موافقم کرایتک فقط میتونه با یه سخت افزار نامحدود یه بازی خوب از لحاظ گرافیکی (تاکید میکنم فقط و فقط از لحاظ گرافیک) بدهمقایسه ی crysis pc و بازیهای کنسولی عملا بحثی اشتباه است ولی اگه بخوایم فقط در مورد بازیهای کنسولی و اونم ژانر اول شخص مقایسه راه بندازیم بدون شک killzone 3 از لحاظ گرافیکی بیرقیب خواهد بود . حداقل تا الان کرایسیس کنسولی به هیچ وجه اونطور که crytek ادعا کرده نیست .
Comparing the PC version of crysis with console games is completely wrong , but if we want to make a comparison among console games and more specificaly FPS genre, withoaut a doubt there is'nt any game to rival killzone 3 in terms of graphics. Atleast the console version of crysis has'nt so far been that amazing as Crytec has claimed .
اینم یه تمرین برا امتحان فاینال مقاله نویسی :biggrin1:
موافقم کرایت فقط میتونه با یه سخت افزار نامحدود یه بازی خوب از لحاظ گرافیکی (تاکید میکنم فقط و فقط از لحاظ گرافیک) بده
این نشون میده که برنامه نویساشون ضعف دارن بر خلاف ادعاشون
شخصا گرافیک KZ2 رو خیلی بالاتر از کرایسیس 2 نسخه کنسولیش میدونم
من نمیدونم مشکل شما چیه؟؟؟؟؟چند روز دیگه که منتقدا به قسمت های دیگه به غیر از گرافیک نمره دادن خودت میفهمی ویرایش میکنی ....
من نمیدونم مشکل شما چیه؟؟؟؟؟
ساختن یک گرافیک عالی با سخت افزار نا محدود ارزشش خیلی کم تر از ساخت یک گرافیک دیدنی روی یک سخت افزار محدود هست!
در ضمن چند ماه دیگه کرایسیس 2 میاد چجوری اینا میخوان این افتضاح دیدنیشون رو اصلاح کنن؟
خوب باشه ما که بدمون نمیادچند روز دیگه که منتقدا به قسمت های دیگه به غیر از گرافیک نمره دادن خودت میفهمی ویرایش میکنی ....
...
نسخه اولو بازی کردم بسه!
حرف من رو گرافیک بود نه بقیه بخشا!
خوب باشه ما که بدمون نمیاد
نسخه یک هیچی به جز گرافیک نداشت
در مورد گرافیک نسخه کنسولیشونم خیلی حرفها زدن ولی تریلر هایی که دادن حتی به kz2 نمیرسید
1-پس در مورد داستانم میشه که همچین اتفاقی بیوفته
2-شما داستان بازی میدونی چیه که اینطوری طرفداری میکنید؟ نکنه بازی کردید و خبر دارید؟
خیلی ها تا حالا ps3 رو از نزدیک ندیدن اون وقت دارن در مورد بازی های ps3 نظر میدن . شما اول برید نسخه ی 2 بازی رو کنید و تریلر kz3 رو ببینید او وقت بیایید نظر بدید:laughing:
شما که حوصله بحث نداری بحثو شروع نکنداداش دلیلت خیلی منطقی بود ... چون نسخه اولو بازی کردی دیگه نتیجه گرف.... جالب بود در کل
حوصله بحث محث ندارم چون بیکار نیستم بیام جواب کسایی که زبونشون به کیبوردشون وصله رو بدم چون خیلی وقته این بحث هست و قبلا دلیل منطقی اورده شده اگر میخواستید قبول کنید همون اول میکردین( از همون پست 80 میشه فهمید دلایلتون چیه ) به هر حال
چند روز وایستید شاید کنفرانس هااا راضیتون کنه اگر هم نکرد چند ماه وایستید خوده بازی رو ببینید تا باور کنین شاعر میگه چیزی که عیانه چه حاجت به بیانه
موفق باشین