تصاویر بازی Ninja Gaiden 3

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وحید ! baw این چیه میگی آخه
یکی از سخت ترینو حرفه ای ترین بازیا رو زیر سوال بردی نگو پسر
اینم زود ویرایش هر کی ببینه سریع میفهمه امتیازا واقعیه یا کشک!
تفاوت زمان و ... :d

HALO هم از نظر خیلیا حرفه ایه اما من یه دقیقا هم نمیتونم تحملش کنم:d
امتیازا درسته
سایت قاطی کرده =))
میتونی از تک تک اون کاربر بپرسی>:)

خیلی دوست دارم بازی از محیط های مدرن و شهری فاصله پیدا کنه و مثل سری اونیموشا تو بافت سنتی ژاپن اتفاق بیوفته...
اگر مثل شماره یک و دوش باز هم دشمناش آر پی جی زن و توپ و تانک و یه مشت تفنگ بدست باشند مفت نمی ارزه....

معمولا کسایی که بازی رو مسخره می کنن سختی زیاد بازی حرصشون رو در اورده

گیمرهای قدیمی که روی nes این بازی رو رفتن قدرشو فقط می دونن

عالي عالي عالي :d يكي از جذاب ترين و خونين ترين ها ميشه :d من لحظه به لحظه علاقم به اين يكي داره بيشتر ميشه :d به خصوص كه بالاخره يه دستي به سر و روي لباس ريو كشيدن و از اون حالت تقريباً ساده در اومده :d

عالي عالي عالي :d يكي از جذاب ترين و خونين ترين ها ميشه :d من لحظه به لحظه علاقم به اين يكي داره بيشتر ميشه :d به خصوص كه بالاخره يه دستي به سر و روي لباس ريو كشيدن و از اون حالت تقريباً ساده در اومده :d
لباسش که فرقی نکرده!:d کرده؟!

هوش مصنوعی در حد هویج:|!گرافیکشم تقریبا داغونه. دمو ها رو دیدم اصلا راضی کننده نبود(البته تو بعضی از بخشا)
نکته عجیب دیگه هم این بود که به هیچ وجه سر و دست و پا قطع نمیکرد فقط بخشی از بدنو پاره میکرد!

لباسش که فرقی نکرده!:d کرده؟!
معلومه که تغییر کرده :d یه عکس از قبلی در کنار این ببین :دی توی قبلی به خاطر قلمبه قلمبه هایی که روی لباس بود بدن ریو یه کم جمع و جور و کوچیک به نظر میرسید ولی توی این یکی به خاطر خطوط عمودی و مایل بشتر بدنش کشیده تر دیده میشه کلاً این یکی یه ابهت خاصی داره :دی

یه Darkness خاصی داره تصاویر ، زیادی دیگه تاریکه بازی :دی میترسم زیادیمون کنه :دی !!! خدا کنه تنوع محیطی خوبی رو شاهد باشیم توش ... هم چنان معتقدم گرافیک داغونه ! البته ایشالا دُرُس میشه :)

خدا کنه قیافش رو نشون ندن، یه عکسایی منتشر شده که داره ماسکش رو در میاره، خدا کنه در نیاره، تو کف بمونیم.
همین الآن شما میتونی از کف در بیای :دی !
w3jw36zuwjbddx22pwy.jpg

چرا هیچکی DOA بازی نمیکنه ... /:)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or