خیلی هم مزخرف چون تمام روح japanese چنین عنوان هایی الان خیلی راحت میشه گقت له شده رفتهخیلی عالیه که عنوانهای H&S سعی میکنن God of War رو بنچمارک خودشون قرار بدن . این تصاویر زیبا هم مربوط به تریلر جدیده حتما ببینید .
البته شما هم داری دست میذاری رو یه افتضاح به تمام معنا وگرنه همه میدونن H&S اصلش ماله ژاپن بوده و هست!خیلی عالیه که عنوانهای H&S سعی میکنن God of War رو بنچمارک خودشون قرار بدن . این تصاویر زیبا هم مربوط به تریلر جدیده حتما ببینید .
خیلی عالیه که عنوانهای H&S سعی میکنن God of War رو بنچمارک خودشون قرار بدن . این تصاویر زیبا هم مربوط به تریلر جدیده حتما ببینید .
Gow از لحاظ سبک ( نه داستان ! ) ، هیچ چیز جز تقلید از DMC نبود .
خیلی عالیه که عنوانهای H&S سعی میکنن God of War رو بنچمارک خودشون قرار بدن . این تصاویر زیبا هم مربوط به تریلر جدیده حتما ببینید .
سیستم کمبو های DMC فوق العاده پیچیده و جذابه که تنها بازیی که تا الان تونسته بهش نزدیک بشه ( شاید حتی کمی این سیستم رو ارتقا بده ) Bayonetta است
نینجا گایدن رو جا انداختمsay hello to ninja gaiden خداوکیلی گیم پلی DMC و HnS های ژاپنی رو نباید با goW و بازی های مشابه مقایسه کرد! توی GoW پیچیده ترین کاری که میشه کرد L1 گرفتن و مربع زدنه! اما تو DMC و یا بازی های دیگه مطرح ژاپنی مثل NG باید فقط یه سال بشینی انقدر کامبو بزنی تا دستت رو دسته مثل برق سریع بشه و بدون فکر کردن بزنی بری بالا!البته قصد ترول کردن GoW نیست چون بازی خوبی هست، بیشتر منباب مقایسه DMC با این سری و اینکه چقدر بده که DMC شبیه GoW بشه این صحبت هارو کردم!
نه ماکان اشتباه نکن . من منظورم فقط راجع به DMC ریبوت هست . اصلاً کاری به DMC های ژاپنی قبلی ندارم که تاریخچه این سبک و سری DMC رو آوردی جلوی چشم من !دقیقا کدوم قسمتش عالیه؟
اینکه همه بازی های این سبک بشن کلون خدای جنگ؟ افتضاح تر از این تو دنیای گیم اصلا امکان پذیر هست؟ اینکه یه بازی با ان همه اصالت بیاد خودش رو بکنه شبیه یه بازی دیگه؟
البته همه HnS ها اینطور نیستن! کلا NT گیر GoW هست! HS هم مو به مو اکشن GoW رو تقلید میکرد!
کلا این ژانر از ژاپن برخواسته. بهترین HnS ها هم ژاپنی هستن. هنوزم که هنوزه رو دست NG اصلی برای Xbox هیچ HnS نیومده و فکرم نمیکنم به این زودی ها بیاد! اتفاقا خیلی افتضاح هست که سبک خاص کامبومحور HnS های ژاپنی برن زیر سایه GoW! تقلید مفت گرونه!