تصاویر بازی Halo Reach

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
با تشکر از فریدون عزیز ! Fratos دیگه ! :biggrin1:

پروژه مخفی Bungie عزیز پرده برادی شد. Reach نام بازی ست در سری بزرگ Halo که برای سال 2010 درنظر گرفته شده.
نسخه بتای این عنوان همراه Halo: ODST در سپتامبر امسال عرضه شد.

به نظر می رسد Bungie تمرکز خود کاملا بر روی بازی Halo : Reach گذاشته است. Brian Jarrard در این مورد با سایت G4 گفتگوی کوتاهی داشته است.

" Reach پروزه بسیار سختی برای ما خواهد بود زیرا جمع و جور کردن چنین پروزه ای به این وسعت کار سختی است. با توجه به تعداد نفراتی که روی ان کار می کنند و انتظاراتی که از ما دارند , Reach احتمالا به عنوان بزرگترن بازی تاریخ ما خواهد بود. "

Jarrard در اخر اعلام کرد : " Reach یک پروزه سه ساله کامل خواهد بود و از تکنولوزی های کاملا جدید استفاده می کند. می توان این تغییرات را با تغییراتی که بین Halo 2 تا Halo 3 به وجود امد مقایسه کرد. "

آخرین ویرایش:
VOYlZKGxg.jpg

این بازی هنوز تاریخ ریلیزش معلوم نشده؟

راستی این که میگن halo سرور اختصاصی داره یعنی چی؟ یعنی بدون لگ تو ایران میشه بازی کرد؟
نه تاریخ دقیقش معلوم نشده.

منظورت از سرور اختصاصی نمیدونم چیه:-"، ولی کلا Halo یکی از شاخترین سرور ها رو بین تمام بازیها داره.

تریلری رو که این عکسها از اون گرفته شده دیدم واقعا نمیدونم کسایی که تو این تریلر از بازی تعریف میکردن از چی بازی تعریف میکردن Halo بازی بزرگی هست اینو همه میدونن ولی گرافیک این بازی با چیزی که تا الان ازش نشون دادن از نظر تکنیکی هیچ پیشرفتی نداشته یه افکت موشن بلور خالی برای دوربین بازی بدون موشن بلور برای اشیاء و ... واقعا اینا چه جوری میخوان با این گرافیک پوز کیلزون 2 رو بزنن؟

اصلا مگه قرار بوده پوز کیلزون رو بزنند ؟
بعدشم بازی همش به گرافیک نیست! هیلو چیزی داره که بقیه بازی ها ندارند! (خودم بازی نکردم ولی زیاد شنیدم :d )
بازی هم الان تو مرحله ی بتا هست(فکر کنم ) و تا نسخه ی نهایی هنوز مونده!

بعدشم بازی همش به گرافیک نیست! هیلو چیزی داره که بقیه بازی ها ندارند! (خودم بازی نکردم ولی زیاد شنیدم :biggrin1: )
بازی هم الان تو مرحله ی بتا هست(فکر کنم ) و تا نسخه ی نهایی هنوز مونده!
منطِقِت منو كشته :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or