تصاویر بازی KILLZONE 3

vivanred

کاربر سایت
killzone3.jpg

منبع

Last edited by a moderator:
1-سرعت گیم پلی مثل اینکه بیشتر شده(با توجه به gif اول که تعویض خشاب و ضربه زدن رو سریع انجام داد)
2-بورانی که دیده میشه به بهترین شکل ممکن طراحی شده
3-خشونت بازی خیلی بیشتر شده
4-افکت خونی که دیده از نسخه دوم هم بدتره(امیدوارم که از این شکل دربیاد)

پ.ن:احتملا پیشنمایش دوم بازی رو تا چندساعت بعد میبینیم:d

1-سرعت گیم پلی مثل اینکه بیشتر شده(با توجه به gif اول که تعویض خشاب و ضربه زدن رو سریع انجام داد)

فریم ریت این gif ها بالاست برای همینه فکر می کنید سرعت بازی بیشتر شده، ولی در واقع همچین چیزی نیست.

4-افکت خونی که دیده از نسخه دوم هم بدتره(امیدوارم که از این شکل دربیاد)

این مدل خون دلیل داره!
به خاطر جو هلگان گلبول های قرمز خون نمیدونم چی میشه این ریختی در میاد :دی

با توجه به ترایلر هایی که از شماره 2 این بازی دیدم

این gif ها خیلی بهتر هستن
پس شماره 3
100 درصد بهتر خواهد بود
کاملاً قبول دارم KZ3 صد در صد نسبت به شماره قبلی در تمامی زوایا شامل پیشرفت های شگرفی خواهد شد اما از روی 4 تا گیف بد کیفیت که نمیشه تشخیص داد, بزارید دو تا تریلر این گیم اچ دی بدن بیرون انوقت ـه که فکمون بیاد رو زمین! :d

کاملاً قبول دارم KZ3 صد در صد نسبت به شماره قبلی در تمامی زوایا شامل پیشرفت های شگرفی خواهد شد اما از روی 4 تا گیف بد کیفیت که نمیشه تشخیص داد, بزارید دو تا تریلر این گیم اچ دی بدن بیرون انوقت ـه که فکمون بیاد رو زمین! :d

اره بازی هنوز اوله راهه و نمیشه نظر داد

اما واسه من جذابیت همین gif ها از ترایلر شماره 2 خیلی بیشتر بود;)

تو اون مصاحبه ای که بازی رو پشتش نشون میداد واقعا برف و بورانو قشنگ درست کرده بودن
اگه دقت میکردید بعضی برفها آروم (مثل پر :biggrin1:) و بعضی ها تندتر میومدن پایین
حتی جهت بارش ها هم فرق داشت :biggrin1:
قطعا برفو بوران این از u2 هم بهتر شده :love:

فکر میکنم موج های اب نیاز به کار بیشتری دارند تا طبیعی تر بشوند در ضمن این کار میتونه باعث زیباتر شدن بازی بشه.
این عکس ها مربوط به نسخه Alpha بازی هستند! قطعاً ورژن فاینال بسیار بهتر از چیزی خواهد بود که الان میبینید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or