به نظر من که کلا گیم پلی شماره ی 2 مشکلی نداشت! فقط دوربین بعضی جاها رو اعصاب میرفت مخصوصا جاهایی که باید چند بار میپریدی تا خودتو به یه جا برسونی یا مثلا راهروهای تنگ و باریک! به جز این سرعت گیم پلیش فوق العاده بود به نظرم! همون ایرادات دوربینو بر طرف کنن و به بقیه ی جاهاش دست نزنن هم راضیم!:dسبک گرافیکی بازی تغییری نکرده حداقل تو این عکسا که اینجوریه امیدوارم گرافیکش نسبت به نسخه ی قبلی حداقل از نظر تکنیکی پیشرفت کرده باشه چون یکش تو زمان خودش یکی از بهترینا بود ولی دوش نه گیم پلیشم با اینکه تو نسخه ی اول حسابی بازارو تکون داد ولی دوش عملا پیشرفتی رو نداشت به هر حال اگه مثل یکش که رو ایکس باکس اولیه اومد باشه میتونه حتی لقب goty رو هم دریافت کنه
من باب Level Design شماره 2 فاجعه بود! هرچند شماره اول هم داستان خیلی خوبی ندشت ، اما عملا 2 ، اگر داستان نداشت بهتر بود!!!خدا کنه یه داستان درست درمون (متوسط) با یه گیم پلی درگیر کننده مثل شماره اولش بدن بهمون + اکشنی که عمق داشته باشه ...من که خودم سرعت و خشونت شماره ی 2 رو بیشتر میپسندم نسبت به شماره ی 1 !
اینکه گفتم به بقیه ی جاهاش دست نزنن منظورم گیم پلی بود:d!(به جز مشکلات دوربین!)من باب Level Design شماره 2 فاجعه بود! هرچند شماره اول هم داستان خیلی خوبی ندشت ، اما عملا 2 ، اگر داستان نداشت بهتر بود!!!خدا کنه یه داستان درست درمون (متوسط) با یه گیم پلی درگیر کننده مثل شماره اولش بدن بهمون + اکشنی که عمق داشته باشه ...

میخوای بدونی چند نفر با اون حرفای من موافقن؟
اینو ببین :
![]()
![]()
![]()
لطفآ برای کوبیدن یک بازی چیزی بگید که حداقل خودتون یک بار دیده باشید.![]()

به نظر من که همه شماره هاش مسخره بود
فضاهاش اینقدر خلوت و سوت و کور بود که ادم خوابش میگرفت
دشمن هاشم مسخره
طرز راه رفتنشم مثل این بجه ابی ها بود
استیلش از پشت هم که....
اینم زود ویرایش هر کی ببینه سریع میفهمه امتیازا واقعیه یا کشک!میخوای بدونی چند نفر با اون حرفای من موافقن؟
اینو ببین :
![]()
![]()