تصاویر بازی Devil May Cry

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همچین بد هم نیست ها

thumb_image_devil_may_cry-17946-2130_0001.jpg

خیلی عالیه که عنوانهای H&S سعی میکنن God of War رو بنچمارک خودشون قرار بدن . این تصاویر زیبا هم مربوط به تریلر جدیده حتما ببینید .
خیلی هم مزخرف چون تمام روح japanese چنین عنوان هایی الان خیلی راحت میشه گقت له شده رفته :|

بازی به نظر عالی میاد تنها مشکل همین پسرست . خیلی قیافش داغونه . بابا اصلا قبول که دانته Reboot شده لااقل یه چیزی درست میکردن که تو کته آدم بره . این خیلی فجیح بچه پدر سگ میزنه . عین این Bully های بچه دبیرستانی . اه .

خیلی عالیه که عنوانهای H&S سعی میکنن God of War رو بنچمارک خودشون قرار بدن . این تصاویر زیبا هم مربوط به تریلر جدیده حتما ببینید .
البته شما هم داری دست میذاری رو یه افتضاح به تمام معنا وگرنه همه میدونن H&S اصلش ماله ژاپن بوده و هست!

Gow از لحاظ سبک ( نه داستان ! ) ، هیچ چیز جز تقلید از DMC نبود .

دقیقا کدوم قسمتش عالیه؟:دی

اینکه همه بازی های این سبک بشن کلون خدای جنگ؟ افتضاح تر از این تو دنیای گیم اصلا امکان پذیر هست؟ اینکه یه بازی با ان همه اصالت بیاد خودش رو بکنه شبیه یه بازی دیگه؟

البته همه HnS ها اینطور نیستن!‌ کلا NT گیر GoW هست! HS هم مو به مو اکشن GoW رو تقلید میکرد!

کلا این ژانر از ژاپن برخواسته. بهترین HnS ها هم ژاپنی هستن. هنوزم که هنوزه رو دست NG اصلی برای Xbox هیچ HnS نیومده و فکرم نمیکنم به این زودی ها بیاد! اتفاقا خیلی افتضاح هست که سبک خاص کامبومحور HnS های ژاپنی برن زیر سایه GoW! تقلید مفت گرونه!

Gow از لحاظ سبک ( نه داستان ! ) ، هیچ چیز جز تقلید از DMC نبود .

اینم از اون حرفا بودا!:دی

کامبت سیستم GoW دقیقا زمین تا آسمون با DMC فرق داره! اصلا هیچ ربطی به هم ندارن!

همونطوری که ماکان گفت DMC توی HnS خودش صاحب سبکه و یکی از معدود بازی های Stylish توی سبک HnS حساب میشه ، سیستم کمبو های DMC فوق العاده پیچیده و جذابه که تنها بازیی که تا الان تونسته بهش نزدیک بشه ( شاید حتی کمی این سیستم رو ارتقا بده ) Bayonetta است

توی بازی هایی مثل GOW , Castlevania , Dante's Inferno و ... چندین هفته طول میکشه تا بخوای مستر بشی و بتونی تموم کمبو ها رو یاد بگیری ولی برای اینکه بتونی توی DMC مستر بشی و کمبو های خارق العاده ایی اجرا کنی کم کم باید چندین ماه روش وقت بزاری ( یه نگاه به ویدئو های DMC باز های حرفه ایی توی یوتوب بندازید میفهمید چی میگم ) ، من که خودم هوادار DMC هستم و بیشتر از هر بازی دیگه ایی اون رو انجام دادم هنوز نمیتونم خودم رو به Smoking Sick Style برسونم و کمبو هام رو از دست میدم

این که DMC بخواد شبیه به GOW بشه یه واجعه به تمام معناست ولی من نمیدونم شما از کجا به این تشابه پی بردی ؟! تنها وجه تشابه DMC با GOW توی این تریلر همون زنجیر ها بود که این بخش هم یه Secret Mission و جز Level های اصلی بازی نیست ، در مورد کمبو های نسخه جدید ، همونطوری که بارها تا الان کاپکام و NT گفته اند : سیستم کمبو های DmC همچنان به اصالت خودش وفاداره و کاپکام نظارت خیلی زیادی روی این بخش از بازی داره

سیستم کمبو های DMC فوق العاده پیچیده و جذابه که تنها بازیی که تا الان تونسته بهش نزدیک بشه ( شاید حتی کمی این سیستم رو ارتقا بده ) Bayonetta است

say hello to ninja gaiden :دی

خداوکیلی گیم پلی DMC و HnS های ژاپنی رو نباید با goW و بازی های مشابه مقایسه کرد! توی GoW پیچیده ترین کاری که میشه کرد L1 گرفتن و مربع زدنه! اما تو DMC و یا بازی های دیگه مطرح ژاپنی مثل NG باید فقط یه سال بشینی انقدر کامبو بزنی تا دستت رو دسته مثل برق سریع بشه و بدون فکر کردن بزنی بری بالا!

