خیلی دیره واسه این سوالا ها عزیز جان !با دیدن عکسای بازی حسابی ناامید شدم ازش!
مخصوصا از قیافه ی جدید کرکتر اصلی! کلا بهش نمیخوره زیاد جالب باشه؛ CapCom ساخته ش دیگه آره؟ همون تیم ژاپنی همیشگی؟
خیلی هم دلت بخواد .. استودیو به این خوبی!خیلی دیره واسه این سوالا ها عزیز جان !
نه ،کپکام احمق داده بازی رو Ninja Theory ،سازنده Enslaved و Heavenly Sword بسازه .
علی داری کاری میکنی که خیلی شیک و مجلسی برگردم بگم هر کی از این آشغال خوشش میاد نوبه !
روی سگ من رو بالا نیار دیگه ... این Hater رو اگر یاد نمی گرفتین چه می کردین Bro ؟بنده خدا مشخصه خبر از چیزی نداره ،سوال پرسیده منم جوابش رو دادم . ما شدیم هیتر ... وااااااااامصیبتا ،وااااااااااخشتکا ...
من کی گفتم ؟! من گفتم از یه جایی به بعد دیگه از بازی تریلر ندیدم ،این کار رو برای هشتاد و پنج درصد بازیها انجام می دم !بینم ،الآن مثلا بازی از اونجایی که من Stop watching trailers کردم شد خدا ؟! نه عاقا جان ،بازی همون پخیه که از اول بود ... قرقره ، Remember this ، قرقره ...خشتک که هیچی اگه از خشتک هم رد بکنی دوباره من میگم هیتری
بزار ببینم مگه تو نمیگفتی من چندماهه اصلا از بازی تریلر ندیدم ، پس الان با کدوم علم غیب به این مهم پی بردی که بازی نابوده ؟!
من کی گفتم ؟! من گفتم از یه جایی به بعد دیگه از بازی تریلر ندیدم ،این کار رو برای هشتاد و پنج درصد بازیها انجام می دم !بینم ،الآن مثلا بازی از اونجایی که من Stop watching trailers کردم شد خدا ؟! نه عاقا جان ،بازی همون پخیه که از اول بود ... قرقره ، Remember this ، قرقره ...
بیخیال. این بازی شاهکار هم بشه جذابیت اصلی سری یعنی وجود دانته رو نداره. یه تن لش رو گذاشتن جای اون شخصیت فکر میکنن خیلی خوشمزه ان با تیکه های لوس و نونور.
شهاب بیخیال ، اگه این دیالوگ ها رو هر شخصیت دیگه ایی میگفت مطمئنم همتون ازش خوشتون میومد ( عین همین اتفاق هم افتاده )
DeadPool : Su*ck It Wolverine------------------> واکنش : خیلی خنده داره ، عالیه و ...
Dante : Succubus , Su*ck On This --------------> واکنش : بیمزه ، بی ادب و ...
تا دلت بخواد میتونم برات مثال بیارم ، چرا نمی خواید قبول کنید ؟ مشکل شما با این بازی برمیگرده به 2 موضوع
1) سازنده : Ninja theory
2) اسم : DmC Devil May Cry
اگه همین دوتا به Capcom و Devil May Cry 5 تغییر پیدا میکردن الان 90% کسایی که دارن از بازی انتقاد میکنند ، هوادارش بودن .
DmC توی بقیه بخش ها خودش رو به خوبی ثابت کرده و اگه کسی باهاش مشکلی داره برمیگرده به همون 2 دلیل که گفتم
شهاب 100 بار کاپکام و NT اعلام کردن این دانته اون دانته نیست و به همدیگه ربطی ندارن من نمیدونم چطور هنوز به این موضوع گیر دادییه چیزی هست به اسم تظاهر. نینجا تئوری میخواد تظاهر کنه که مثلا دانته همون دانته اس. میخواد تظاهر کنه که مثلا این شخصیت خیلی کول و ایناس. ولی نیست.
به هیچ وجه هم این 2 دلیل نیست. شما تا 200 تا تاپیک بعدی هم اینو بگید واسه من و کسایی که از بازی بدشون میخواد فرقی نمیکنه چون ما دنبال تیکه های زشت و مضخرف این دانته نیستیم بلکه مشکل ما با چهره و عوض شدن بازیه. کسی بخاطر اسم از بازی خوشش یا بدش نمیاد مگه این nerd های توی نت.
همون تریلر که میگه My name is Dante رو ببین. چقدر این بازی میخواد تظاهر کنه که خیلی کوله و اینا. Im a god but you a piece of shit. وای وای چقدر این بازی کول و ایناس!! طراجی فاجعه بازی که دیمن ها شبیه حشرات شده هم بمانند.
ضمنا من Suck on this رو خیلی خنده دار نمیدونم در حالی که تیکه ددپول به ولورین واسه فن های کمیک مثل جنبه طنز داره.
شهاب 100 بار کاپکام و NT اعلام کردن این دانته اون دانته نیست و به همدیگه ربطی ندارن من نمیدونم چطور هنوز به این موضوع گیر دادی
مشکل منم همینه!! اگه نیست، این مسخره بازی های نینجا تئوری برای شبیه کردن این به اون چیه؟ در واقع این بیشتر شبیه به یک کلون خیلی زشت و ناقصه درحالی که مثلا باید یه شخصیت دیگه باشه!!