تصاویر بازی PES 2010

emperor 69

Killer
کاربر سایت
سلام

من نباید این تاپیک رو میزدم خودمم میدونم ولی حالا دیگه اینجوری شد ( لطفآ اگه چرت و پرت دارم میگم اروم هم توضیح بدین متوجه میشم)

اما میرسیم به تاپیک چند وقته پیش دو عکس از این بازی منتشر شد که این بازی رو تایید کرد و حالا یه عکس دیگه دیگه از بازی منتشر شده که فکر کنم ( از اونجایی که من ایتالیایی هیچی نمیدونم و این فهم خودم از مطلب هستش :biggrin1:) konami این تصویر رو به عنوان تصویر ingame از بازی منتشر کرده و این یکم غیر قابل باور هستش چون سری بازی های PES هیچوقت همچین گرافیکی نداشتن

عکس :

عکس های قبلی :

منبع خبر

آقا بی خیال شید که ثابت کنید کدوم بهتره در باره عکس ها بگید چون بنده خودم 3 سال هست دارم با این طرفدار های pes ور میرم آقا اینا اینجور فوتبال را بلدن کاریش هم نمیشه کرد ما هم فیفا و اما در باره ی عکس ها
ps3-pro-evolution-soccer-2010-1244132065-5.jpg

چه تغییری توی این میبینید البته بله یکم تغییر هست ولی آیا بعد یک سال به این میگن تغییر ؟;)
تازه مگر شما میخواهید بازی را از پایین انجام بدین که میگین وای چی شده گرافیکش مهم این هست که از دید بالا چی باشه
من که زیاد برام فرقی نداره هر دو رو بازی میکنم ولی GodFather یه نگاهی بنداز به عکس پایینی عضله پاهارو ببین :biggrin1: بالا رو هم ببین نور پردازی هم بهتر شده در کل ما که جفتش هم FIFA هم PES بازی میکنیم

من هنوزم با این قضیه هوش مصنوعی مشکل دارم تو این بازی!
rif8s0.jpg

الان تو عکس بالایی ماسکرانو داره به چی نگاه میکنه؟:biggrin1:
fom5jr.jpg

یا تو این عکس اون پسره که به نظر آلونسو ئه اینگار داره از پیاده رو رد میشه:biggrin1:
کلا کارایی که بازیکنا انجام میدن(که اکثرا از باگهای بیشمار بازیه) خیلی اعصاب خورد کنه که به نظر تو این بازیم کم نیست!

محمد جان مازکرانو احتمالا تو اون لحظه داره به مهاجمی که Eto'o می خواد بهش پاس بده نگاه میکنه ببینه توپ بهش میرسه یا نه:biggrin1: در مورد آلونسو هم خوب وقتی کاری ازش بر نمیاد بنده خدا ایستاده تا ببینه توپ کدوم ور میافته:biggrin1:

من هنوزم با این قضیه هوش مصنوعی مشکل دارم تو این بازی!
rif8s0.jpg

الان تو عکس بالایی ماسکرانو داره به چی نگاه میکنه؟:biggrin1:
fom5jr.jpg

یا تو این عکس اون پسره که به نظر آلونسو ئه اینگار داره از پیاده رو رد میشه:biggrin1:
کلا کارایی که بازیکنا انجام میدن(که اکثرا از باگهای بیشمار بازیه) خیلی اعصاب خورد کنه که به نظر تو این بازیم کم نیست!
زدی تو خال!!!!
تو جلو اومدن دروازه بان ها که شوت!!!!!!! من که امسال فیفا رو میگیرم تو این دو شماره ی آخر pes بد زد تو ذوقم.
گرافیک و فیزیک بازی هم که گند بود. مثلا بازیکن ها با هم دست میدادن رو هوا به هم دست میدادن.

بازی PES هر چه تغییر نکنه بهتره
چون گیم پلی این بازی همیشه عالی بوده
از Winning Eleven بگیر تا PES 2010

عالی بودن این به خاطر راحتی بیش از حد و تخیلی بودن و نداشتن 60 درصدی هوش مصنوعی هست.

انشا ا.. نسل بعد- این نسل که هرچی میگذره بدتر میشه- باید بن و پایه PESرو درست و گنده بزارن-
تا بتونه بزرگیش رو نشون بده-
فکر نمیکنم این نسل بتونن-
به قول خود سازندش- هنوز توی انیمیشن بازیکنا خیلی ضعیفن باقی بساط رو بی خیال

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or