البته قصد ترول کردن GoW نیست چون بازی خوبی هست، بیشتر منباب مقایسه DMC با این سری و اینکه چقدر بده که DMC شبیه GoW بشه این صحبت هارو کردم!

say hello to ninja gaiden :دیخداوکیلی گیم پلی DMC و HnS های ژاپنی رو نباید با goW و بازی های مشابه مقایسه کرد! توی GoW پیچیده ترین کاری که میشه کرد L1 گرفتن و مربع زدنه! اما تو DMC و یا بازی های دیگه مطرح ژاپنی مثل NG باید فقط یه سال بشینی انقدر کامبو بزنی تا دستت رو دسته مثل برق سریع بشه و بدون فکر کردن بزنی بری بالا!البته قصد ترول کردن GoW نیست چون بازی خوبی هست، بیشتر منباب مقایسه DMC با این سری و اینکه چقدر بده که DMC شبیه GoW بشه این صحبت هارو کردم!
نینجا گایدن رو جا انداختم :دی

بی خیال بچه ها... من کلا HnS خورم و باهاش زندگی کردم... اصلن علاقه من به گیم واسه همین سبکه!!! و دیدم دوستان دارن DMC رو با چند عنوان مقایسه میکنن! GOW که اصلن در خوره قیاس با DMC نیست... به هیچ وجه!!!!!!!! GOW فقط خوش ساخته تازه اونم باز نه به اندازه DMC
در مورد نینجا گایدن و بایونتا هم بگم، رفقا بایونتا محیطش به این سبک زیاد نمیخوره، آخه به قول یکی از دوستان که قبلا گفته بود یه ستاره پ.رن اوومده داره یکه زنی میکنه، باعث شده بود محیط پینک بشه!!!
نینجا گایدن هم که بازم من نمیتونم مقایسه ش کنم با DMC! درسته نسخه اصلیش یه شاهکار بود ولی نه در حد DMC 1 که برای PS2 عرضه شده بود. و یه جورایی تو Overall میتونم بگم که DMC هر 3 تا شمارش (و با کمی ارفاق هر 4 شمارش) فوق العاده بودن تو این سبک!!!
گرچه ذره ای امید به این DmC ندارم که همش شده تقلید!!!! آخه اون استایلای شاخه دانته کجان؟! اون سیستم ریتینگ کجاست؟! دشمناش هم که انگار حس و حال حمله کردن ندارن... خدا بگم این کپکامو چیکار نکنه!!!!
البته همش نظرات شخصیم بود!

دقیقا کدوم قسمتش عالیه؟:دی
اینکه همه بازی های این سبک بشن کلون خدای جنگ؟ افتضاح تر از این تو دنیای گیم اصلا امکان پذیر هست؟ اینکه یه بازی با ان همه اصالت بیاد خودش رو بکنه شبیه یه بازی دیگه؟
البته همه HnS ها اینطور نیستن!‌ کلا NT گیر GoW هست! HS هم مو به مو اکشن GoW رو تقلید میکرد!
کلا این ژانر از ژاپن برخواسته. بهترین HnS ها هم ژاپنی هستن. هنوزم که هنوزه رو دست NG اصلی برای Xbox هیچ HnS نیومده و فکرم نمیکنم به این زودی ها بیاد! اتفاقا خیلی افتضاح هست که سبک خاص کامبومحور HnS های ژاپنی برن زیر سایه GoW! تقلید مفت گرونه!
نه ماکان اشتباه نکن . من منظورم فقط راجع به DMC ریبوت هست . اصلاً کاری به DMC های ژاپنی قبلی ندارم که تاریخچه این سبک و سری DMC رو آوردی جلوی چشم من ! :دی
کلاً فضا و طراحی مراحل عنوانهای NT رو چون شبیه به GOW هست میپسندم . منم موافقم DMC بجای اینکه به GOW شباهت داشته باشه ، به سبک و سیاق قبلی خودش برگرده بهتره . نماد یه H&S ژاپنی هست اصلاً ولی فعلا شاهد همچین چیزی نیستیم در هر حال ....
در مورد NG هم قبلاً زیاد با هم بحث کردیم نه تو راضی میشی نه من ! پس بیخیال .... :دی (الان جا داشت یه کم مشکلات طراحی مراحل NG رو مطرح کنم ! :دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or