Kainé Kuraudo Sutoraifu کاربر سایت Nov 2, 2011 #61 جَوّش داره بهتر و بهتر میشه از این عکس های این بالا الان تریلر نیومده ! خیلی خوب به نظر میرسن ! اون اژدها چیه اون وسط ؟! ریو ؟
جَوّش داره بهتر و بهتر میشه از این عکس های این بالا الان تریلر نیومده ! خیلی خوب به نظر میرسن ! اون اژدها چیه اون وسط ؟! ریو ؟
bluestar کاربر سایت Nov 2, 2011 #62 این عکس ها رو که می بینم آدم صبرش تموم میشه . زودتر بازی رو بدبد دیگه:d
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Nov 3, 2011 #63 Reactions: Blaugrana and Kainé
Captain_Black کاربر سایت Nov 3, 2011 #64 من خیلی این سری رو دوست دارم ولی نمیدونم چرا احساس خوبی به این NGS3 ندارم.خدا کنه اونطوری نباشه که فکر میکنم.از وقتی NGS2 برای PS3 اومد که ای کاش نمیومد به این شماره بدبین شدم
من خیلی این سری رو دوست دارم ولی نمیدونم چرا احساس خوبی به این NGS3 ندارم.خدا کنه اونطوری نباشه که فکر میکنم.از وقتی NGS2 برای PS3 اومد که ای کاش نمیومد به این شماره بدبین شدم
Kainé Kuraudo Sutoraifu کاربر سایت Nov 17, 2011 #66 اون عکس یکی مونده به آخر اون بابا برقیه عجب چیز جالبی میزنه ! اون دراگون سورد چرا رنگ دسته ـش سیاه شده ؟!
اون عکس یکی مونده به آخر اون بابا برقیه عجب چیز جالبی میزنه ! اون دراگون سورد چرا رنگ دسته ـش سیاه شده ؟!
BARDI YA کاربر سایت Dec 8, 2011 #70 نوشته شده توسط kolange_edalat: بیشتر... I LIKE IT WOOOOOOOOOhOOOOOOOOOO
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Dec 19, 2011 #71 ---------- نوشته در 05:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:36 PM ارسال شده بود ----------
hosein me کاربر سایت Dec 22, 2011 #75 [TABLE="align: center"] [TR] [TD="bgcolor: #eeeeee"] [/TD] [TD="bgcolor: #eeeeee"] [/TD] [TD="bgcolor: #eeeeee"] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: #eeeeee"] [/TD] [TD="bgcolor: #eeeeee"] [/TD] [/TR] [/TABLE]
[TABLE="align: center"] [TR] [TD="bgcolor: #eeeeee"] [/TD] [TD="bgcolor: #eeeeee"] [/TD] [TD="bgcolor: #eeeeee"] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: #eeeeee"] [/TD] [TD="bgcolor: #eeeeee"] [/TD] [/TR] [/TABLE]