ای بابا بسه دیگه از اونور خبر میاد که تیم بازی را به مرگ تهدید کردن اینور هم که همش انتقاد خوب بازی نکنید به نظر من که خیلی هم خوب هست طرفداری هم حد داره تاپیک های devil may cry شده انگار تاپیک max pain3 که از اول هی گفتن چرا کچل شده چرا پیر شده حالا همشون دارن لحظه شماری میکنن بازی بیاد عکس های که یک بازی خوب رو نشون میده یعنی شما تمام علت بازی کردنتون طراحی دانته بوده و کلا اون بازی رو انجام میدادین که دانته توش هست اول بزارید بیاد مطمعن باشید اونجا مثل ایران نیست که با استخاره قرآن کاری بکنن اونجا روی هر چیزی فکر میکننخدابه همه صبربده٠ با اين دانته٠قيافش عين بچه گداهاشده٠لباساشم كثيفه ٠دانته خودمون شيك پوشو تميزه٠ولي اين ٠٠٠
100% طراحی شخصیت اصلی خیلی مهمه!!!ای بابا بسه دیگه از اونور خبر میاد که تیم بازی را به مرگ تهدید کردن اینور هم که همش انتقاد خوب بازی نکنید به نظر من که خیلی هم خوب هست طرفداری هم حد داره تاپیک های devil may cry شده انگار تاپیک max pain3 که از اول هی گفتن چرا کچل شده چرا پیر شده حالا همشون دارن لحظه شماری میکنن بازی بیاد عکس های که یک بازی خوب رو نشون میده یعنی شما تمام علت بازی کردنتون طراحی دانته بوده و کلا اون بازی رو انجام میدادین که دانته توش هست اول بزارید بیاد مطمعن باشید اونجا مثل ایران نیست که با استخاره قرآن کاری بکنن اونجا روی هر چیزی فکر میکنن
ای بابا بسه دیگه از اونور خبر میاد که تیم بازی را به مرگ تهدید کردن اینور هم که همش انتقاد خوب بازی نکنید به نظر من که خیلی هم خوب هست طرفداری هم حد داره تاپیک های devil may cry شده انگار تاپیک max pain3 که از اول هی گفتن چرا کچل شده چرا پیر شده حالا همشون دارن لحظه شماری میکنن بازی بیاد عکس های که یک بازی خوب رو نشون میده یعنی شما تمام علت بازی کردنتون طراحی دانته بوده و کلا اون بازی رو انجام میدادین که دانته توش هست اول بزارید بیاد مطمعن باشید اونجا مثل ایران نیست که با استخاره قرآن کاری بکنن اونجا روی هر چیزی فکر میکنن
میگن اگر دیدی داره ازت سوء استفاده میشه (حالا اسمشو هرچی دوس داری بذار :d) تا اونجا که توان داری مبارزه که اگر دیدی فایده نداره شل کن حالشو ببر100% طراحی شخصیت اصلی خیلی مهمه!!!
مثل اینه که توی GOW IV بیان برای کریتوس مو بزارن! بعد بندازنش تو کوچه پس کوچه ها با لباس هایی که این دانته پوشیده! خوب وقتی گند بزنند به طراحی شخصیت اصلی معلومه انتقاد هم ازشون زیاد میشه!!!
بازی خوبی هم شد باز هم مهم نیست! اینجا دارن از DMC سو استفاده میکنند :d (وقتی شخصیت اصلی رو تغییر دادن و فکر کنم کمی داستان و ... میتونستند به جاش یک بازی جدید بسازند!!! چه کاریه از اسم DMC استفاده کنند ؟ ) حالا میترسم جمعه چنین بلایی هم سر GOW IV بیاد! :d
عزیز من از یک بار دیگه هم گفتم مطمعن باش برای این کار دلایلی هست که اگر بگن اسپویلر میشه100% طراحی شخصیت اصلی خیلی مهمه!!!
مثل اینه که توی GOW IV بیان برای کریتوس مو بزارن! بعد بندازنش تو کوچه پس کوچه ها با لباس هایی که این دانته پوشیده! خوب وقتی گند بزنند به طراحی شخصیت اصلی معلومه انتقاد هم ازشون زیاد میشه!!!
بازی خوبی هم شد باز هم مهم نیست! اینجا دارن از DMC سو استفاده میکنند :d (وقتی شخصیت اصلی رو تغییر دادن و فکر کنم کمی داستان و ... میتونستند به جاش یک بازی جدید بسازند!!! چه کاریه از اسم DMC استفاده کنند ؟ ) حالا میترسم جمعه چنین بلایی هم سر GOW IV بیاد! :d
حالا گرافیک و صدا گذاریش چه طور بود ؟ راستی بازی معما داشت ؟ باس هاش چه طور بودن سخت ؟ آسون ؟ راستی اون یارو بالاخره کی بود ؟ شما که بازی کردی یه توضیح مختصری از بازی بدی ممنونت میشیم فقط یادت نره توی اسپویل بنویس چون هنوز بعضیا بازی رو نخریدن
یعنی خیلی هضمش مشکله ! باور کنید مسهل هم جوابگو نیست !