن؟؟!!! انگار فوتبالیست هاست :biggrin1:
تو اونیکی عکسه تورس که افتاده زمین من اصلا درک نمیکنم تو چه موقعیتی بوده و چرا اینجوری پهن شده :biggrin1:

به نظر من فیزیک توپpes از فیفا همیشه بهتر بوده حتی زمانی که فیفا بازی بهتری بوده مثل سال پیش که fifa 2009 که از pes 2009 بهتر بود ولی باز هم فیزیک توپ بد تری داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or