تصاویر بازی KILLZONE 3

vivanred

کاربر سایت
killzone3.jpg

منبع

Last edited by a moderator:
اینا عکس های که پایین گذاشتم جدید هستند. واقعا جزء فوق العاده چیزی نمیشه گفت!
حالا اینم دقت کنید که عکسها دست نخورده هستند! و مثل خیلی عکس قبلا کلی پلیش کاری نشده و این همون چیزیه که تو بازی میبینیم !
عجب سالی در اینده روبرو داریم ! یه کتک کاری تو سایت داریم که ......:دی

روی تصاویر کلیک کنید تا بزرگ بشن :

آخرین ویرایش:
بازم باید بهتر از اینا باشه وگرنه بد جوری جلوی Rage و مهمتر از اون Crysis کم میاره اگرچه هنوز فرصت باقیست !

وضع ما اینه اون وقت شما داری چی میخوان بکنن و بشه رو بهش فکر میکنی .

منم با حرف این دوستمون موافقم.بازیها کلا خیلی راه دارن تا از لحاظ گرافیکی به پای کریسیس برسن

باز شروع کردین شما ها شده یه خبر یا عکس راجب KZ بیاد شما کرایسیس رو وسط نکیشین .

Arsenal.gif

آخرین ویرایش:
بازم باید بهتر از اینا باشه وگرنه بد جوری جلوی Rage و مهمتر از اون Crysis کم میاره اگرچه هنوز فرصت باقیست !

طنازی نکنید تو رو خدا ... هیچ بازی ای که تا این لحطه ویدویی عکسی چیزی ازش منتشر شده با اینی که من دیدم قابل مقایسه نیست ! همونطور که گفتم کلا چیزه غریبی ه ...
لطفا هرکی میخواد نظر بده اول بره اون ویدیوهای جدیدی که از Gameplay منتشر شده و مال نسخه Preview هست رو حتما ببینه بعدش تازه میشه صحبت کرد ...

منم با حرف این دوستمون موافقم.بازیها کلا خیلی راه دارن تا از لحاظ گرافیکی به پای کریسیس برسن

فکر کنم منظور دوستمون Crysis2بود درهر حال الان با چیزی که ما میبینیم یک سرو گردن از از Crysis2بالاتره رقابتش با Rageو Uncharted 3دیدنی خواهد شد!

اگر بتونه تکسچر های باکیفیت تری در حد Rageارائه بده بدون شک لقب بهترین گرافیک رو میشه بهش داد!

طبق معمول من اصلا متوجه منظور شما نشدم ... میشه واضح تر بگید ؟!!
منظورم اینه که اینهمه به به و چه چهی که سر گرافیک بازیهای FPS میکنید، درصورتی که روی کنسول نبودن، احمقانه به نظر میرسید.
به علت بیفرهنگی و اطلاع هر بچه ی 12 ساله از The Pirates Bay الان ساخت بازی اختصاصی روی کامپیوتر غیر ممکنه. سازنده ها خودشون رو به سخت افزار به شدت محدود کنسولهای نسل جدید محدود کردن. و کنسول سازها هم بعد از 4-5 سال هنوز کنسول جدید ندادن بیرون (یک کنسول قبل ازین نسل نام ببرید که بیشتر از 5 سال عمر کرده).
در کل هرکس خیال کنه وضعیت بازیها در حال حاظر خوبه داره خودش رو گول میزنه.

منظورم اینه که اینهمه به به و چه چهی که سر گرافیک بازیهای FPS میکنید، درصورتی که روی کنسول نبودن، احمقانه به نظر میرسید.
به علت بیفرهنگی و اطلاع هر بچه ی 12 ساله از The Pirates Bay الان ساخت بازی اختصاصی روی کامپیوتر غیر ممکنه. سازنده ها خودشون رو به سخت افزار به شدت محدود کنسولهای نسل جدید محدود کردن. و کنسول سازها هم بعد از 4-5 سال هنوز کنسول جدید ندادن بیرون (یک کنسول قبل ازین نسل نام ببرید که بیشتر از 5 سال عمر کرده).
در کل هرکس خیال کنه وضعیت بازیها در حال حاظر خوبه داره خودش رو گول میزنه.

خب درسته کاملا ولی همینایی هم که الان روی کنسولها هستند به نسبت دید و انتظار ما عالی بنظر میان ... ولی اینو قبول دارم که مثلا اگه یه بازی کاملا اختصاصی و با موتور اختصاصی برای یک pc ه High end بسازن همه اینا جلوش مضحک بنظر میان !

gif time!

kz3g.gif

1
2
3
5
6
7
8

واقعاً چیز خفنی بود این ویدیو آخری! محیط بزرگ با این جزییات و گرافیک... هیجان فوق العاده ای هم داشت. ضمناً فراموش نشه که split screen بود یعنی دوبار رندر میشن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or