شما برو با کرایسیس ـون حال کنید!
چیکار به ما کنسول دار ها دارید! این پست رو دارید اینجا هم مثل تاپیک کرایسیس 2 جنگ و دعوا راه بندازید؟
ای وحید جان باز که زدی تو ذوقشون ... چی کارشون داری شاید برا بعضی ها ته گرافیکی که دیدن این باشه :cheesygri
...
منم هر چی نگاه کردم نفهمیدم. یکی به منم بگه.
ولی یحتمل یه چیزی داره که پرفروشه.فن ها نخوانندخواهشا فن ها نخوانندفن هایی که قصد تیکه پاره کردن دارند پیشاپیش معذرت می خوامنکنه با اون یارو این که تیکه پاره شده؟ یا شایدم جزییات زیاد؟ یا شاید تار بودن تصویر حالت انیمیشنی داده به بازی
شدیداً پیشنهاد میشه:
![]()
منم همين سوال رو دارم
خب عزیز شما دو تا کار انجام بده :kz2 بازی خیلی خوبیه و گیم پلی عالی داره و این از امتیازها معلومه
اما من پرسیدم توی این عکسها چی دیدین که چشاتو 4 تا شد؟
کجای گرافیک این عکس ها خوب بود؟
که خب کسی جواب نداد!
شما به دستهای این یارو نگا کن؟
خب دیگه فکر نکنم حرفی مونده باشه
---------------------
kz2 بازی خیلی خوبیه و گیم پلی عالی داره و این از امتیازها معلومه
اما من پرسیدم توی این عکسها چی دیدین که چشاتو 4 تا شد؟
که خب کسی جواب نداد!

این عکسا دستی کپچر شدن شما تریلر بازیو ببین بعد با هم صحبت میکنیم![]()
خب عزیز شما دو تا کار انجام بده :
2. یه سر به فرومهای بیگانه بزن ببین بعد از دیدن این تریلر چه چیزهایی نوشتن. دیگه وقتی 99% اونهایی که تریلر رو دیدن نظرشون با شما فرق داره , احتمالآ حق با اکثریت هست اگه خدا بخواد.
الان میخوای بگی که کرایسیس بازی کردی و گرافیکش خداست و دیگه نمیتونی به هیچ بازی نگاه کنی و اینجور بازی ها از چشم شما در این زمینه حقیر شمرده میشن؟!
منم میگم حق با شماست, کرایسیس بالاترین گرافیکی که ما دیدیم, بحث اینجا در رابطه با کنسول و بازی های کنسولیه! FPSـی با گرافیکی بالاتر از KZ3 یا 2 دیدی روی کنسول تا ما بریم اونو ببینیم چشمامون جای 4 تا 8 تا بشه!
الان میخوای بگی که کرایسیس بازی کردی و گرافیکش خداست و دیگه نمیتونی به هیچ بازی نگاه کنی و اینجور بازی ها از چشم شما در این زمینه حقیر شمرده میشن؟!اما من پرسیدم توی این عکسها چی دیدین که چشاتو 4 تا شد؟
lol جوابی نداری که بدی!میدونی چیه؟
اینقدر بی ربط حرف میزنی که اصلا ارزش جواب دادن هم نداری!
من در این تاپیک حرفی از کرایسیس نزدم!
خب بنده هم میتونم خیلی ها رو مثال بزنم که گفتن فیلم پدر خوانده اصلآ فیلم جالبی نیست و جزو 50 تا فیلم برتر تاریخ هم قرار نمیگیره ! این چیزی رو ثابت میکنه ؟! گفتم اکثریت مهم هست نه چند نفر !