تصاویر بازی KILLZONE 3

vivanred

کاربر سایت
killzone3.jpg

منبع

Last edited by a moderator:
سلام عزیزان
اگه میشه اینقدر داغه دلمونا تازه نکنید آخه ما چه جوری تا عرضه این ابرگیم صبرکنیم آخه ما که ایوب نیستیم گرچه میدونم اون والا مقام هم اگه الآن بود نمیتونست و آب میشد

از رقیبان خودش مثل هیلو و RAGE و ... فقط از یه نظر شاید بتونه جلو بیفته اونم گرافیکه از بقیه لحاظ صد درصد کم میاره.کیلزون2 اخرش اون یارو خودکشی میکنه ما هم تف میندازیم تو صورتش بی صبرانه منتظر نسخه سوم هستم.

خدایی قشنگه شاید سر کیسه خالی رو شل کردم گرفتمش این پی اس تری خاک خورده رو یه حالیش دادم.

گرافیکش قشنگه اما دیگه فک انداختن نداره همچین. این روزها همه بازیا این شکلی شده ببینم اصلا مگه کرایسیز 1 رو بازی نکردید؟! LOL

خدا بخیر کنه . من مرده شما زنده سال دیگه همین موقع همه تو سرو کله هم میزنیم که GOTY کدومه و از همه مهمتر بهترین گرافیک کدوم هستش ! عکسها دیوانه کننده بود . خدارو شکر حدودا نزدیک به عرضه-ی بازی هستیم

خدا بخیر کنه . من مرده شما زنده سال دیگه همین موقع همه تو سرو کله هم میزنیم که GOTY کدومه و از همه مهمتر بهترین گرافیک کدوم هستش ! عکسها دیوانه کننده بود . خدارو شکر حدودا نزدیک به عرضه-ی بازی هستیم

حالا این عکسها هیچی ، ویدیوی Gameplay ش دیوانه کننده بود من نمیدونم چجوری همچین جوی با این گرافیک سنگین و این همه افکتهایی که نمونش نیست و Texture های فوق العاده و .... جا شده تو این ؟!!!

خداییش خیلی عجیب غریبه اصلا :d

• Like
Reactions: War Has Change
چند دقیقه پیش یه گیم پلی 20 و خورده ای دقیقه ای دیدم ازش :دی
مرحله برفیش بود ، بعضی چیزاش یکم توی ذوق میزد ...
مثلا" بعضی جاها تکستچر های بی کیفتی داشتند ، ایشالا درست میشه ...
کلا سنگین بودن گرافیک از سرو کلش میبارید :دی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or